Aamor -  Shih Tzu kille

Senaste inläggen

Av Aamor & Tina - 10 oktober 2015 15:02

Nu har ännu en vecka bara försvunnit i en faslig hast, vi hänger knappt med när alla dagarna bara drar iväg.
Mina dagar är nog som vanligt men mattes bara rusar på och hon är hyfsat trött när hon kommer hem fast hon börjar komma in i det nu mer och mer.
Sen har hennes rygg spökat en hel del, hon funderar på att gå till kiropraktikern som hennes kollega gått till men samtidigt är hon lite tveksam för hon vill inte få ondare.
Hon gick till en naprapat innan när hon hade klödd med ryggen och det blev inte bättre men det kanske berodde på diskbråcket som hon sen blev opererad för men hon säger att Jon är rädd att det är nått liknande nu och att hon inte vill göra det sämre. Hon funderar.

Jag har haft en lugn vecka hos syrran och matteföräldrarna och varje dag matte hämtat mig har jag blivit lika glad, alltid skönt att få komma hem.
Vi var inne och hämtade kläder hos grannen som en annan skulle få som bor nått hus bort och matte var förmedlare för hon känner dom bättre. Hon som fick kläderna blev väldigt glad och då blev vi glada.

Idag tar vi det lugnt och bara vilar upp oss, matte tvättar några maskiner tvätt men det är inte så jobbigt och sen har hon precis lagat mat, blev omelett med svamp, ost och purjolök så det gick fort.
Jag hade en taggpinne som fastnat i min päls och det tog matte lite tid att fatta vad jag ville ha hjälp med då jag inte kom till ro men så fort hon fått bort den, den hade trasslat in sig ordentligt så kunde jag lägga mig och vila.

Har träffat Ollie nästan varje dag, antingen på morgonen eller på kvällen och vissa gånger har vi kelat och andra har han fått sig en springtur när jag jagar honom, kul vilket som, hihi!

Ingen ny bild.

ANNONS
Av Aamor & Tina - 4 oktober 2015 17:54

Jag är helt slut, trött i kroppen och huvudet! Inget ovanligt när det gäller mig men efter en hel arbetsvecka var jag trött.
Sov hela fredagen hos matteföräldrarna men var vaken när matte kom och hämtade mig.
Hade turen att få kela lite med Ollie när vi kom hem men sen kom hans "brorsa" och då gick han.

Ollie gick in i buskarna och la sig.
Arktis hade fått ett stort tuggben och jag tyckte att jag kunde smaka det men det var för stort för mig, kunde inte ens gapa över det så jag slickade lite på det.

Igår tog vi det hyfsat lugnt efter att ha gått en lång morgonrunda. Matte vaknade tidigt men som tur var slapp jag gå ut då, hihi!
Matte hade städat, tvättat och lite annat på fredags kvällen och behövde lite vila.
Vid 17.45 berättade matte att vi snart skulle få gäster, jag var uppe ur sängen direkt och satte mig vid dörren men när de inte kom sprang jag till matte igen och frågade när de skulle komma.
Hon föreslog att vi skulle gå ut i köket och titta ut genom fönstret för att se om vi såg dom och precis då kom dom.
Jag ville ner och sen stod jag med frambenen mot ytterdörren.
Det var Mona, mattes kompis sen de var 5 år gamla och hennes dotter Olivia som kom på besök.
De är djurmänniskor, har hästar och tre hundar men de var hemma hos husse.
De beställde mat och så körde vi alla och hämtade den, de hade först tänkt äta ute men Mona sa att då hade jag blivit så ledsen så hon tyckte detta var ett bättre förslag. Älskar henne, hihi!

Jag var med hela kvällen, vaktade på dom och var med i samtalet och när de körde hem 00.30 så följde vi dom till bilen och jag vägrade gå därifrån förrän jag inte såg bakljuset längre.
Så idag är jag helt slut även om jag älskar att ha gäster, hihi!

Jag har nyttjat min säng rätt mycket idag, hihi!

ANNONS
Av Aamor & Tina - 30 september 2015 18:56

Idag är det min älskade mattes födelsedag även om hon inte firar den så fyller hon ändå år, hon säger 29 med en del (många) + efter, hihi!
Hon har fått många grattisar på jobbet och skönsång sa hon och på fredag ska hon bjuda på tårta där.
Sen har matte haft en faslig tur idag. Hon parkerade fel och visste om det men de skulle bara en snabb sväng till ett ställe med jobbussen för att hämta nått och när hon hämtade bussen stod en parkeringsvakt bakom den, aj aj!
Matte hängde med huvudet och tänkte en massa men då sa parkeringsvakten "du vet vad du gjort?" Ja sa matte, vi skulle bara snabbt in och ut igen. "Du slipper böter sa han" tack sa matte, du är en gentleman som gett mig den bästa presenten på min födelsedag! Då skrattade han bara!
Matte har aldrig fått nån böter innan för hon är laglig annars.

