Aamor -  Shih Tzu kille

Senaste inläggen

Av Aamor & Tina - 28 oktober 2015 18:10

Nu har dagarna rasat på igen och inte har matte hunnit hjälpa mig med bloggen på länge igen, ja ja jag får väl vänja mig vid det.

I lördags fick jag plötsligt ont i min ena tass och kunde inte gå, matte försökte titta och kolla men ja jag som ibland blir kallad nalle blev istället kallad grizzlybjörn så med andra ord gjorde jag det inte så lätt för henne. Detta satt i till söndag middag och nu är det bra igen förutom att jag har slickat på tassen på det vanliga stället och fått ett litet sår så matte sprejar mig nu igen.

I måndags blev jag så ledsen för matte och två av killarna på hennes jobb kom och satte in trädgårdsmöblerna till matteföräldrarna. De hjälper ålderspensionärer med sånt som kan leda till fallolyckor och för att minska ner dessa har de denna tjänsten på hennes jobb.
Jag blev jätteglad när de kom och den ene killen känner jag sen innan, den andre träffade jag för första gången men har var väldigt trevlig och klappade mig mycket men när de var klara så körde dom iväg igen.
Jag letade efter matte nästan i en hel timme och sprang fram och tillbaka men fick ge upp till slut och gick och la mig.

Idag träffade jag Arktis innan vi gick in till oss och jag gav honom ett tjuvnyp i pälsen vid halsen när han la tassen på min rygg, han backade undan sen när jag blängde på honom, hihi!
Matte fixade mat till mig men hmmmm, det passade inte mig idag så jag intog min säng istället efter att jag hade legat och tittat på maten medan matte åt sin.

Är detta vad jag ska äta? Inte idag matte!

Jag kanske äter lite senare när jag sovit klart.

Måste berätta vad en av killarna på mattes jobb sa för det var så gulligt. De snackade om tur och matte sa att hon har aldrig tur i nått och då sa en killen"du verkar ha haft tur med din hund och sen att du jobbar med oss och det är ju tur"!
Matte svarade "ja jag har nog tur med vissa saker trots allt" och så fick hon ett stort leende tillbaka.

Ha en underbar onsdagskväll!

ANNONS
Av Aamor & Tina - 23 oktober 2015 17:06

Det kändes att det var fredag idag för jag ville absolut inte vakna och resa mig var inte att tänka på förrän matte sa att hon då skulle gå iväg själv.
Alltså matte har varit sjukt pigg, vaknade igår 03.45 och kunde inte somna om och inte somnade hon tidigare igår för det och i morse vaknade hon 03.30 men somnade som tur var om efter en halvtimme.
Hoppas hon slocknar tidigt i ikväll, hihi!

Jag hade en diskussion men matte igårkväll. Jag tyckte att jag skulle ha mer godis än vad jag fått och berättade det för matte, hon sa att jag skulle lyssna på henne men varje gång hon sa det skällde jag, hihi! Hörde ändå att hon sa att jag skulle få först efter vi hade varit ute och när jag fattade att hon inte tänkte ge sig så berättade jag att jag ville ut, hehe! Var gott godis när jag kom in igen.

Idag har jag mest kelat med matteföräldrarna uppe på bordet och tittat ut genom fönstret. Matte dröjde länge kändes det som även om hon var hemma i vanlig tid.
När hon sen kom slängde jag mig in i hennes famn och gosade riktigt mycket och när hon sa, nu är det fredags kväll Aamor fick hon en slick på armen.
Det blev som vanligt bilen hem och sen hade jag bråttom in.

Ville gå den längre vägen från garaget och in för att kunna springa genom löven, hihi!
Vi satt ute en liten stund och jag fick snackat med två grannar och Ollie som kom förbi.
Matte har ätit och jag blev erbjuden men jag valde min säng istället.

Ha en underbar helg för det hoppas jag få och så tänker jag njuta av att ha matte hemma hela dagar.

ANNONS
Av Aamor & Tina - 18 oktober 2015 12:28

Helgens väder har inte varit det roligaste precis för det har varit grått och regnigt, antingen sånt där fint regn eller ösregn så vi har fått passa på att gå ut när det varit minst regn.
Blivit några längre rundor och några snabba ändå.

Igår kväll var jag lite rastlös och ville hitta på en massa och då kom matte på idéen att jag skulle kammas, inte vad jag ville precis men jag blev ändå kammad. Somnade sen för jag tänkte inte utmana matte mer, hihi!

Idag satte vi oss en stund uppe vid idrottshallen för att kolla in läget och jag såg många hundar 8 st som passerade där och sen kom Arktis och hans matte förbi så vi snackade lite med dom.

Kommer det inte fler hundar nu matte?

