Aamor -  Shih Tzu kille

Alla inlägg den 11 januari 2012

Av Aamor & Tina - 11 januari 2012 19:41

Tro inte att jag fick gå den långa rundan till Affi i morse heller, ingen tid till det sa matte och det var bara för att jag tvunget skulle snacka med katten Igor fast det var värt det, vi gick en lite längre så jag ska inte klaga för mycket.

Jag fick till och med en taxa att vänta på mig för jag satte mig mitt på vägen och gjorde min 2:a, hihi.

Ingen riktig riktig väg för det är en återvändsväg som vi korsar mellan två cykelbaner och en taxi som hämtade en skolkille skulle precis börja backa när jag satt mig så matte fick vända sig om med sin lilla ficklampa så han såg oss, det skulle ju plockas upp också.


Jag har tagit det rätt så lugnt hos syrran, vi har mest sovit men det blev ingen middagsvila i stora sängen för matteföräldrarna la sig aldrig!

Matte var lite sen för hon handlade lite mat och så skulle hon skicka iväg ett brev men hon var hos mig till 16.

När vi sen kom hem så har matte hållt på med allt möjligt, först slängde hon in dagen kläder i tvätten för hon slog ut ättiksgurkspad och det mesta fick hon på sig.

Sen ställde hon sig i köket och började hacka saker och givetvis blev jag väldigt intresserad men tro inte att det var nått gott nä det var bara en massa grönsaker för hon ska ha sallad med till jobbet i morgon, jag tycker det är fult att luras jag trodde att det var nått gott hon höll på med.

Sen skulle diskmaskinen köras och tvätten hängas men nu sitter hon ner men jag tror att jag råkar ut för henne sen för hon sa att jag behövde gås igenom, hoppas hon glömmer det men sån tur har jag nog inte!

Gammal bild från en annan gång jag hade blivit kammad! 

Presentation


Detta är jag.
Världens skönaste kille!

Tibets flagga, mitt ursprungs land!

 

Fråga mig

11 besvarade frågor

Aamor & Tina

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Länkar

Butiker

Köpa hund? SKK´s uppfödar & valpsida!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Bloggtoppen Vovve


Ovido - Quiz & Flashcards