Aamor -  Shih Tzu kille

Direktlänk till inlägg 9 oktober 2012

"Pibed"

Av Aamor & Tina - 9 oktober 2012 18:06

I går kväll när matte gått och lagt sig och släckt lampan så började jag prata, matte tände igen och frågade vad jag ville men jag bara satt och pratade lite tyst.

När jag inte slutade frågade hon om jag ville ut men det var det inte, inte upp i sängen heller utan jag fortsatte och då kallade matte mig "pibed" (skånska för  pipig)!

Jag la mig en stund men fortsatte prata så till sist sa matte till mig att vi skulle gå ut oavsett och då hängde jag med, inte för att jag var nödig men jag kunde ju gå och nosa lite här och där och släppa nån liten droppe här och där.

Inne igen la sig matte och nu upplyste hon mig om att klockan var 23.15 och att hon skulle jobba i morgon - struntar väl jag i, hihi!

Fortsatte prata men då blev hon nog en aningens aningens irriterad på mig så jag gick in i TV rummet och la mig för jag orkade inte höra på hennes pipande, hihi!

15 minuter senare tände matte lampan snabbt och då låg jag i min säng och sen somnade jag.

Matte var rätt trött i morse.


Tagit det lugnt hos syrran, behöver ju sova eftersom det inte blev så mycket igår kväll, hihi!

Matte var lite sen för hon skulle shoppa lite men hon var hos mig innan 16 så jag märkte inte så mycket av det.

Stannade ute en stund när vi kom hem för lille Simba var ute och busade med löv som blåste omkring, kul att tatta på men så började matte frysa och då skulle vi tvunget gå in - hon kan själv vara rätt så "pibed", hihi!


Riktigt höstväder idag, blåst, regn och löv som faller överallt - inget kul väder med andra ord, löven kan ju vara rätt så roliga men inte det andra!

Nu ska jag inta min ena säng!

 

Gammal bild!

 
 
Dui och Deco

Dui och Deco

9 oktober 2012 18:44

Ibland förstår de verkligen ingenting men vi får vara glada att der försöker i alla fall! nosbuff

http://duideco.blogspot.com

Aamor & Tina

9 oktober 2012 18:47

Precis så är det, tur vi har så stort tålamod, hihi!

 
Smulan, Amanda och matte Jula

Smulan, Amanda och matte Jula

9 oktober 2012 19:21

Var du extra pratig?
Matte får gå en överkurs i voffiska, så hon förstår vad du vill när du är pipig. Bäst att du låter matte sova på nätterna ;-)

=^.^=

Nosbuff

http://hjuliahullerombuller.blogspot.se

Aamor & Tina

9 oktober 2012 19:25

Hon får nog göra det men hon säger att hon tror att någon "lukta gott" flicka kanske bor i närheten så jag ville kolla det lite mer noga.
Sen kan det vara att jag haft henne hemma några dagar förra veckan och då är det lättare att "köra" med henne eftersom hon inte ska upp så tidigt.
Äh hon kan sova på helgerna istället och serva mig när helst jag vill nått, hihi!

 
Laika

Laika

9 oktober 2012 21:20

Jaså, du har haft ett sådant humör, hihi. Jag själv väckte matte och husse och var superhungrig mitt i natten. De fick allt ge mig lite torrfoder som jag kunde snaska på. Efter det kunde jag somna om.
Men i vilket fall som så var det ju väldigt bra att du fick sova på dagen medan matte jobbade :) Då är du utvilad inför nästa kväll och natt om du skulle vilja socialisera dig med matte även denna natt :)

http://www.laikagumman.bloggplatsen.se

Aamor & Tina

9 oktober 2012 21:38

Det är bra att du håller igång dina tvåbenta så att de inte slappar till sig för mycket, jag gör vad jag kan här, hihi!
Har sovit nu hela kvällen nästan och nu är jag i full gång, har precis härjat med matte och hon tror att hon ska få sova i natt ;)
Vi får väl se!

 
Wille

Wille

10 oktober 2012 10:37

Vilken härlig bädd du fått. För mig skulle den nog vara för varm, men du passar bättre i den. Här har jag en vetbed fäll som jag sover på, eller ibland föredrar jag mattan ! Oftast vill jag dock ligga på bara golvet, för vi har det väldigt varmt här inne i förhållande till min päls.
Här om natten var jag med matte på jobbet, och då kom första frosten och gissa vem som blev glad då, ja inte var det matte......

http://willebuz.blogspot.com

Aamor & Tina

10 oktober 2012 17:11

Klart du blir varm käre Wille som älskar att rulla dig i snö, hihi!
Jag sover också oftast också på golvet men ibland är det skönt att ligga mjukt!

 
Edith

Edith

10 oktober 2012 13:06

Ibland kan man bli lite pipig, det är svårt att förklara varför. Det är klart matte trodde att du ville gå ut ... det skulle min matte också ha trott. Colliekramar

http://www.parisercollie.blogg.se

Aamor & Tina

10 oktober 2012 17:10

Vad skönt att din matte hade trott det samma säger min matte, hihi!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Aamor & Tina - 19 mars 2023 21:12


Förra veckan, v 10 hade jag semester och gjorde bara det jag ville. Passade på att vila, städa, tvätta okej jag gjorde inte bara det jag ville utan några måsten också men den mesta tiden tog jag som den kom. Under en och samma dag satt jag ute på e...

Av Aamor & Tina - 29 januari 2023 16:03

Tänk att vi redan är inne på slutet av januari 2023, tiden bara flyger! Var längesen jag skrev här men tänkte att nu var det dags. Har det hänt något? Nja inte nått direkt så men lite har väl hänt. Först med bilen som började hoppa lite eller rä...

Av Aamor & Tina - 7 november 2022 19:54


Mörkt om kvällarna nu och det känns som om klockan är mer än vad den är men det är ju den tiden nu så det är bara att gilla läget. Jag hade semester en vecka medförande den 17 okt och det var helt enkelt skönt med lite höstledigt. Hade bara en gr...

Av Aamor & Tina - 18 september 2022 15:31


Varit i gång och jobbat nu i 7 veckor, shit vad det går fort. Den åttonde börjar i morgon. Är igång för fullt med olika saker på jobbet. Samverkansmöte, medarbetarsamtal, arbetsplatsträff, K3-möte, teknikcoachträff och säkert något glömt jo dags me...

Nu!

Av Aamor & Tina - 1 augusti 2022 10:46


Jag är nu inne på min sista semestervecka. Har varit bra, lugnt och skönt. Vädret har varit bra, lite skiftande men 90% har varit toppen. Gjort lite av varje, träffat folk och gjort det som har gjort mig glad. Cyklat en hel del, så skönt att ta ...

Presentation


Detta är jag.
Världens skönaste kille!

Tibets flagga, mitt ursprungs land!

 

Fråga mig

11 besvarade frågor

Aamor & Tina

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
31
<<< Oktober 2012 >>>

Länkar

Butiker

Köpa hund? SKK´s uppfödar & valpsida!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Bloggtoppen Vovve


Ovido - Quiz & Flashcards