Aamor -  Shih Tzu kille

Direktlänk till inlägg 11 november 2017

Egna idéer!

Av Aamor & Tina - 11 november 2017 18:29

Vi jobbade bara 4 dagar denna veckan eftersom matte tog en semesterdag i måndags men jag tycker ändå att veckan kändes lång. Matte säger att det är för att det är mörkt på morgnarna och att jag har svårare att vakna. Jag vill helst att det ska ha varit ljust nån timme innan jag vaknar, hihi!

Igår var vi hos mattes kusin och hennes son, pappan var på resa med jobbet. Matte och Ulrika åt god mat och jag sov. Helt plötsligt öppnar sonen ytterdörren och in kommer två katter och då var det slutsovit för denna mannen, hihi!
Sotis var lite nyfiken på mig i alla fall på lite avstånd medan Avis sprang upp och la sig på andra våningen.
När Sotis sen ville ut igen kom jag på att jag behövde nog också gå ut, hihi! Kollade in var han var och pinkade men sen gick vi in igen för tusan vad mörkt det är ute på landet.
Somnade som en stock i bilen på väg hem, matte sa att jag överröstade nästan rockklassiker kanalen hon hade igång, hihi!

Idag blev det sovmorgon. Vi gick ut vid 10 men jag hade gärna väntat lite till men matte tyckte det var lagom och så sken solen.
Jag ville gå över skolgården idag och sen när cykelbanan svängde hemåt ville jag gå åt motsatt håll. Vi hade ett lite samtal då jag och matte, hon upplyste mig om att det var dubbelt så långt den vägen jag ville gå - och nu ville jag gå där så matte fick allt hänga med.
När vi sen kom ut på gångbanan längs med vägen som leder hemåt satte jag mig ner och vägrade gå för jag kände inte igen det och innan har vi alltid gått över vägen men det kunde vi inte nu.
De har gjort om vägen så den går under tågspåren nu och man kan gå på bägge sidor, tyvärr kom vi inte över för där var räcken längs hela vägen men det störde mig så jag satt kvar. Matte struntade först i att förklara varför vi inte kunde gå över för där kom en del människor gåendes. När de passerat förklarade hon och jag såg att det gick att gå där så då studsade jag iväg.
Jag har lite egna idéer säger matte.

Kollade in lite dofter i gräset.

Hittade nått jag trodde var spännande men det var bara en söndrig cykelhjälm.

Det där med egna idéer är rätt kul och kan ibland få matte att sucka.
Idag har jag fått henne till att sucka två gånger utöver protesten på promenaden.
Jag låg och sov nu på eftermiddag/kväll och matte gick ut i köket för att laga mat och när hon var mitt uppe i det med grytor på spisen kom jag på att var väldigt nödig! Suck, sa hon och stängd spisen och sa att det får bara bli en snabb en. Ut kvickt i gräset och ...... gnugga huvudet i det. Hör matte och skyndar mig att pinka, var inte så nödig men bäst att göra henne nöjd, hihi!
Inne igen fortsätter hon med maten och innan hon sätter sig erbjuder hon mig också mat men jag lägger mig under köksbordet och somnar. Matte äter, plockar undan och diskar och frågar mig igen om jag vill äta. Vill jag inte.
Hon tar sin bok och medan hon går in till soffan säger hon att jag ska säga till när jag blir hungrig.
Hon sätter sig och hinner läsa en sida (vet det för det upplyste hon mig om) då jag berättar att NU är jag hungrig! Hihihihi!

Nu får vi vara klara för denna gången för nu vill jag ha ner matte på golvet för jag blev kelsjuk!
Ha det bra!

 
 
Amanda å Matte Julia

Amanda å Matte Julia

11 november 2017 20:26

Du kan då lina matte runt din vänstra baktass, Busunge...
Fast det kan nog Amanda med, när jag tänker efter 🙄. Ni är så gosiga att vi inte kan låta bli att göra som NI vill, ibland i alla fall...
Nä oftast borde det stå.
Hoppas att ni kommer undan snön, vi hoppas på det med. Ännu har det inte kommit nån, men man vet ju aldrig vad man vaknar till.

😻 Kram å puss på sötaste nosen 🐾

http://hjuliahullerombuller.blogspot.se

Aamor & Tina

11 november 2017 21:36

Nog kan jag linda matte runt min tass och det tror jag också att du kan men så ska det vara för vi ska ju ha det bra.
Ingen snö här än och i år hann matte före med däckbytet, förra året kom den innan bytet så det var svårt för matte att ta sig till jobb.

 
Dui och Deco

Dui och Deco

12 november 2017 19:02

Finaste du! Det är ju bra att veta vad man vill! Ni har det bra du och matte. Nosbuffar

http://duideco.blogspot.com

Aamor & Tina

12 november 2017 19:19

Det har vi verkligen, hihi!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Aamor & Tina - 19 mars 2023 21:12


Förra veckan, v 10 hade jag semester och gjorde bara det jag ville. Passade på att vila, städa, tvätta okej jag gjorde inte bara det jag ville utan några måsten också men den mesta tiden tog jag som den kom. Under en och samma dag satt jag ute på e...

Av Aamor & Tina - 29 januari 2023 16:03

Tänk att vi redan är inne på slutet av januari 2023, tiden bara flyger! Var längesen jag skrev här men tänkte att nu var det dags. Har det hänt något? Nja inte nått direkt så men lite har väl hänt. Först med bilen som började hoppa lite eller rä...

Av Aamor & Tina - 7 november 2022 19:54


Mörkt om kvällarna nu och det känns som om klockan är mer än vad den är men det är ju den tiden nu så det är bara att gilla läget. Jag hade semester en vecka medförande den 17 okt och det var helt enkelt skönt med lite höstledigt. Hade bara en gr...

Av Aamor & Tina - 18 september 2022 15:31


Varit i gång och jobbat nu i 7 veckor, shit vad det går fort. Den åttonde börjar i morgon. Är igång för fullt med olika saker på jobbet. Samverkansmöte, medarbetarsamtal, arbetsplatsträff, K3-möte, teknikcoachträff och säkert något glömt jo dags me...

Nu!

Av Aamor & Tina - 1 augusti 2022 10:46


Jag är nu inne på min sista semestervecka. Har varit bra, lugnt och skönt. Vädret har varit bra, lite skiftande men 90% har varit toppen. Gjort lite av varje, träffat folk och gjort det som har gjort mig glad. Cyklat en hel del, så skönt att ta ...

Presentation


Detta är jag.
Världens skönaste kille!

Tibets flagga, mitt ursprungs land!

 

Fråga mig

11 besvarade frågor

Aamor & Tina

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2017 >>>

Länkar

Butiker

Köpa hund? SKK´s uppfödar & valpsida!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Bloggtoppen Vovve


Skapa flashcards