Jag har själv sovit hela förmiddagen och sen har jag och syrran rastat mattefar, därefter blev det vila igen, hihi!
Matte blev bjuden på pizza av matteföräldrarna, hon hämtade den på vägen hem och sen gick vi hem.
Satt ute en liten stund i det fina vädret men sen gick vi in för matte hade en del att göra sa hon, än har hon inte gjort nått, hihi!
Hittade ett ställe på vägen hem som där fanns jättemånga nyheter i, gräset var mycket högre där än runt om, hihi!

Mycket spännande nyheter här!

Jag ska nog snart äta tycker matte, vi får väl se för själv tycker jag att jag ligger skönt på mitt fårskinn som jag knölat ihop, hihi!

Ha en bra dag alla!

Av Aamor & Tina - 28 september 2015 18:21

Då var det måndag igen och jag måste gå upp tidigt igen. Matte vaknade tidigt i helgen också men vi slipper i alla fall gå iväg.
Vi har mest njutit av det vackra och sköna vädret som varit i helgen och som verkar vilja stanna hos oss ett tag till och det kan vi ju bara vara tacksamma för.

Jag och matte fick inte hela helgen ihopa för på söndagen gick vi till matteföräldrarna och strax efter cyklade matte iväg.
Hon skulle jobba sa hon, hmm hon jobbar ju inte på helger men hon sa att det var sant att hon skulle jobba.
Hon skulle stå på marknaden som var i stan, hennes jobb bar ett marknadsstånd där de säljer saker som personerna matte jobbar med gör och matte och en kollega plus två till skulle ha sista marknadspasset och sen packa ihop allt.
Hon jobbade till 17.30 så strax efter det var hon och hämtade mig igen, hon stack vid 14 så jag var inte utan henne så väldigt många timmar som tur var.

Matte jobbade länge idag och vi gick hem efter att hon snackat lite med matteföräldrarna.
Satt ute en stund men tyvärr blev matte så hungrig att hon var tvungen att gå in och laga lite mat.
Jag blev erbjuden min mat men jag hoppade upp i min säng och bara tittade på matte, äta nä inte än i alla fall!

Jag är inte hungrig matte så sluta tjata på mig, hihi!

Nu ska vi ta det lugnt resten av kvällen för matte är trött och säger att hon jobbat hårt idag.

Av Aamor & Tina - 25 september 2015 18:32

Äntligen är den bästa dagen i veckan här och har jag bara orkat ta mig iväg på morgonen så går det fort till matte kommer och hämtar mig.
Trodde nästan hon skojade med mig i morse när hon kallade och sa att vi skulle iväg. Kom långt om länge (mattes ord) och sen försökte jag vika av mot ett annat håll som vi brukar gå på när vi är lediga men matte sa att vi skulle gå till matteföräldrarna men sa samtidigt att det var sista tidiga morgonen denna vecka i alla fall jag skulle dit. Undrar vad hon menar med sista tidiga morgon, ska jag dit senare eller? Ja vi får väl se.
Trött var jag i alla fall och så fort matte kört iväg till jobbet så somnade jag.

Jag hade förberett en leksak till matte och när hon kom så tacklade Affi mig och snodde den så jag blev helt förvirrad men matte löste det med att lägga sig ner på golvet så vi kunde kela istället.
Fick åka bil hem och sen satt vi ute en stund, ljuvligt väder idag.
Ollie kom förbi och kelade lite med oss.

Matte satte upp mig på trimbordet nästan direkt vi kom hem för hon tyckte att jag var i lurvigaste laget, hihi och det kan nog stämma.
Hon hittade såna där dumma tovor på tassarna, på alla fyra och det var hemskt när hon tog bort dom, eller det kunde kanske varit hemskt nä det var hemskt, så tycker jag! Matte sa att jag bara var pipig!

Åh så trött jag blev! Ser du matte? Måste gjort mig förtjänt av nått?

Sa du godis? Tar jag gärna, hihi!

Åt min mat strax efteråt medan matte pysslade lite i köket.
Nu slöar vi efter en hård jobbevecka, hårdast för mig, hihi!

Trevlig helg alla där ute i världen!

Av Aamor & Tina - 21 september 2015 18:36

Fick minsann lite sovmorgon idag för matte började jobba senare, de har två dagars planering på jobbet, inte helt fel tyckte jag.
Fick även åka bil till syrran, är ju måndag så då hör det till.

