Aamor -  Shih Tzu kille

Alla inlägg under april 2012

Av Aamor & Tina - 30 april 2012 15:55

Jag har tänkt hjälpa mattes kollega lite.

Kollegans släkting har skickat in ett bidrag till Elskåpstävlingen i Uddevalla och skulle hon vinna så skulle hon ta med sin mormor på resan.

Skulle några vilja hjälpa till lite så gå in och rösta på denna fina Fjärilselefant - bara klicka på hjärtat!


Tack för hjälpen!

Av Aamor & Tina - 29 april 2012 19:01

Matte låg låg och lyssnade på sista delen i en bokserie och somnade ifrån den igår kväll, hihi, hon vaknade till vid 02 och stängde av den så i morse fick hon leta var hon var och det var några kapitel hon missat, hihi!


Det har verkligen varit slappt här hemma idag, vi har varit ute på några promenader, vilat, tittat på TV och annat fast lite jobb har matte gjort diskat, tvättat och lagat mat (värmt soppa hon gjort innan som låg i frysen - avancerat, hihi).

Vädret har varit fint men det har blåst rätt mycket så det har inte varit skönt att vara ute.

Fast en stund satt vi ute och Skrållan kom och busade med mitt koppel.


Matte ska fixa min tofs sen för hon påstår att jag fnattat ner den, kan nog vara så men hon får fånga mig först, hihi!

Det blir nog inte mer än så idag för jag tror vi kommer att slappa resten av söndagen för det är ju jobbedag i morgon.

   

Gammal bild!

Av Aamor & Tina - 28 april 2012 18:33

Så skönt att klockan inte lät i morse men matte vaknade ändå redan 06.30 men hon gick inte upp utan låg kvar i sängen och läste, det gillar jag och jag gillar att det är lördag!

Vi gick en liten runda och sen satte sig matte på vår sten, idag har vi ju tid sa hon plus att hon hade en bok i öronen och jag la mig ner och kollade efter mina kattvänner.

Först var där ingen men sen kom Igor och Melle och när dom gick kom Ollie och Skrållan, åh vad kul. Ollie och Skrållan busade och jag ville så gärna vara med men matte sa att det räckte med att jag tittade på dom!

Efter deras bus kom de bägge och kelade med mig!


Vid middagstid gick vi bort till syrran för en förmiddagsfika. Syrran blev jätteglad när jag kom men först skulle hon nosa igenom hela mig för jag hade träffat på Alice, en Tibetansk Terrier, vi slog följe med henne och hennes matte.

Jag brukar bli sur på Alice för hon "boxas" med framtassarna men så att gå bredvid varandra är helt okej.

Efter att vi varit där ett tag ville syrran gå ut och matte tog med oss bägge ut på en långpromenad. Åh syrran är så långsam och hon ska läsa "nyheterna" så grundligt att hon aldrig blir klar, varje grässtrå ska läsas, suck!


Vi har varit hemma nu ett tag, matte har kört några varv med dammsugaren och startat tvättmaskinen. Jag har ätit och ska snart ta en vilopaus men först ska jag få matte att ge mig så mycket godis som möjligt men hon är lite snål!

Från december när jag tigger godis, hihi!
  

Av Aamor & Tina - 27 april 2012 18:44

Kändes verkligen att det är fredag idag för det var två trötta typer som fick vakna till klockan i morse men samtidigt var det så skönt att det äntligen är fredag!

En annan har ju tur och kan sova vidare hos syrran men matte måste ju jobba, äh hon är van så hon klarar det, hihi!

Ollie mötte upp utanför porten, en snabb hälsning och sen gick han vidare och matte tvingade mig att gå också.


Jag, Affi och mattemor har varit ute på trädäcket när det var sol, mattefar var nere i stan men när han kom tillbaka så satte han sig också hos oss.

När jag tröttnade på att vara ute gick jag in och la mig i sängen som står i uterummet, kan ha kolla på alla då.


Matte kom efter att ha varit på Coop och handlat torkad kyckling till mig, det var slut här hemma igår och jag var så sugen just då. Matte var så snäll och köpte hem nytt till mig.

Vi gosade lite som hälsning och sen hämtade jag en leksak så vi lekte lite efteråt.

Jag fick åka bil hem och sen så satte vi oss ute på bänken, matte lyssnade på bok och jag spanade.

Peggy kom efter ett tag och vi hälsade och kelade lite men sen var hon tvungen att gå vidare, synd för jag hade gärna kelat mer.

Ätit har jag gjort, gjorde det hos syrran innan vi åkte hem så jag kan vila nu lite här hemma.


Trevlig hela alla!

Gammal bild!  

Av Aamor & Tina - 26 april 2012 18:15

Matte hade vett att släcka tidigt igår men det var troligen bara för att hon läst ut sin bok och inte plockat fram nån ny.

Ändå var vi rätt så trötta när klockan satte igång, att det aldig blir bra, hihi!

Fick hälsat på min kompis Ollie i morse när vi gick iväg, han stod och väntade utanför porten men vi hade inte tid att snacka för länge.


Det har regnat mest hela dagen så nått utebus har det inte blivit, bara när vi var ute och rastade mattefar, hihi!

Däremot har vi haft ett hårt jobb jag och Affi, mest Affi men jag tittade på och följde efter, hihi!

Det var så att matteföräldrarna tyckte att vi hade för många leksaker inne i köket så mattefar packade ner några i en papperspåse och bar ut i uterummet där vi har en del sen innan.

Vi följde med honom dit och sen in i köket igen och sen fick Affi fart och jag efter för att kolla in vad hon skulle göra.

Jo, hon for ut i uterummet och bar in några av leksakerna igen till köket, blev några rundor och jag hejade på henne hela tiden men sen blev jag trött och la mig, hihi!


