Aamor -  Shih Tzu kille

Direktlänk till inlägg 27 juni 2014

Barnvagn!

Av Aamor & Tina - 27 juni 2014 18:06

Vilken lycka i morse trots att jag fick gå upp var att matte sa att det är fredag idag och sen att jag fick åka bil både till och från syrran!

Varit varmt och kvavt och solen har varit framme ganska mycket men vid middagstid kom det regn i ca 15 minuter men då var jag inne så det störde inte mig.

Varit en lugn dag och jag har väntat på när matte skulle komma och hämta mig.

Har inte velat ha nått godis och det är ganska så ovanligt, hihi! Händer då och då men ändå ovanligt.


Matte och jag satt ute en stund sen vi kommit hem och efter en stund gick vi in för matte skulle lämna väskan och lite annat men sen gick vi ut igen.

Matte försökte övertala mig att gå en runda och efter mycket övertalning och tjat från hennes sida hängde jag med.

Blev en ganska lång runda för matte tyckte att jag skulle göra nr 2 men det blev inte så - ska vänta tills hon gör nått annat, hihi!

Jag hälsade på ett par som jag känner men sen gick vi vidare och efter en stund kommer en mamma med en barnvagn, jag tittar lite på vagnen men matte håller mig kort men så hör vi att mamman pratar med barnet om att hon skulle titta på hunden så jag tvärvände och ville hälsa!

Mamman sa att de hade hund hemma men att den höll sig så lång från den lilla den kunde så jag uppmuntrade den söta flickan med en puss, hihi!

Hon älskar hundar sa mamman och det passade ju mig utmärkt för jag älskar barn och barnvagnar! Flickan var så otroligt söt sa matte en riktig liten docka men jag såg bara ett barn som måste ha en Aamor-puss, hihi!

Det gäller att flörta in sig hos alla i ens närhet som kör barnvagn så jag kan få kolla i dom, hihi!


Inne igen åt jag min mat efter att ha pustat ut lite, jag sprang nästan hela den sista biten hem. Bra med långt koppel för då väntar jag tills matte är så pass långt före att kopplet är spänt och sen springer jag framåt tills det tar stopp igen och så upprepar jag detta. För att få matte att springa är rätt kört, hihi!

 

(gammal bild)

 
 
Edith

Edith

27 juni 2014 21:09

Du och matte, ni är allt riktiga bästisar! Vad bra att du var så snäll med den lilla flickan. Snart kommer min minihusse och minimatte till mig och Hilda. Det ska bli roligt och då kommer vi att pussa på dom. Trevlig helg!

http://parisercollie.blogg.se

Aamor & Tina

27 juni 2014 21:18

Jo matte och jag är bästisar!
Lätt att underhålla de små, en nosning och en liten puss så älskar de mig, hihi!

 
Laika

Laika

27 juni 2014 21:51

Hihi, jag gör precis likadant, speciellt på kvällarna. Ja, med kopplet alltså. Väntar tills det är helt utsträckt och sedan springer jag allt vad jag orkar :D
Härligt med fredag, nu får ni ju vara lediga hela helgen. Inte så länge kvar innan din matte får semester nu va :D Här har vi haft sol idag också, men det ska inte fortsätta så. Det verkar vara en regnig och lite dyster vecka vädermässigt framför oss.

http://www.laikagumman.bloggplatsen.se

Aamor & Tina

27 juni 2014 22:05

Det är kul att göra så och man lär sig hur långt man kan springa för att stanna innan rycket, hihi!
Vi får hoppas att väder-förståsigpåarna har fel!
Matte jobbar 2 veckor till, 10 dagar sen LEDIG!!!!!

 
Melody

Melody

27 juni 2014 22:44

Så lycklig fickan måste ha blivit när hon fick en puss av dig! Du är en riktig charmör! Barn som sitter i vagn gillar jag också för då vet man var man har dem!
Önskar dig och din matte en riktigt skön helg!
Puss från Melody

http://melodyshihtzu.blogspot.seht

Aamor & Tina

27 juni 2014 22:47

Hon blev jätteglad och vinkade hejdå sen. Barn får gärna vara var som men barnvagnar är spännande, kan ju finnas annat också där ;-)
Samma till er!

 
julia

julia

28 juni 2014 07:42

Vilken lycka! En barnvagn med en bäbis du FÅR pussa på. Bättre än så kunde väl inte helgen börja.

Kram och nospussar

http://hjuliahullerombuller.blogspot.se

Aamor & Tina

28 juni 2014 12:04

Den började rätt så bra, hihi!
Bebisar är bara så gulliga!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Aamor & Tina - 19 mars 2023 21:12


Förra veckan, v 10 hade jag semester och gjorde bara det jag ville. Passade på att vila, städa, tvätta okej jag gjorde inte bara det jag ville utan några måsten också men den mesta tiden tog jag som den kom. Under en och samma dag satt jag ute på e...

Av Aamor & Tina - 29 januari 2023 16:03

Tänk att vi redan är inne på slutet av januari 2023, tiden bara flyger! Var längesen jag skrev här men tänkte att nu var det dags. Har det hänt något? Nja inte nått direkt så men lite har väl hänt. Först med bilen som började hoppa lite eller rä...

Av Aamor & Tina - 7 november 2022 19:54


Mörkt om kvällarna nu och det känns som om klockan är mer än vad den är men det är ju den tiden nu så det är bara att gilla läget. Jag hade semester en vecka medförande den 17 okt och det var helt enkelt skönt med lite höstledigt. Hade bara en gr...

Av Aamor & Tina - 18 september 2022 15:31


Varit i gång och jobbat nu i 7 veckor, shit vad det går fort. Den åttonde börjar i morgon. Är igång för fullt med olika saker på jobbet. Samverkansmöte, medarbetarsamtal, arbetsplatsträff, K3-möte, teknikcoachträff och säkert något glömt jo dags me...

Nu!

Av Aamor & Tina - 1 augusti 2022 10:46


Jag är nu inne på min sista semestervecka. Har varit bra, lugnt och skönt. Vädret har varit bra, lite skiftande men 90% har varit toppen. Gjort lite av varje, träffat folk och gjort det som har gjort mig glad. Cyklat en hel del, så skönt att ta ...

Presentation


Detta är jag.
Världens skönaste kille!

Tibets flagga, mitt ursprungs land!

 

Fråga mig

11 besvarade frågor

Aamor & Tina

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4
5
6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17
18
19
20
21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2014 >>>

Länkar

Butiker

Köpa hund? SKK´s uppfödar & valpsida!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Bloggtoppen Vovve


Ovido - Quiz & Flashcards