Aamor -  Shih Tzu kille

Direktlänk till inlägg 19 november 2016

Hem!

Av Aamor & Tina - 19 november 2016 18:11

All min vita kuliga snö är borta igen. Det är mörkt på morgnar och kvällar, snön lyser upp rätt mycket.
Vi får se om den kommer igen och hälsar på i vinter och om den gör det så får det hemskt gärna vara pudervarianten, hihi!

Min vecka har varit som vanligt, bra alltså. Jag har mest tagit det lugnt hos syrran.matte har inte hittat på några stora anledningar att hämta mig senare förutom i går när det var fredag!

Jag blev lite misstänksam när matte satte ner en skål med min mat hos matteföräldrarna och sa "puss på dig, vi ses i kväll!". Hmmmmm, tidig eller sen kväll!
Sen kom Lars, en vän till matteföräldrarna och gick en sväng med oss vid den tiden matte brukar komma och vi gick åt mitt håll. Jag fick fart på benen och sprang mot hemmet, tänkte att matte är nog där men sen gick vi förbi och jag vägrade nästan gå. Jag vill hem, hem, hem!
Tyvärr kom jag inte hem då utan fick allt följa med tillbaka dock under stor protest. Lars kommenterade sen att jag var allt en envis rackare, hihi! Jepp, det är jag!

Jag väntade på matte länge och maten tänkte jag inte äta för är inte matte där så äts det inte heller, godis ja men inget annat.
Först halv elva kom hon, snacka om att hon jobbat länge!
Men tydligen hade hon inte jobbat utan varit ute och roat sig med många kollegor. De är en del, kanske 40 st som jobbar på olika ställen och nu träffades nästan alla, tyckte hon sa att de var nog 35 st som träffades.
De hade haft kul och det var ju bra. Jag blev så lycklig när hon kom och vi gick hem. Åt maten när vi kom hem och sen sov jag gott!
Dock fick jag väcka matte 02.35 för då blev jag väldigt nödig. Snacka om att matte var svårväckt, jag fick skälla en gång innan hon vaknade, brukar räcka med lite gny annars. Vi hann och sen sov vi gott igen.

Idag har vi gjort lite av varje, tvättat, dammsugit, plockat undan och läst.
Vi gick bort till syrran på eftermiddagen för att ta henne på en längre runda. Jag ville inte gå dit utan satte mig ner och vägrade gå, först när matte dyrt och heligt lovat att inte gå ifrån mig idag följde jag med.
Matte sa att om någon hör oss tror de nog vi är lite knasiga! Jag säger att de tror matte är knasig för det är hon som har en diskussion med en hund, hihi!

Jag och syrran på promenad med min matte!

Nu ska vi slöa resten av kvällen, kan vi vara värda!

Ha det bra!

 
 
Amanda å Matte Julia

Amanda å Matte Julia

19 november 2016 21:16

Ja, nog är du envis. Matte är jättesnäll, som diskuterar med dig innan du rör på benen. Hon har rätt, nog är det konstig när man bara hör henne böna och be att du ska följa med... Nog kan matte få gå och ha roligt nån gång! Hon gör ju inte det sååå ofta.
Jättefin bild på dig och syrran. Hoppas att ni/du inte behöver gå ut klockan-mitt-i-natten igen 😺

🐾 Kram å puss på söta nosar 😻

http://hjuliahullerombuller.blogspot.se

Aamor & Tina

19 november 2016 21:26

Matte brukar säga att grannarna är nog rätt vana vid oss nu så egentligen bryr hon sig inte, hon är som hon är, hihi!
Nä hon är inte ute på galej så ofta så nån gång kan hon få roa sig ;-)

 
Laika

Laika

24 november 2016 09:27

Kan bara hålla med om att det ska vara pudersnö, det yr dessutom så roligt när man dundrar fram och så fastnar inget i pälsen, helt klart den bästa sorten.
Envis, du? Hihi, inte alls va... Men visst är det så att man kommer väldigt långt på att vara envis, en ganska bra egenskap tycker jag att vi har :D hihi. Det tycker nog våra mattar med :)
Nospussar

http://laikagumman.bloggplatsen.se

Aamor & Tina

24 november 2016 16:35

Jo att vara envis kan man komma långt med och matte gillar det, oftast!

 
Gunilla, Simba och Tasse

Gunilla, Simba och Tasse

24 november 2016 14:14

Förstår att du blev lite förvirrad när matte plötsligt ersattes av farbror Lars :-) Men så roligt för matte att få träffa alla gamla kompisar igen! <3
Kramar och tassklappar

http://gunillaofrasse.allas.se

Aamor & Tina

24 november 2016 16:36

Matte hade kul och vi tycker mycket om Lars men inget går upp mot matte.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Aamor & Tina - 19 mars 2023 21:12


Förra veckan, v 10 hade jag semester och gjorde bara det jag ville. Passade på att vila, städa, tvätta okej jag gjorde inte bara det jag ville utan några måsten också men den mesta tiden tog jag som den kom. Under en och samma dag satt jag ute på e...

Av Aamor & Tina - 29 januari 2023 16:03

Tänk att vi redan är inne på slutet av januari 2023, tiden bara flyger! Var längesen jag skrev här men tänkte att nu var det dags. Har det hänt något? Nja inte nått direkt så men lite har väl hänt. Först med bilen som började hoppa lite eller rä...

Av Aamor & Tina - 7 november 2022 19:54


Mörkt om kvällarna nu och det känns som om klockan är mer än vad den är men det är ju den tiden nu så det är bara att gilla läget. Jag hade semester en vecka medförande den 17 okt och det var helt enkelt skönt med lite höstledigt. Hade bara en gr...

Av Aamor & Tina - 18 september 2022 15:31


Varit i gång och jobbat nu i 7 veckor, shit vad det går fort. Den åttonde börjar i morgon. Är igång för fullt med olika saker på jobbet. Samverkansmöte, medarbetarsamtal, arbetsplatsträff, K3-möte, teknikcoachträff och säkert något glömt jo dags me...

Nu!

Av Aamor & Tina - 1 augusti 2022 10:46


Jag är nu inne på min sista semestervecka. Har varit bra, lugnt och skönt. Vädret har varit bra, lite skiftande men 90% har varit toppen. Gjort lite av varje, träffat folk och gjort det som har gjort mig glad. Cyklat en hel del, så skönt att ta ...

Presentation


Detta är jag.
Världens skönaste kille!

Tibets flagga, mitt ursprungs land!

 

Fråga mig

11 besvarade frågor

Aamor & Tina

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2016 >>>

Länkar

Butiker

Köpa hund? SKK´s uppfödar & valpsida!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Bloggtoppen Vovve


Ovido - Quiz & Flashcards