Aamor -  Shih Tzu kille

Direktlänk till inlägg 11 juni 2014

Vill ha!

Av Aamor & Tina - 11 juni 2014 17:35

Idag har det inte varit så varmt som igår men ändå varmt, det har regnat lite, inte lika skönt trots att det inte var kallt regn!

Vi har inte varit ute lika mycket för matteföräldrarna har inte suttit ute och vi vill helst inte vara ute själv.


Strax innan matte kom tog mattefar på Affi kopplet och sa att jag snart skulle bli hämtad av matte för vi skulle åka bil! ag stod nästan och studsade innanför dören, hihi!

Matte viskade i mitt öra att vi skulle till min affär så när vi kom ut ur bilen hade jag bråttom, syrran hade inte lika bråttom in, hihi!

Det var dags att klippa klorna, jag var först ut och jag pep till en gång för hon var nära pulpan, kom faktiskt en halv bloddroppe så jag kan pipa liteom det om jag vill men jag vill inte, hihi!

Syrran ville inte riktigt idag för när 2,5 tass var klar fick hon spel och försökte skrämma matte och Gisela men de blev inte rädda så då försökte hon krypa loss från mattes grepp men inte ens det lyckades så hon gav upp och lät Gisela klippa klart.

Affi rev matte på armen men jag har tvättat av det till matte så allt är bra igen, hihi!


Då jag var nästan klar kom det in en kvinna med barnvagn och jag älskar barnvagnar så jag fick bråttom att undersöka och sen fick jag till och med hälsa på bebisen och han var så söt och log åt mig - vill ha matte! Men matte sa att vi kan inte ta kvinnans bebis bara för att jag ville ha!

När syrran satt och fick sina klor fixade kom det en dam med en katt i famnen, den hade följt efter henne och var så mager så mager och jag försökte flörta med den men matte tyckte inte jag skulle gå för nära ifall den blev rädd.

Tjejerna i affären ringde nån så de kune hämta den eller kolla efter chip eller nått.

När vi gick ut satte jag mig framför katten och tittade och då hörde jag att de sa att dn antingen kommit bort eller var hemlös men den var så kelig och så söt - vill ha matte!

Men tyvärr kunde vi inte ens ta katten med oss hem trots att den inte hade nån mamma där - suck!


Fick även åka bil hem och det blev inget sittande ute för det hade börjat regna igen så vi gick in och åt lite mat istället och nu är vi mätta och trötta så kanske det blir plant läge i soffan för oss, hihi jag ligger redan i plant läge men på golvet under skrivbordet.

Blir kanske åska sen för det är tryckande ute sa matte men jag bryr mig inte om det för kommer det så kommer det!

 

Fått omsatt min tofs också idag (gammal bild).

 
 
Laika

Laika

11 juni 2014 19:42

Hihi, jag är som Affi när klor ska klippas, därför filar min matte istället, då går det lätt. Lämna in mig för kloklipp är nästan på stört omöjligt det med och man ska absolut skrika om de är nära pulpan, helst på varenda klo...skrika gärna lite innan också, hihi.

Och barnvagnar Aamor, håller med, hur roligt och spännande är inte det? Jag brukar dansa runt de som har barnvagn, ställer mig på bakbenen i hopp om att jag ska se in i vagnen :D

http://www.laikagumman.bloggplatsen.se

Aamor & Tina

11 juni 2014 20:18

Du är precis som Affi låter det som, hihi!
Jag har ofta tur och får lov att titta i barnvagnarna och är det de där låga kan jag kolla utan hjälp men matte frågar alltid först.

 
Dui och Deco

Dui och Deco

11 juni 2014 19:57

Du är en hund med stort hjärta! Det är en ära att få vara dia vänner.Nosbuffar

http://duideco.blogspot.com

Aamor & Tina

11 juni 2014 20:19

Jag älskar de flesta varelser men mest är det nog katter, efter matte, hihi!

 
Mimmi, Tazan Sessan

Mimmi, Tazan Sessan

11 juni 2014 22:46

Mjausan, vi jamar som Dui och Deco. Det är så trevligt att få vara vän med dig, Aamor, eftersom du gillar katter, Tassarna upp!
Tass tass

http://katternasblogg.blogg.se

Aamor & Tina

12 juni 2014 06:53

Katter är bara så toppen!

 
Melody

Melody

12 juni 2014 08:16

Klippa klorna är ingen höjdare, men matte är väldigt sträng vid de tillfällena och kallar mig för larvpotta om jag piper!
Men visst är det skönt när det är klart!
Puss från Melody!

http://melodyshihtzu.blogspot.seht

Aamor & Tina

12 juni 2014 13:24

Det är väldigt skönt och så kan jag smyga mig på matte för det hörs inget när jag kommer, hihi!

 
Edith

Edith

12 juni 2014 14:21

Usch för kloklippning. Det är snart dags för mig och Hilda också. Men bara matte sätter igång så går det ganska bra. Jag förstår att du ville ta med dig katten hem, du Aamor som är en riktig kattvän.

http://parisercollie.blogg.se

Aamor & Tina

12 juni 2014 18:23

Ja katter är toppen!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Aamor & Tina - 19 mars 2023 21:12


Förra veckan, v 10 hade jag semester och gjorde bara det jag ville. Passade på att vila, städa, tvätta okej jag gjorde inte bara det jag ville utan några måsten också men den mesta tiden tog jag som den kom. Under en och samma dag satt jag ute på e...

Av Aamor & Tina - 29 januari 2023 16:03

Tänk att vi redan är inne på slutet av januari 2023, tiden bara flyger! Var längesen jag skrev här men tänkte att nu var det dags. Har det hänt något? Nja inte nått direkt så men lite har väl hänt. Först med bilen som började hoppa lite eller rä...

Av Aamor & Tina - 7 november 2022 19:54


Mörkt om kvällarna nu och det känns som om klockan är mer än vad den är men det är ju den tiden nu så det är bara att gilla läget. Jag hade semester en vecka medförande den 17 okt och det var helt enkelt skönt med lite höstledigt. Hade bara en gr...

Av Aamor & Tina - 18 september 2022 15:31


Varit i gång och jobbat nu i 7 veckor, shit vad det går fort. Den åttonde börjar i morgon. Är igång för fullt med olika saker på jobbet. Samverkansmöte, medarbetarsamtal, arbetsplatsträff, K3-möte, teknikcoachträff och säkert något glömt jo dags me...

Nu!

Av Aamor & Tina - 1 augusti 2022 10:46


Jag är nu inne på min sista semestervecka. Har varit bra, lugnt och skönt. Vädret har varit bra, lite skiftande men 90% har varit toppen. Gjort lite av varje, träffat folk och gjort det som har gjort mig glad. Cyklat en hel del, så skönt att ta ...

Presentation


Detta är jag.
Världens skönaste kille!

Tibets flagga, mitt ursprungs land!

 

Fråga mig

11 besvarade frågor

Aamor & Tina

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4
5
6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17
18
19
20
21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2014 >>>

Länkar

Butiker

Köpa hund? SKK´s uppfödar & valpsida!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Bloggtoppen Vovve


Ovido - Quiz & Flashcards