Aamor -  Shih Tzu kille

Alla inlägg den 5 juni 2012

Av Aamor & Tina - 5 juni 2012 19:01

Jag gav upp i går kväll och fick allt krypa till korset och äta min mat för jag tröttnade på mattes tjat och sen var jag gottesugen och tydligen var jag tvungen att äta först, suck!

Fast jag hämnades lite, hihi! När matte satt och tittade på slutet på CSI så var jag i ett jättestort behov av att gå ut, var så nödig så, hihi!

Hon fick ju resa sig och gå ut med mig men jag lurades, pinkade långt om länge men på så vis missade hon slutet och sen början på nästa CSI, hehe!


En lugn dag hos syrran, vi har vaktat mattemor så hon inte skulle ge sig iväg igen men då glömde vi bort mattefar som passade på att rymma!

Han skulle cykla till Ö&B och shoppa lite.

Matte var sen för hon skulle på 3 ställen och handla och sen hem med varorna, hon shoppade Sjöbogårdens sticks till mig och det var ju bra och sen hämtade hon det som mattefar handlat för han kunde inte ta det på cyklen och matte hade bilen.

Sen in på ICA för kylen ekade sa hon och sen ner i min affär men där handlade hon inget gott utan mat!

Hon berättade att hon gick in och frågade om de hade nån mat för en liten kräsen fis, undrar vem hon då tänkte på, hihi!

Det blev ett RC foder för "small fussy dogs" men när hon erbjöd mig det här hemma så fnös jag bara, det kan hon själv äta för jag åt ju igår, hihi!

Visst är fyssy och fnysa väldigt lika lika, hihi


Vi gick hem och och satt ute ett tag men inga katter syntes men efter en stund inne ville jag gå ut igen så matte tog på sig och så gick vi och jag ville gå en långrunda. Efteråt satt vi på bänken utanför och då var "mina katter" ute men bara Chandi ville hälsa.

Träffade en annan katt som jag varje gång tror att det är Ollie men denne bor i huset bervid vårt och han heter Dexter, jättesöt!

Nu är jag trött i mina små ben och ska vila lite, matte sa att vi är lediga i morgon så vi kan sova länge - me like!

Jag och Chandi i maj månad! 


Presentation


Detta är jag.
Världens skönaste kille!

Tibets flagga, mitt ursprungs land!

 

Fråga mig

11 besvarade frågor

Aamor & Tina

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21
22
23 24
25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2012 >>>

Länkar

Butiker

Köpa hund? SKK´s uppfödar & valpsida!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Bloggtoppen Vovve


Ovido - Quiz & Flashcards