När matte kom så lekte vi ett tag men vi blir lätt avis på varandra för vi vill bägge att matte bara ska leka med en i taget, hihi!

Sen är hon ju min så jag måste ha förtur och när det låter illa när hon och Affi leker så måste jag skydda matte.


Hemma nu sen ett bra tag och jag gick och la mig istället för att äta, har ju ätit bra i 3 dagar så nu vill jag kanske inte ha nått idag.

Jag ska bara ta det lugnt nu och jag hoppas matte även ska göra det och det varkar vara så, skönt!

 

Gammal bild!



Av Aamor & Tina - 25 april 2012 19:30

Jag spran ifatt Affi i morse när hon stod och snackade med Ludde men jag fick inte hälsa på honom för hon gick mellan.

Vet inte om det var för att han morrade på mig eller för att hon inte ville dela kompis, Ludde morrade nämligen inte förrän efteråt, strunt samma!

Det har regnat nästan hela dagen, kommit ca 10 mm, regnade inte i morse men det startade strax efteråt och sen har det fallit nästan enda tills jag skulle hem, tur!

Ett tag ville jag och syrran ut på trädäcket och busa men som tur var tittade vi ut först, regnet stutsade där ute så när mattefar öppnade dörren backade vi snabbt som attan, hihi! Här ska inte gås ut!


Matte shoppade lite innan hon hämtade mig men hon var rätt snabbt klar.

Vi gick hem och jag fick hälsat både på Ollie och Skrållan, matte fick syn på Ollie i några buskar en bit bort och kallade och då kom han i full galopp och sen tror jag att Skrållan hörde henne inneifrån sig för hon hoppade ut.


Inne ville matte läsa lite i sin bok så hon la sig i sängen och jag ville också upp så jag somnade på hennes ena arm, jättemysigt.

Efter en timme ville jag ner och trodde att även matte skulle komma upp då, det gjorde hon inte så jag fick säga till henne att hon inte kunde ligga där hela kvällen!

När hon äntligen lydde mig och kom upp så gick jag och la mig i min säng - jag ska inte berätta vad hon sa, hihi!

Gäller att ha rätt pli på sin matte, hihi!

 

Bild från innan denna månad!


Av Aamor & Tina - 24 april 2012 18:25

Jag och syrran har varit ute mycket idag för det har varit soligt så vi har alla suttit ute på trädäcket och myst, ja inte matte för nån får ju jobba, hihi!

Affi har mest varit uppe på bordet medan jag legat på en dyna på däcket, blir för varmt i solen.

Mattefar sa att vi skulle få en biltur när matte kom och som vi väntade!

Vi överföll henne nästan och våra ögon sa "åka bil åka bil", matte skrattade och sa "vi ska åka bil", åh vad kul och sen stod vi still medan våra koppel kom på.

Först körde vi upp till tippen, trädgårdsskräp som skulle kastas och sen in till stan och jag visste precis var vi var när jag kom ut ur bilen! Vi var i MIN affär!!!!

Först lite plågande kloklippande och jag lät mig faktiskt mutas efteråt så matte köpte samma sak med hem, hon är toppen min matte!

Affi däremot skulle inte ta nått men det passade att äta av mitt godis sen!


Nu har vi varit hemma ett tag och jag har ätit min mat, jisses så duktig jag är, hihi!

Tyvärr har det fina vädret flytt för det har börjat blåsa mycket men det regnar i alla fall, inte än.

 

Så här sover jag oftast när matte och jag kör själv, mitt bilbälte syns inte för allt hår men jag lovar att det är där! 

Av Aamor & Tina - 23 april 2012 18:08

FFick påminna matte i gårkväll natt att hon skulle upp och jobba ifall hon nu glömt det för hon släckte aldrig lampan, jo klockan 00.10, läsa och läsa!

Sen vaknade hon redan 05.30, vi ska ju inte gå upp förrän 06, ingen hyfs på henne!

Lite hyfs kanske ändå för jag fick åka bil till syrran   men först var jag tvungen att gå en runda så allt kom ut.


Syrran och jag har varit ute mycket idag, hjälpt mattefar att plantera blommor och så har vi busat en del. Jag gick in och la mig i uterummet när jag blev trött.

Fick vänta länge på matte för först jobbade hon länge idag och sen så hade det dragit över med 10 minuter, de hade möte.

Jag låg i hallen och väntade med en frolic framför mig så jag snabbt kunde ta den när hon kom, matte gillar frolic-pussar eller alla pussar kanske det är, hihi!


Hemma kom Skrållan och busade lite, mitt koppel är tydligen himla kul att leka med och idag var hon så säker att jag fick 2 strykningar   , lycka!

Matte blev riktigt chockad när vi kom in och hon hade plockat undan lite och fixat maten till mig för när hon sa "vassego´ och ät" så gjorde jag det, hihi, utan en massa annat trams (hennes ord).

Ja, man måste variera sig lite så hon inte fastnar, hihi!

Tror det lönade sig för jag fick mitt godis sen utan en massa nänänä!

Blir bara så trött efter maten!


Lite synd om matte idag, tror hon själv tycker mest synd om sig, för hon har ont i sin rygg, äh det går över säger hon men likväl ska hon gnälla, gör som jag - gå och lägg dig!


    

Presentation


Detta är jag.
Världens skönaste kille!

Tibets flagga, mitt ursprungs land!

 

Fråga mig

11 besvarade frågor

Aamor & Tina

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2012 >>>

Länkar

Butiker

Köpa hund? SKK´s uppfödar & valpsida!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Bloggtoppen Vovve


Ovido - Quiz & Flashcards