Aamor -  Shih Tzu kille

Alla inlägg den 23 januari 2012

Av Aamor & Tina - 23 januari 2012 18:49

I morse var det kallt för att vara här och denna vinter, det stod på -7 när vi passerade en sån där temp som står utanför en affär och bilen stod på -6, matte da brrrrrrr men jag har ju tjockt hår så jag gillade kylan.

Vi gick en liten runda först och sen sa matte att vi skulle åka i bilen, jag stannade och tittade på henne och sen fick jag en väldig fart, yeah, åka bil!

Vi hade rätt mycket tid så matte tog en extra runda så bilen blev varm innan vi stannade hos matteföräldrarna, bra för jag fick åka mer, hihi!


Dagen hos Affi har varit lugn, jag har mest sovit, någon gång fick jag busa med syrran för hon tvingade mig. Väntan på matte blir inte så lång när man sover, hihi och hon jobbade ju länge idag.

Lycka när hon kom, jag dansar på bakbenen och vill ha pussar och matte säger "hej mina trollhongar" (hund på skånska och en blandat med ungar, hihi)

Tog lite tid när vi gick hem för det finns många snö och isklumpar som måste kollas och ev pinka över.

Matte såg att stan hade plogat på en bit som de ALDRIG plogar annars om vintrarna, tog någ skruv eftersom matte hade en maildiskusion med han som var ansvarig förra vintern.

Cykelbanan utanför vårt hus blev aldrig plogad så matte tröttnade och när hon tog kontakt sa de att det borde räcka med den "stora" cykelbanan som går parallellt, jovisst men kommer man inte dit har man ingen nytta av att DEN är plogad, de kom igår och tog bort snön så matte vann!


Jag har ätit nästan allt mitt torrfoder, måste lämna nått, hihi. Efter maten var matte alldeles för snål med gottiset så jag gick och la mig istället!

 

Gammal bild!

Presentation


Detta är jag.
Världens skönaste kille!

Tibets flagga, mitt ursprungs land!

 

Fråga mig

11 besvarade frågor

Aamor & Tina

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Länkar

Butiker

Köpa hund? SKK´s uppfödar & valpsida!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Bloggtoppen Vovve


Ovido - Quiz & Flashcards