Vi slog följe med Arktis på resten av rundan och strax innan vi kom hem skiljdes vi åt för de skulle på ett ärende innan de tog sig hem.

Jag tänker sova en stund nu medan matte håller på att tvätta, hon tittade lite för nära på sin jacka och sa att den var i stort behov av en vaskning, hellre den än jag, hihi!
Skulle tro att vi kommer att ta det lugnt mest hela dagen, matte funderar på om hon skulle ta några varv med dammsugaren och så länge hon bara funderar så är här lugnt, hihi!

Av Aamor & Tina - 14 oktober 2015 19:46

Det är mörkt på morgnarna och det blir tidigt mörkt på kvällarna nu, det känns som om jag alltid är trött eller tröttare än vanligt. Fast det känns mest på morgnarna för jag vill inte riktigt vakna när matte säger att vi måste iväg.

Onsdag idag och jag har inte hittat på nått jättekul. Matte jobbade länge i måndags och igår fick hon vänta kvar på jobbet för en taxi klöddade till det ordentligt och sen var hon tvungen att handla så det blev sen dag då med.
Idag kom hon hem i lagom tid tack och lov.
Det är rätt så kyligt ute nu men idag har det i alla fall inte regnat så som det gjorde hela dagen igår.

När vi kom hem höll jag koll på vad matte gjorde i köket men när hon sen sa till mig att äta gick jag och la mig i min ena säng istället och än har jag inte velat äta, kan vara så att jag struntar i det idag.
Har skiftat sängplatser så jag har rört på mig lite, hihi!
Tänkte att jag ska locka ner matte på golvet lite senare, nu är det inte så svårt för hon vill gärna gosa med mig när jag kallar. Jag har gjort det den senaste tiden och det är mysigt. Är ju ingen knähund när vi är själv hemma och ligga bredvid henne i soffan vill jag inte för då pillar hon på mig hela tiden, hihi!

Gammal bild.

Av Aamor & Tina - 10 oktober 2015 15:02

Nu har ännu en vecka bara försvunnit i en faslig hast, vi hänger knappt med när alla dagarna bara drar iväg.
Mina dagar är nog som vanligt men mattes bara rusar på och hon är hyfsat trött när hon kommer hem fast hon börjar komma in i det nu mer och mer.
Sen har hennes rygg spökat en hel del, hon funderar på att gå till kiropraktikern som hennes kollega gått till men samtidigt är hon lite tveksam för hon vill inte få ondare.
Hon gick till en naprapat innan när hon hade klödd med ryggen och det blev inte bättre men det kanske berodde på diskbråcket som hon sen blev opererad för men hon säger att Jon är rädd att det är nått liknande nu och att hon inte vill göra det sämre. Hon funderar.

Jag har haft en lugn vecka hos syrran och matteföräldrarna och varje dag matte hämtat mig har jag blivit lika glad, alltid skönt att få komma hem.
Vi var inne och hämtade kläder hos grannen som en annan skulle få som bor nått hus bort och matte var förmedlare för hon känner dom bättre. Hon som fick kläderna blev väldigt glad och då blev vi glada.

Idag tar vi det lugnt och bara vilar upp oss, matte tvättar några maskiner tvätt men det är inte så jobbigt och sen har hon precis lagat mat, blev omelett med svamp, ost och purjolök så det gick fort.
Jag hade en taggpinne som fastnat i min päls och det tog matte lite tid att fatta vad jag ville ha hjälp med då jag inte kom till ro men så fort hon fått bort den, den hade trasslat in sig ordentligt så kunde jag lägga mig och vila.

Har träffat Ollie nästan varje dag, antingen på morgonen eller på kvällen och vissa gånger har vi kelat och andra har han fått sig en springtur när jag jagar honom, kul vilket som, hihi!

Ingen ny bild.

Av Aamor & Tina - 4 oktober 2015 17:54

Jag är helt slut, trött i kroppen och huvudet! Inget ovanligt när det gäller mig men efter en hel arbetsvecka var jag trött.
Sov hela fredagen hos matteföräldrarna men var vaken när matte kom och hämtade mig.
Hade turen att få kela lite med Ollie när vi kom hem men sen kom hans "brorsa" och då gick han.

Ollie gick in i buskarna och la sig.
Arktis hade fått ett stort tuggben och jag tyckte att jag kunde smaka det men det var för stort för mig, kunde inte ens gapa över det så jag slickade lite på det.

