Aamor -  Shih Tzu kille

Alla inlägg den 17 juli 2013

Av Aamor & Tina - 17 juli 2013 18:25

Sovit ovanligt bra i natt, både jag och matte vaknade inte en endag gång under natten - skönt! Jag flyttar mig lite men jag var knappt vakne under förflyttningarna, hihi!


Matte fick även idag vara en levande utsiktspost för Ollie då han kom och hoppade upp på hennes axel och sen kelade han jättemycket med matte och jag blev avundsjuk för jag ville ha honom nere på marken men jag fick också kel av honom när han kom ner.


Matte sa att vi skulle åka bort idag så jag fick bråttom in och ville iväg direkt men matte var tvungen att göra lite annat först som att äta och så skulle vi inte vara där förrän 11.

Vi skulle till mattes kusin och hennes son, pappan jobbade.

När matte skulle sätta på mig mitt säkerhetsbälte spelade jag död, helt slapp i hela kroppen och vägrade hjälpa till det minsta men det hjälpte inte för bältet kom på ändå!

Sonen kom ut i trädgården och mötte oss och så hälsade vi ordentligt när vi kom in.

 

Jag höll ett vakande öga på honom och hans aktiviteter i början men sen tröttnade jag och la mig under bordet nära matte.

Tog en kort promenad där på landet men det var lite för varmt för att gå för långt och den korta rundan räckte för mig! La mig sen en stund i skuggan på deras gräsmatta.


Vi kom hem för en liten stund sen och matte la upp mat till mig men jag valde att lägga mig ner i lugn och ro och sova en stund för ärligt talat är jag helt slut, hihi!

Hoppas vi ska ta det lugnt i morgon, hihi!


Presentation


Detta är jag.
Världens skönaste kille!

Tibets flagga, mitt ursprungs land!

 

Fråga mig

11 besvarade frågor

Aamor & Tina

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18
19
20
21
22 23 24 25
26
27 28
29 30 31
<<< Juli 2013 >>>

Länkar

Butiker

Köpa hund? SKK´s uppfödar & valpsida!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Bloggtoppen Vovve


Ovido - Quiz & Flashcards