Aamor -  Shih Tzu kille

Direktlänk till inlägg 16 mars 2012

Lycka!

Av Aamor & Tina - 16 mars 2012 17:31

Man kan inte beskriva det mer än med lycka när matte säger "Aamor, i dag är det fredag och det är bara idag för sen är vi lediga". Det känns så härligt och man blir så glad och inte är det sämra att vädret har varit kanonskönt, sol och varmt.

Jag och syrran har busat ute nästan hela dagen och som vi sprungit, genom hela huset och ut där ute, tagit några varv och sen in igen och det är massor av gånger, helt slut nu. Syrran ta de två trappstegen ner från trädäcket i ett svep, hon hoppar rakt ut men jag tar trappen ner, är lite försiktigare.


Matte berättade att hon sett ett sträck med Tranor och sen två Tofsvipor som lekter i luften, fler fjärilar och massa andra småkryp.

Jag fick åka bil hem och ända in i garaget, kollade efter Peggy där för hon brukar smita in men matte sa att det inte är alltid hon är där men man kan ju kolla.

Igor kom och hälsade på mig och matte för att sen springa vidare när Nuttis kom och busade med honom, ser så skojigt ut.

Jag har bäddat mattes säng men sen tröttnade jag och ville ner igen så matte bar ner mig och nu ska jag ta en tupplur, får se om jag vill äta senare.


Trevlig helg alla goa vänner och alla andra som jag inte känner, hihi!

 

Här är jag ca 9 veckor och urgullig enligt matte!


 
 
Julia, Smulan och Amanda

Julia, Smulan och Amanda

16 mars 2012 18:34

Härligt att helgen är här, fast vi har haft helg heeela veckan.
Ha en jättemysig fredagskväll!

=^.^=

Kram å nosbuff

http://hjuliahullerombuller.blogspot.com

Aamor & Tina

16 mars 2012 19:57

Det är ni verkligen värda!

 
Rebellen

Rebellen

16 mars 2012 19:20

Åhh finis! Visst är det härligt med helg och att våren vill komma äntligen! Som vi har längtat efter den, ojoj.. Det är inte klokt va vintern bråkade.. Nu får den absolut inte dyka upp igen.. Den får "innegångsförbud" ;).

Du var allt minst lika söt som liten som du är nu, och stiligare får man nog leta länge efter. Dessutom är du den första snälla skällisen jag träffat och det känns juh inte såå himla tokigt!

Önskar er självklart en jamarshärlig helg med massa gos och gottigt!

Nosbuffar och Gos

http://skyggisfamiljen.blogspot.com

Aamor & Tina

16 mars 2012 19:55

Tack så mycket men just nu är matte lite sur på Ollie min kattkompis för han slog till mig och jag blev paff!

 
Frasse

Frasse

17 mars 2012 11:14

Mjau, hurrjam så härligt det är att småkrypen och fjäderkotletterna börjar röra på sig :-) Fast här i Malmö är det grått och kallt i dag :( Hoppas det bara är ett tillfälligt bakslag för den efterlängtade våren.
Matte säger att du är så söt på bilden att hon skulle kunna äta upp dig - hon kan i alla fall inte se sig mätt på dig :D
Ha en fin helg allihopa!
Tassklappar

http://gunillaofrasse.allas.se

Aamor & Tina

17 mars 2012 18:38

Matte sa att hade hon inte varit tvungen att sova för att orka jobba hade hon bara tittat på mig när jag var liten, hon är lite läskig, hihi!
Mulet hos oss också idag lördag men det gick bra att vara ute ändå!

 
Maurice & Kajsa

Maurice & Kajsa

19 mars 2012 11:28

Fredagar är bra. Inte för att vi egentligen bryr oss, lillie är alltid hemma, när hon inte rymmer. Men, på fredagar är alla gladare än annars. Din bebisbild är helt bedårande! Du är ju så söt så det inte är klokt! Man vill ju bara titta på dig och gosa med dig. Fast, *kommer på* så är det ju fortfarande: sötaste gosegrisen som finns.
nosgos å gottisar
Maurice & Kajsa

http://lillieslya.blogspot.com

Aamor & Tina

19 mars 2012 17:54

Visst är fredagarna bra.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Aamor & Tina - 19 mars 2023 21:12


Förra veckan, v 10 hade jag semester och gjorde bara det jag ville. Passade på att vila, städa, tvätta okej jag gjorde inte bara det jag ville utan några måsten också men den mesta tiden tog jag som den kom. Under en och samma dag satt jag ute på e...

Av Aamor & Tina - 29 januari 2023 16:03

Tänk att vi redan är inne på slutet av januari 2023, tiden bara flyger! Var längesen jag skrev här men tänkte att nu var det dags. Har det hänt något? Nja inte nått direkt så men lite har väl hänt. Först med bilen som började hoppa lite eller rä...

Av Aamor & Tina - 7 november 2022 19:54


Mörkt om kvällarna nu och det känns som om klockan är mer än vad den är men det är ju den tiden nu så det är bara att gilla läget. Jag hade semester en vecka medförande den 17 okt och det var helt enkelt skönt med lite höstledigt. Hade bara en gr...

Av Aamor & Tina - 18 september 2022 15:31


Varit i gång och jobbat nu i 7 veckor, shit vad det går fort. Den åttonde börjar i morgon. Är igång för fullt med olika saker på jobbet. Samverkansmöte, medarbetarsamtal, arbetsplatsträff, K3-möte, teknikcoachträff och säkert något glömt jo dags me...

Nu!

Av Aamor & Tina - 1 augusti 2022 10:46


Jag är nu inne på min sista semestervecka. Har varit bra, lugnt och skönt. Vädret har varit bra, lite skiftande men 90% har varit toppen. Gjort lite av varje, träffat folk och gjort det som har gjort mig glad. Cyklat en hel del, så skönt att ta ...

Presentation


Detta är jag.
Världens skönaste kille!

Tibets flagga, mitt ursprungs land!

 

Fråga mig

11 besvarade frågor

Aamor & Tina

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2012 >>>

Länkar

Butiker

Köpa hund? SKK´s uppfödar & valpsida!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Bloggtoppen Vovve


Ovido - Quiz & Flashcards