Igår tog vi det hyfsat lugnt efter att ha gått en lång morgonrunda. Matte vaknade tidigt men som tur var slapp jag gå ut då, hihi!
Matte hade städat, tvättat och lite annat på fredags kvällen och behövde lite vila.
Vid 17.45 berättade matte att vi snart skulle få gäster, jag var uppe ur sängen direkt och satte mig vid dörren men när de inte kom sprang jag till matte igen och frågade när de skulle komma.
Hon föreslog att vi skulle gå ut i köket och titta ut genom fönstret för att se om vi såg dom och precis då kom dom.
Jag ville ner och sen stod jag med frambenen mot ytterdörren.
Det var Mona, mattes kompis sen de var 5 år gamla och hennes dotter Olivia som kom på besök.
De är djurmänniskor, har hästar och tre hundar men de var hemma hos husse.
De beställde mat och så körde vi alla och hämtade den, de hade först tänkt äta ute men Mona sa att då hade jag blivit så ledsen så hon tyckte detta var ett bättre förslag. Älskar henne, hihi!

Jag var med hela kvällen, vaktade på dom och var med i samtalet och när de körde hem 00.30 så följde vi dom till bilen och jag vägrade gå därifrån förrän jag inte såg bakljuset längre.
Så idag är jag helt slut även om jag älskar att ha gäster, hihi!

Jag har nyttjat min säng rätt mycket idag, hihi!

Av Aamor & Tina - 30 september 2015 18:56

Idag är det min älskade mattes födelsedag även om hon inte firar den så fyller hon ändå år, hon säger 29 med en del (många) + efter, hihi!
Hon har fått många grattisar på jobbet och skönsång sa hon och på fredag ska hon bjuda på tårta där.
Sen har matte haft en faslig tur idag. Hon parkerade fel och visste om det men de skulle bara en snabb sväng till ett ställe med jobbussen för att hämta nått och när hon hämtade bussen stod en parkeringsvakt bakom den, aj aj!
Matte hängde med huvudet och tänkte en massa men då sa parkeringsvakten "du vet vad du gjort?" Ja sa matte, vi skulle bara snabbt in och ut igen. "Du slipper böter sa han" tack sa matte, du är en gentleman som gett mig den bästa presenten på min födelsedag! Då skrattade han bara!
Matte har aldrig fått nån böter innan för hon är laglig annars.

Jag har själv sovit hela förmiddagen och sen har jag och syrran rastat mattefar, därefter blev det vila igen, hihi!
Matte blev bjuden på pizza av matteföräldrarna, hon hämtade den på vägen hem och sen gick vi hem.
Satt ute en liten stund i det fina vädret men sen gick vi in för matte hade en del att göra sa hon, än har hon inte gjort nått, hihi!
Hittade ett ställe på vägen hem som där fanns jättemånga nyheter i, gräset var mycket högre där än runt om, hihi!

Mycket spännande nyheter här!

Jag ska nog snart äta tycker matte, vi får väl se för själv tycker jag att jag ligger skönt på mitt fårskinn som jag knölat ihop, hihi!

Ha en bra dag alla!

Av Aamor & Tina - 28 september 2015 18:21

Då var det måndag igen och jag måste gå upp tidigt igen. Matte vaknade tidigt i helgen också men vi slipper i alla fall gå iväg.
Vi har mest njutit av det vackra och sköna vädret som varit i helgen och som verkar vilja stanna hos oss ett tag till och det kan vi ju bara vara tacksamma för.

Jag och matte fick inte hela helgen ihopa för på söndagen gick vi till matteföräldrarna och strax efter cyklade matte iväg.
Hon skulle jobba sa hon, hmm hon jobbar ju inte på helger men hon sa att det var sant att hon skulle jobba.
Hon skulle stå på marknaden som var i stan, hennes jobb bar ett marknadsstånd där de säljer saker som personerna matte jobbar med gör och matte och en kollega plus två till skulle ha sista marknadspasset och sen packa ihop allt.
Hon jobbade till 17.30 så strax efter det var hon och hämtade mig igen, hon stack vid 14 så jag var inte utan henne så väldigt många timmar som tur var.

Matte jobbade länge idag och vi gick hem efter att hon snackat lite med matteföräldrarna.
Satt ute en stund men tyvärr blev matte så hungrig att hon var tvungen att gå in och laga lite mat.
Jag blev erbjuden min mat men jag hoppade upp i min säng och bara tittade på matte, äta nä inte än i alla fall!

Jag är inte hungrig matte så sluta tjata på mig, hihi!

Nu ska vi ta det lugnt resten av kvällen för matte är trött och säger att hon jobbat hårt idag.

Presentation


Detta är jag.
Världens skönaste kille!

Tibets flagga, mitt ursprungs land!

 

Fråga mig

11 besvarade frågor

Aamor & Tina

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2017
>>>

Länkar

Butiker

Köpa hund? SKK´s uppfödar & valpsida!

Senaste kommentarerna

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Bloggtoppen Vovve


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se