En lugn dag hos matteföräldrarna då jag mest vilat och kelat, nog mest vila, hihi!
Väntan på att matte skulle komma kändes dryg även om hon inte var iväg längre än vanligt vid lång arbetsdag.
Trots väntan på henne så hade jag glömt att planera nått att ha till henne när hon kom.
Lite jobbigt att bestämma sig om jag ska hälsa först eller först ta nått till henne, blev lite spring fram och tillbaka men beslutade till sist att hälsa först, hihi!

Vi satt ute en stund och snackade med en av mina små tvåbenta kompisar och sen kom Arktis ut.
Snackade även med honom och hans matte en stund.

Lite storleksskillnad på oss, hihi!

Nu har vi i alla fall kommit in och vi har bägge ätit vår mat så nu ska vi nog mest slappa.
Matte säger att hon är lite slut i knoppen efter allt prat, planerande och tänkande under dagen.

Av Aamor & Tina - 19 september 2015 17:47

Matte var oförskämd i morse för hon vaknade redan klockan 06 och kunde inte somna om. Vi har ledigt matte så det är i tidigaste laget.
Som tur var valde hon att ligga kvar och läsa lite så hon var i alla fall inte uppe och störande sig, hihi!
Vid 9 tog vi en runda, redan i går morse ville jag upp och sätta mig vid idrottshallen men det gick ju inte så vi gjorde det i morse istället.
Hade nästan precis satt oss när jag hörde en röst jag kände igen så jag började vifta på svansen och ju närmare rösten kom ju fortare gick svansen på mig.
Det var en av mina kompisar på två ben, han har alltid kelat med oss ända sen jag och syrran var valpar och vi älskar honom.
Jag hoppade upp på bänken för att komma så nära som möjligt och sen kelade vi.
Kom en annan hund också som jag känner så den fick också en hälsning.

Puss på dig kompis!

Vi satt och snackade där i 30 minuter och sen gick vi vidare och killen gick in på hallen där det var nån barncup av nått slag.
Blev en ganska lång runda och när vi sen kom hem igen kom Ollie och ville hälsa på oss och även han fick en puss.
Så trots den tidiga morgonen så blev det toppen ändå, hihi!

Vi har mest tagit det lugnt, matte tänkte tvätta lite för hon bäddade rent igår men tvätten från igårkväll var inte riktigt torr så det får vänta tills i morgon.
Mest tagit det lugnt, vi har ätit mat bägge och jag har varit ute på en mellan runda så nu är kvällen här och vi fortsätter nog med vårt lugna tempo.

Av Aamor & Tina - 17 september 2015 19:20

Nu måste matte skärpa sig och ge mig tid med min blogg för nu var det längesen!
Tiden går åt till mig ändå med kel och mys som jag velat ha mer av nu ett tag, brukar vara så ibland. Tiden har även gått åt till att gå ut med mig och så får vi inte glömma hennes böcker, hihi!
Plus att matte har varit lite trött och haft annat för sig efter jobbet.
På jobbet har hon fått lite nya uppgifter för en kollega har troligen diskbråck och har svårt att sitta nån längre stund och han kör mycket buss, sån där 9 personers så matte och han har bytt nu ett tag, matte har mest ont i sin om hon går långt eller står mycket så det passar bra med det bytet.
Hon tycker det är jättekul men hon är inte van att köra bil så mycket hela dagarna som det blir ibland.
Matte har även varit sent hemma nån dag för annat efter jobbet.

Idag kom hon i tid men istället fick vi hoppa in i bilen och åkte till ett ställe som jag inte varit på innan men jag kände allt att det luktade veterinär när vi kom in så jag tänkte först vända men ångrade mig och gick in.
Det var tydligen dags med min vaccination och jag märkte inget alls gick hur bra som helst. Inte ens syrran reagerade idag.

Efter sticket måste rummet undersökas noga, hihi!

Min stickveterinär hade skaffat sig en ny lokal så därför var jag lite nyfiken var jag hamnat men sen kände jag igen henne och gav henne en puss efteråt.

Vi satt ute ett tag och snackade med några grannar och jag fick mysa lite med Ollie och när vi kom in åt jag min mat och försökte övertala matte att vi skulle gå ut igen men hon bara vägrar.
Ska nog snart lyckas, hihi!

Presentation


Detta är jag.
Världens skönaste kille!

Tibets flagga, mitt ursprungs land!

 

Fråga mig

11 besvarade frågor

Aamor & Tina

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2017
>>>

Länkar

Butiker

Köpa hund? SKK´s uppfödar & valpsida!

Senaste kommentarerna

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Bloggtoppen Vovve


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se