Aamor -  Shih Tzu kille

Direktlänk till inlägg 27 januari 2012

Svårt!

Av Aamor & Tina - 27 januari 2012 18:33

Det kändes i morse att det var fredag för jag var trött men samtidigt sa matte att nu är det bara idag och sen är det helg igen och det piggade upp lite.

Var inte så kallt i morse men det blåste rätt bra så det kändes som -20, inget skönt alls.

Vet ni hus svårt det är att så på tre ben och lyfta det fjärde när det är isgata? Måste säga att det kräver en del planering för står man inte helt stadigt kasar bakbenet! Jag har övat de senaste dagarna fär den bit där vi går är isgata, vattnet har runnit neråt men frusit så det är säkert så på minst 5 meter.

Jag tar det försiktigt när jag går där för det säger matte till mig att göra!


Jag har ägnat förmiddagen åt att sova och sen har jag gosat med matteföräldrarna.

Mattemors syster kom på besök och då var Affi och jag tvugna att visa allt som vi kan och då tillhör busa en sak vi är bra på!

När hon sen skulle hem så var hon av med en av sina handskar och då sa de att vi troligen tagit den så de letade överallt.

De hittade den till sist men vi var oskyldiga, i alla fall denna gången, för hon hade lagt en i fönsterkarmen och den andra på hallbyrån, vimsepotta, hihi!


Jag och syrran har ätit rivna morötter, jättegott är det. När vi får en bit så bara smular vi sönder den men vi äter när de är rivna.

Matte kom i vanlig tid och när vi kom hem skulle jag tofsas om, vilket elände!

Försökte skrämma matte men hon är ju inte rädd utan bara gav mig en puss på pannan! Då kan jag ju inte fortsätta att låtsas vara arg utan lät henne göra vad hon ville och det går faktiskt fortare att bli klar när jag låter henne hållas!


Ha en trevlig helg alla!

 

 
 
Julia, Smulan och Amanda

Julia, Smulan och Amanda

27 januari 2012 19:27

Inte lätt att stå på tre ben i halkan, bra att du är försiktig!

Ni är kända som vant-tjuvar så inte undra på att ni blev misstänkta *fniss*
Ha en mysig fredagskväll!

=^.^=

Kram å nosbuff

http://hjuliahullerombuller.blogspot.com

Aamor & Tina

27 januari 2012 20:44

Är nog så ja!

 
Hillman

Hillman

31 januari 2012 10:27

Joho, du äter bara rivna morötter du med, samma här men jag struntar fullkomligt i bitarna. Däremot min reservmorsa hon gjorde flis av morotsbitarna men älskade de rårivna, hihi. Det där med skridskobana efter vägarna är inte skojsigt, för även vi på fyra ben kan göra oss riktigt illa, så ta det lungt.

Taxpussar.

http://taxar.bloggagratis.se

Aamor & Tina

31 januari 2012 17:35

Ja, man kan sträcka en massa saker, usch!
Rårivna morötter är gott!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Aamor & Tina - 19 mars 2023 21:12


Förra veckan, v 10 hade jag semester och gjorde bara det jag ville. Passade på att vila, städa, tvätta okej jag gjorde inte bara det jag ville utan några måsten också men den mesta tiden tog jag som den kom. Under en och samma dag satt jag ute på e...

Av Aamor & Tina - 29 januari 2023 16:03

Tänk att vi redan är inne på slutet av januari 2023, tiden bara flyger! Var längesen jag skrev här men tänkte att nu var det dags. Har det hänt något? Nja inte nått direkt så men lite har väl hänt. Först med bilen som började hoppa lite eller rä...

Av Aamor & Tina - 7 november 2022 19:54


Mörkt om kvällarna nu och det känns som om klockan är mer än vad den är men det är ju den tiden nu så det är bara att gilla läget. Jag hade semester en vecka medförande den 17 okt och det var helt enkelt skönt med lite höstledigt. Hade bara en gr...

Av Aamor & Tina - 18 september 2022 15:31


Varit i gång och jobbat nu i 7 veckor, shit vad det går fort. Den åttonde börjar i morgon. Är igång för fullt med olika saker på jobbet. Samverkansmöte, medarbetarsamtal, arbetsplatsträff, K3-möte, teknikcoachträff och säkert något glömt jo dags me...

Nu!

Av Aamor & Tina - 1 augusti 2022 10:46


Jag är nu inne på min sista semestervecka. Har varit bra, lugnt och skönt. Vädret har varit bra, lite skiftande men 90% har varit toppen. Gjort lite av varje, träffat folk och gjort det som har gjort mig glad. Cyklat en hel del, så skönt att ta ...

Presentation


Detta är jag.
Världens skönaste kille!

Tibets flagga, mitt ursprungs land!

 

Fråga mig

11 besvarade frågor

Aamor & Tina

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Länkar

Butiker

Köpa hund? SKK´s uppfödar & valpsida!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Bloggtoppen Vovve


Ovido - Quiz & Flashcards