Aamor -  Shih Tzu kille

Direktlänk till inlägg 8 januari 2012

Nyfiken!

Av Aamor & Tina - 8 januari 2012 17:41

Oj vad vi sov längr i morse, nästan till 9.30 hoppas matte somnar ikväll bara så det inte blir en så "vända & vrida sig i sängen" natt!

Vi har bara tagit det lugnt hela dagen, jag har vilat på mattes fötter och hon har suttit och släktforskat.

Det var en lägenhetsvisning vid middagstid, den ligger vägg i vägg med vår men är i trappan bredvid så eftersom vi, läs matte är lite nyfiken så passade vi på att gå ut då och ta en paus i forskningen och jag skulle få kolla in katterna, ja visst"

Några äldre och några yngre var och tittade på lägenheten och jag fick prata med Igor, han ville mest kela med min matte men jag fick några kel!


Vädret är inte det bästa idag heller, råkallt och så stänker det då och då, ganska så tröttsamt faktiskt.

Jag har ätit mitt torrfoder för matte blandade i lite bacon, en sort som inte är så salt och det var mumsigt.

Trodde att jag skulle kunna smaka lite av mattes mat sen också men det var inte gott. Hon hade blandat klyftpotatis, sötpotatis och hackat bacon i en form och satt i ugnen, till och med baconet smakade potatis, örk!

Nu var det matte som skulle ha det och hon verkade gilla det så jag ska väl inte säga så, hihi! Hon gnällde lite över att hon velat ha grönssker i men hade inga hemma och åka iväg och handlade orkade hon inte, gnäll då inte, hihi!


Jag får nog snart gå ut på en kvällsrunda för matte klagar på att min "luftning" luktar illa, ja ja!

Matte tog en bild på mig när jag låg och tittade på henne, hon satt i soffan, jag ville inget men ibland ligger jag och tittar så på henne, jo jag hade fått vatten ur spejflaskan strax innan.

 

 
 
Julia, Smulan och Amanda

Julia, Smulan och Amanda

8 januari 2012 18:19

Du är så söt och jag skulle nog råga vad du ville ;-)
Gulligt av dig att värma mattes fötter... jag skulle nog behöva nån som värmde mina...
Jag får nog ta mina sängtosslor (dom är jättesköna och innehåller vete som blir varmt) och värma dem i micron ikväll, dom värmer skönt när jag har gått och lagt mig.

=^.^=

Nosgos

http://hjuliahullerombuller.blogspot.com

Aamor & Tina

8 januari 2012 18:23

Matte blir jättevarm om fötterna när jag ligger på dom så klart du skulle behöva en lite Shih Tzu värmare ;)

 
Bamse och Valle

Bamse och Valle

8 januari 2012 19:30

Vilken tur att din mage har blivit bättre. Vi har idag varit till stugan. Dom har försökt att göra isvägen ut till skärgården. Men som det ser ut nu så kan bara skotrar köra där. Inte ens vi kunde gå där, det var hur mycket vatten som helst på den lilla is som blivit. Nu har vi hela-12 grader, kan bli mer inatt. Nospussar till dig

http://mrbamse.bloggagratis.se

Aamor & Tina

8 januari 2012 19:53

Oj vad kallt ni har. Snart kan nog isvägen fungera.

 
Ingen bild

Maurice & Kajsa

8 januari 2012 23:29

Såg några av lägenhetstittarna ut att vara såna som man vill ha till grannar? (Dvs såna som gillar hundar och katter och mattar och som har hund- och kattgottis i fickan?) Du är ju så söt där du sitter att vi nog hade gett dig en massa gottisar "ba f'att"... lillie säger att hon tänker testa potatisarna och baconet. Hon är egentligen inte så förtjust i bacon, men det där låter faktiskt gott! // nosgos å söndagsgottisar, M&K

Aamor & Tina

9 januari 2012 19:08

Nä faktiskt såg det inte ut att vara såna människor men jag kan väl omvända dom, hihi!

 
Hillman

Hillman

10 januari 2012 13:59

Joho, du har snaskat i dig bacon, mumsigt värre förstår jag, hihi. Här var det lite blandat i helgen, tjälknulen är för salt så det fick jag bara smulor av men matten gjorde en ny skinka och den var inte så salt så det har jag ätit plus Cesar på mina kulor, hihi.

Jag förstår inte varför du dricker vatten ur sprayflaska, matten använder sån när hon stryker och då håller jag mig väldigt långt undan, hihi.

Taxpussar.

http://taxar.bloggagratis.se

Aamor & Tina

10 januari 2012 18:01

Den där sprejflaskan skaffade matte när jag var lite och störig, när jag bet på allt möjligt men det hade ingen inverkan på mig, hihi.
Istället har jag börjat dricka ur den och nu när vi ska nått tar bara matte med den för jag dricker inte från någon annan skål om jag är borta, hos Affi så klart för det är nästan hemma men bara nästan!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Aamor & Tina - 19 mars 2023 21:12


Förra veckan, v 10 hade jag semester och gjorde bara det jag ville. Passade på att vila, städa, tvätta okej jag gjorde inte bara det jag ville utan några måsten också men den mesta tiden tog jag som den kom. Under en och samma dag satt jag ute på e...

Av Aamor & Tina - 29 januari 2023 16:03

Tänk att vi redan är inne på slutet av januari 2023, tiden bara flyger! Var längesen jag skrev här men tänkte att nu var det dags. Har det hänt något? Nja inte nått direkt så men lite har väl hänt. Först med bilen som började hoppa lite eller rä...

Av Aamor & Tina - 7 november 2022 19:54


Mörkt om kvällarna nu och det känns som om klockan är mer än vad den är men det är ju den tiden nu så det är bara att gilla läget. Jag hade semester en vecka medförande den 17 okt och det var helt enkelt skönt med lite höstledigt. Hade bara en gr...

Av Aamor & Tina - 18 september 2022 15:31


Varit i gång och jobbat nu i 7 veckor, shit vad det går fort. Den åttonde börjar i morgon. Är igång för fullt med olika saker på jobbet. Samverkansmöte, medarbetarsamtal, arbetsplatsträff, K3-möte, teknikcoachträff och säkert något glömt jo dags me...

Nu!

Av Aamor & Tina - 1 augusti 2022 10:46


Jag är nu inne på min sista semestervecka. Har varit bra, lugnt och skönt. Vädret har varit bra, lite skiftande men 90% har varit toppen. Gjort lite av varje, träffat folk och gjort det som har gjort mig glad. Cyklat en hel del, så skönt att ta ...

Presentation


Detta är jag.
Världens skönaste kille!

Tibets flagga, mitt ursprungs land!

 

Fråga mig

11 besvarade frågor

Aamor & Tina

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Länkar

Butiker

Köpa hund? SKK´s uppfödar & valpsida!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Bloggtoppen Vovve


Ovido - Quiz & Flashcards