Aamor -  Shih Tzu kille

Direktlänk till inlägg 19 november 2014

Samarbete!

Av Aamor & Tina - 19 november 2014 19:04

Så gott vi sovit i natt, känns stor skillnad när man går upp på morgonen om man sovit bra eller varit uppe och hittat på en massa annat, hihi!

Jag har haft en bra dag hos syrran för jag har inte behövt göra mycket mer än att sova och kela och det är ju några av mina favorit saker att göra, hihi!
Busade med Affi lite på morgonen men bara en liten stund efteråt hör jag matte säga hej då och då måste jag vara med och säga detsamma till henne. Vill höra henne säga "Hej då mattes lilla hjärta, jag älskar dig!" Och så kliar hon mig lite under hakan och sen går hon.

Matte hade normal arbetstid idag så hon kom direkt efter jobbet, syrran var på hugget för matte hann inte mer än in förrän hon satte igång och skulle ha godiset vi brukar få. Hon åt och sen åt hon ett stekt ägg också, jag ville inte ha nått just då.
Precis när vi skulle hem ville jag också ha lite stekt ägg så jag fick lite av mattemors, matte fick hämta mig ute i köket och säga att vi kunde steka ägg när vi kom hem.

Hemma stekte matte ett ägg men jag ville inte ha då utan gick och la mig en stund istället. Matte åt sin mat och sen gjorde hon lite annat.
Jag hamnade på trimbordet, tofsen var helt okej men jag hade lite extra "ludd" längs med mina sidor, blir det när man klappar mig mycket åt alla håll och det gör inget för det är mysigt att få en riktig genomklappning, hihi!
Jag fick en nyomsatt tofs och "luddet" tog matte bort, hon till och med tvättade min mustasch!
Matte hade nån idé om att ett samarbete mellan oss hade varit bra när tofsen skulle sättas upp och efter lite funderande provade jag att sitta still och titta där matte ville och vet ni - det funkade och det gick mycket fortare för matte att sätta upp tofsen! Märkligt eller hur?

Ser ni mina ögonfransar? Ena sidan pekar neråt och den andra uppåt, hihi!

Fick en godisbit efteråt för att jag varit så duktig och då kom jag på att jag nog även var hungrig och att matte fixat ett stekt ägg till mig så det slank ner med torrfoder men det blev några fasligt små bitar av det där ägget så att sortera ut det mot torrfodret var inte lätt så jag gav upp och åt allt.

 
 
Amanda och matte Julia

Amanda och matte Julia

19 november 2014 19:24

Duktiga Aamor!!!
Tänk att du insåg äntligen att samarbete fungerar allra bäst! Nu hoppas vi att du kommer ihåg det till nästa gång också. Du har nog hört många gånger förr, att det går fortast om du gör som matte ber dig om och inte tramsar ;-)

Kram å puss på nosen

http://hjuliahullerombuller.blogspot.se

Aamor & Tina

19 november 2014 19:29

Jo jag har hört det massor av gånger men ibland eller oftast vill jag inte hjälpa till alls men kanske kanske jag lärt mig nu att matte ändå inte ger sig men hon ska inte hoppas på för mycket, hihi!

 
Dui och Deco

Dui och Deco

19 november 2014 19:31

Gosa och sova det är viktiga grejer det!Det bästa när man har varit duktigt,(klippt klorna eller så) är ju gottiset! Nosbuffar

http://duideco.blogspot.com

Aamor & Tina

19 november 2014 19:46

Utan godis hade de kunnat glömma att vi skulle ha varit så duktiga som vi är, hihi!

 
Laika

Laika

19 november 2014 20:30

Attans när de blandar upp maten man vill äta med en massa annat onödigt ;) Jobbigt att sortera ju.
Visst går det lättare när man samarbetar, hihi... fast ibland är det roligt att trilskas, det har jag upptäckt på senare tid, hihi.

http://www.laikagumman.bloggplatsen.se

Aamor & Tina

19 november 2014 20:33

Att det är roligt att trilskas har jag vetat hela tiden, hihi!

 
Gunilla, Simba och Tasse

Gunilla, Simba och Tasse

20 november 2014 15:08

Åh, så värd du var din godisbit när du samarbetade så bra med matte! Och resultatet blev ju helt fantastiskt - så himla fin du blev <3
Kramar och tassklappar

http://gunillaofrasse.allas.se

Aamor & Tina

20 november 2014 18:41

Ibland lönar det sig, hihi!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Aamor & Tina - 19 mars 2023 21:12


Förra veckan, v 10 hade jag semester och gjorde bara det jag ville. Passade på att vila, städa, tvätta okej jag gjorde inte bara det jag ville utan några måsten också men den mesta tiden tog jag som den kom. Under en och samma dag satt jag ute på e...

Av Aamor & Tina - 29 januari 2023 16:03

Tänk att vi redan är inne på slutet av januari 2023, tiden bara flyger! Var längesen jag skrev här men tänkte att nu var det dags. Har det hänt något? Nja inte nått direkt så men lite har väl hänt. Först med bilen som började hoppa lite eller rä...

Av Aamor & Tina - 7 november 2022 19:54


Mörkt om kvällarna nu och det känns som om klockan är mer än vad den är men det är ju den tiden nu så det är bara att gilla läget. Jag hade semester en vecka medförande den 17 okt och det var helt enkelt skönt med lite höstledigt. Hade bara en gr...

Av Aamor & Tina - 18 september 2022 15:31


Varit i gång och jobbat nu i 7 veckor, shit vad det går fort. Den åttonde börjar i morgon. Är igång för fullt med olika saker på jobbet. Samverkansmöte, medarbetarsamtal, arbetsplatsträff, K3-möte, teknikcoachträff och säkert något glömt jo dags me...

Nu!

Av Aamor & Tina - 1 augusti 2022 10:46


Jag är nu inne på min sista semestervecka. Har varit bra, lugnt och skönt. Vädret har varit bra, lite skiftande men 90% har varit toppen. Gjort lite av varje, träffat folk och gjort det som har gjort mig glad. Cyklat en hel del, så skönt att ta ...

Presentation


Detta är jag.
Världens skönaste kille!

Tibets flagga, mitt ursprungs land!

 

Fråga mig

11 besvarade frågor

Aamor & Tina

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17
18 19 20
21
22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2014 >>>

Länkar

Butiker

Köpa hund? SKK´s uppfödar & valpsida!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Bloggtoppen Vovve


Ovido - Quiz & Flashcards