Aamor -  Shih Tzu kille

Direktlänk till inlägg 23 oktober 2016

Hundar!

Av Aamor & Tina - 23 oktober 2016 11:33

Hösten är verkligen här nu, har blåst och regnat en hel del och det är ju inte nått av det jag uppskattar så mycket. Ge mig hellre en solig och fin höstdag så blir jag nöjd.
Matte vill inte heller sitta ute när det regnar och bara det känns trist.

Matte har blivit bättre för hon hostar inte lika mycket men hon är fortfarande lite hes men det släpper nog det med.
Matte var och kollade sina ögon hos ögonläkaren förra veckan. Hon har gjort det regelbundet eftersom hon har grön starr i släkten och vill ha koll på det så hon inte förstör sina ögon.
Hennes tryck har legat lite för högt men stabilt och synfältsundersökningarna har varit perfekt så några ögondroppar har hon inte behövt. Nu denna gången var trycket i ögonen helt perfekt och matte var så glad. Nu ska hon bara beställa tid hos en optiker för nya brillor behövs.

Min vecka har varit bra, matte har hämtat mig efter jobbet och inte haft något annat för sig.
En dag kom hon och några från hennes jobb hem till matteföräldrarna för att sätta in deras trädgårdsmöbler, ett fixarservice-uppdrag och jag fick träffa 4 av de härliga människorna hon jobbar med och en praktikant som matte har, det var himmelriket för mig.

Här finns många hundar i min närhet, bara på gården närmast vårt hus bor det 9 st och i husen en bit bort fler så det är ovanligt om vi inte möter någon när vi är ute.
I morse sprang vi på 7 st och då var det ändå ingen som bor nära mig. Hälsade på en, en Lagotto.
En Västgötaspets som bor i huset bredvid mig kom en kväll i en faslig fart runt hörnan och fram till mig, hon hade smitit från sin husse för att hälsa på mig, hihi! Hon är söt men en riktig vilding.
Min "lillhusse" som bor mitt emot oss vägrade följa med sin mamma in i torsdags för han skulle snacka med "sin" hund, hihi!
En dam frågade matte om jag alltid var så lugn som jag verkade, jag låg och tittade på barn som lekte och sprang fram och tillbaka.
Oftast, svarade matte men det händer att där är lite ös i honom. Gäller att spara på energin så den inte har tagit slut tills jag behöver den, hihi!
Och jag är väldigt nöjd när jag får ligga och studera allt som händer runt mig, är nog lite av en filosof, hihi!

Ingen nytagen bild.

Matte har väsnats färdigt med dammsugaren nu så nu kan jag vila lite innan vi ska bort till syrran och gå en runda med henne. Vi tar och går en lite längre runda med henne mitt på dagen/eftermiddagen så tar mattefar henne de andra gångerna lite kortare runda.

Ha en super duper bra vecka!

 
 
Dui och Deco

Dui och Deco

23 oktober 2016 18:51

Det är ju viktigt att välja med omsorg när man ska vara energisk! Klokt av dig! Nosbuffar

http://duideco.blogspot.cm

Aamor & Tina

23 oktober 2016 19:03

Jo det gäller att spara på energin så man kan vara ett riktigt energiknippe när man inte ska, hihi!

 
Amanda å Matte Julia

Amanda å Matte Julia

23 oktober 2016 21:00

Det är ju bra att matte inte avslöjade att du egentligen är en liten gullig latmask ^_~

😻 Kram å puss på sötaste nosen 🐾

http://hjuliahullerombuller.blogspot.se

Aamor & Tina

23 oktober 2016 21:35

Det förstår nog de flesta att jag är, latmask alltså, det är vi bägge egentligen.

 
Laika

Laika

24 oktober 2016 19:19

Jag kan bara hålla med dig, ge oss en solig och fin höstdag så är allt mycket bättre. Här har det regnat hur mycket som helst och nästan storm har vi också haft.
Vad roligt med så många hundmöten på dina promenader, en av mina lassiekompisar har gått bort så nu är den ena utan sin bror.
Vi önskar er också en kanonvecka. Nospussar

http://laikagumman.bloggplatsen.se

Aamor & Tina

24 oktober 2016 19:47

Regnat massor här också känns det som.
Kul med hundmöten men matte blir inte alltid så glad för någon kan inte uppföra sig riktigt ordentligt ibland när vi möter vissa hundar! Vet inte riktigt vad hon menar för jag tycker matte uppför sig bra, hehe!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Aamor & Tina - 19 mars 2023 21:12


Förra veckan, v 10 hade jag semester och gjorde bara det jag ville. Passade på att vila, städa, tvätta okej jag gjorde inte bara det jag ville utan några måsten också men den mesta tiden tog jag som den kom. Under en och samma dag satt jag ute på e...

Av Aamor & Tina - 29 januari 2023 16:03

Tänk att vi redan är inne på slutet av januari 2023, tiden bara flyger! Var längesen jag skrev här men tänkte att nu var det dags. Har det hänt något? Nja inte nått direkt så men lite har väl hänt. Först med bilen som började hoppa lite eller rä...

Av Aamor & Tina - 7 november 2022 19:54


Mörkt om kvällarna nu och det känns som om klockan är mer än vad den är men det är ju den tiden nu så det är bara att gilla läget. Jag hade semester en vecka medförande den 17 okt och det var helt enkelt skönt med lite höstledigt. Hade bara en gr...

Av Aamor & Tina - 18 september 2022 15:31


Varit i gång och jobbat nu i 7 veckor, shit vad det går fort. Den åttonde börjar i morgon. Är igång för fullt med olika saker på jobbet. Samverkansmöte, medarbetarsamtal, arbetsplatsträff, K3-möte, teknikcoachträff och säkert något glömt jo dags me...

Nu!

Av Aamor & Tina - 1 augusti 2022 10:46


Jag är nu inne på min sista semestervecka. Har varit bra, lugnt och skönt. Vädret har varit bra, lite skiftande men 90% har varit toppen. Gjort lite av varje, träffat folk och gjort det som har gjort mig glad. Cyklat en hel del, så skönt att ta ...

Presentation


Detta är jag.
Världens skönaste kille!

Tibets flagga, mitt ursprungs land!

 

Fråga mig

11 besvarade frågor

Aamor & Tina

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2016 >>>

Länkar

Butiker

Köpa hund? SKK´s uppfödar & valpsida!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Bloggtoppen Vovve


Ovido - Quiz & Flashcards