Aamor -  Shih Tzu kille

Direktlänk till inlägg 16 januari 2012

Nu?

Av Aamor & Tina - 16 januari 2012 17:18

Matte sa till mig i gårkväll "nu har du i stort sätt sovit 85% av dagen så nu ska du väl störa dig halva natten?".

Alltså det är inga problem att sova på natten också, hihi för jag sover inte djupt på hela dagen för jag måste ha minst ett öga på vad matte gör. Vad tror hon om mig? Sova är ju nått av det bästa som finns!


Jaha, då var det måndag och både jag och matte var ovanligt pigga för att det skulle kännas som måndag, matte låg ändå och läste till 23.45, hopplös när hon börjar på ny bok!

Fick åka bil till syrran och det blev en längre runda för matte skulle varmköra bilen innan hon stannade igen, inte mig emot.

Vilket problem jag haft med Affi idag! Hon låg i "min" säng och vägrade flytta på sig trots att jag var där hur många gånger som helst och försökte störa henne!

Okej jag hade den andra sängen men jag ville byta ju! Till sist gick hon upp till mattefar och då var jag kvickt där och kastade mig i sängen - jisses så skönt!


Alldeles för tidigt hörde jag mattes bil men jag trodde att det var fel men så öppnades dörren och där stod hon!

Kommer du nu? Jag har ju inte tagit nått att ge dig! Det fick bli en frolic som hög i all hast. Tänk vilka problem man får när de inte håller de vanliga tiderna!

Att hon slutade tidigare idag kan bara betyda att hon måste jobba längre en annan dag och då får jag sitta och vänta så länge!


Hemma nu och nu ska vi bara njuta och slappa, jag i alla fall för matte har startat tvättmaskinen!

Matte tog närbild på mig igår och ville inte blixtra när hon var så nära så därför är den inte riktigt bra men jag vill bara säga "HEJ"!

 

 
 
Julia, Smulan och Amanda

Julia, Smulan och Amanda

16 januari 2012 18:38

Man känner nästan att du vill ge mig en puss!!!
Jättefin bild!

=^.^=

Nosbuff

http://hjuliahullerombuller.blogspot.com

Aamor & Tina

16 januari 2012 18:59

Du får så gärna ge mig en puss, det gillar jag!

 
Hillman

Hillman

17 januari 2012 12:09

Sicken sötnos du är, så där bra blir det bara om någon annan än matten håller i kameran, för matten har såna där jordbävnings medikaniner, hihi.

Skönt att matten är tidig ibland, för då behöver du ju inte vänta länge varje dag, hihi.

Taxpussisar.

http://taxar.bloggagratis.se

Aamor & Tina

17 januari 2012 18:15

Gillar när hon är tidig!

 
Hector

Hector

17 januari 2012 16:09

Ja att slappa är skönt, men dte är skoj att busa också. Det har vi gjort idag för vi har varit barnvakt igen ! Det var jätteskojigt !

http://rocketbuz.blogspot.com

Aamor & Tina

17 januari 2012 18:15

Visst är det kul att busa men jag är typen som älskar att vila, hihi!

 
Frasse

Frasse

17 januari 2012 19:24

Åh, så fin du är på bilden! <3 Matte och jag håller med om ALLT du skriver om i dagens inlägg: Sömnen: Jag sover nästan likt björnen i idet, det skulle inte förvåna mig om det blir 85 % av dygnet i snitt :-) Matte skulle gärna hänga på där men tyvärr har hon ju det där jobbet hon måste vara på. Och där är det tydligen inte tillåtet att sova :-)
Så boken: Matte ÄLSKAR att läsa och aldrig är hon gladare än när hon är "inne i" en ny (eller gammal) författare och vet att hon har nånga härliga böcker framför sig. Hon älskar förresten att läsa om böcker, och kan läsa sina favoriter hur måga gånger som helst.
Mjau, så håller vi förstås med om att det är skönt att få sängen för sig själv, att sluta tidigare på jobbet samt att det inte är riktigt lika kul när man måste jobba ikapp den lediga tiden :-)
Kramar och tassklappar

http://gunillaofrasse.allas.se

Aamor & Tina

17 januari 2012 20:43

Matte är likadan med vissa böcker, hon har några hon säkert läst minst 5 gånger!
Jobbigt att inte ens matte ens får sova på jobbet, får inte min heller.
Förut innan jag fanns så hade hon ett jobb där hon fick sova på nätterna men oftast var hon vaken eller sov väldigt lätt!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Aamor & Tina - 19 mars 2023 21:12


Förra veckan, v 10 hade jag semester och gjorde bara det jag ville. Passade på att vila, städa, tvätta okej jag gjorde inte bara det jag ville utan några måsten också men den mesta tiden tog jag som den kom. Under en och samma dag satt jag ute på e...

Av Aamor & Tina - 29 januari 2023 16:03

Tänk att vi redan är inne på slutet av januari 2023, tiden bara flyger! Var längesen jag skrev här men tänkte att nu var det dags. Har det hänt något? Nja inte nått direkt så men lite har väl hänt. Först med bilen som började hoppa lite eller rä...

Av Aamor & Tina - 7 november 2022 19:54


Mörkt om kvällarna nu och det känns som om klockan är mer än vad den är men det är ju den tiden nu så det är bara att gilla läget. Jag hade semester en vecka medförande den 17 okt och det var helt enkelt skönt med lite höstledigt. Hade bara en gr...

Av Aamor & Tina - 18 september 2022 15:31


Varit i gång och jobbat nu i 7 veckor, shit vad det går fort. Den åttonde börjar i morgon. Är igång för fullt med olika saker på jobbet. Samverkansmöte, medarbetarsamtal, arbetsplatsträff, K3-möte, teknikcoachträff och säkert något glömt jo dags me...

Nu!

Av Aamor & Tina - 1 augusti 2022 10:46


Jag är nu inne på min sista semestervecka. Har varit bra, lugnt och skönt. Vädret har varit bra, lite skiftande men 90% har varit toppen. Gjort lite av varje, träffat folk och gjort det som har gjort mig glad. Cyklat en hel del, så skönt att ta ...

Presentation


Detta är jag.
Världens skönaste kille!

Tibets flagga, mitt ursprungs land!

 

Fråga mig

11 besvarade frågor

Aamor & Tina

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Länkar

Butiker

Köpa hund? SKK´s uppfödar & valpsida!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Bloggtoppen Vovve


Ovido - Quiz & Flashcards