Aamor -  Shih Tzu kille

Direktlänk till inlägg 9 december 2014

Sugen!

Av Aamor & Tina - 9 december 2014 17:20

Dagen började bra för jag såg att min kompis Chili gick förbi "vår" väg så jag fick bråttom, som stör var fick hon syn på mig med så hon la sig ner och väntade, hussen som inte sett oss fattade först inte varför hon låg ner tror vi, hihi!
Vi ville busa lite så där försiktigt men sen hade vi följe en bit på vägen till matteföräldrarna. Hon ville följa med mig för hon skulle åka bil med sin husse och hon tycker tydligen inte om att åka bil, konstigt tycker jag.

Jag och syrran rastade mattefar på eftermiddagen och då såg vi till bägge att göra var vi skulle och samtidigt få mattefar att böja på ryggen två gånger, hihi!
Annars har vi mest tagit det lugnt, blev lite bus när matte kom, Affi passar på då för det är nästan den enda gången hon får igång mig och helst ska matte också vara med och busa med oss.
När vi skulle gå hem såg jag att matteföräldrarna drack mjölk så jag ville inte hem utan att få lite men tyvärr blev det inte så för matte ville gå men jag fick henne att lova att jag skulle få det när vi kom hem om jag var sugen då med.

Vi mötte ingen rolig att prata med på hemvägen och inga katter var ute så vi gick in och åt mat istället. Min mat gled ner och sen sa jag till matte att jag fortfarande var sugen genom att titta på kylen och så fick jag min mjölk - mums!
Sen var jag även sugen på en bit av mattes macka men bara några få bitar så nu är jag mätt och väldigt nöjd med livet, hihi!

Så gott med mjölk!

 
 
Amanda och matte Julia

Amanda och matte Julia

9 december 2014 17:47

Mjölk är jättegott! Du har varit duktig på att äta på sista tiden. Vi hoppas verkligen att det är din egen aptit som har blivt bättre och att du inte har mask i magen som stjäl maten för dig.
Ni får ha en lat tidsdagskväll, med massor av mys och gos!

Kram å puss på söta mjölkiga nosen ;-)

http://hjuliahullerombuller.blogspot.se

Aamor & Tina

9 december 2014 18:04

Nog egentligen ingen risk för mask för jag äter aldrig nått ute och jag magrar inte, hihi! Fast matte ska köpa piller ändå för att vara säker.
Här ska latas på längden och tvären!

 
Melody

Melody

9 december 2014 19:22

Så bra att ni håller mattefar i trim! Lite böjgymnastik är nog bra för ryggen!
Klart att du fått bra aptit efter att jag har hotat med att komma och äta upp
din mat!
Puss från Melody

http://melodyshihtzu.blogspot.seht

Aamor & Tina

9 december 2014 19:31

Aha så då är det ditt fel om jag blir tjockare, hihi!

 
Dui och Deco

Dui och Deco

9 december 2014 19:41

Trevligt med sällskap sådär på morgonen!Nosbuffar

http://duideco.blogspot.com

Aamor & Tina

9 december 2014 19:54

Det är alltid kul att möta Chili!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Aamor & Tina - 19 mars 2023 21:12


Förra veckan, v 10 hade jag semester och gjorde bara det jag ville. Passade på att vila, städa, tvätta okej jag gjorde inte bara det jag ville utan några måsten också men den mesta tiden tog jag som den kom. Under en och samma dag satt jag ute på e...

Av Aamor & Tina - 29 januari 2023 16:03

Tänk att vi redan är inne på slutet av januari 2023, tiden bara flyger! Var längesen jag skrev här men tänkte att nu var det dags. Har det hänt något? Nja inte nått direkt så men lite har väl hänt. Först med bilen som började hoppa lite eller rä...

Av Aamor & Tina - 7 november 2022 19:54


Mörkt om kvällarna nu och det känns som om klockan är mer än vad den är men det är ju den tiden nu så det är bara att gilla läget. Jag hade semester en vecka medförande den 17 okt och det var helt enkelt skönt med lite höstledigt. Hade bara en gr...

Av Aamor & Tina - 18 september 2022 15:31


Varit i gång och jobbat nu i 7 veckor, shit vad det går fort. Den åttonde börjar i morgon. Är igång för fullt med olika saker på jobbet. Samverkansmöte, medarbetarsamtal, arbetsplatsträff, K3-möte, teknikcoachträff och säkert något glömt jo dags me...

Nu!

Av Aamor & Tina - 1 augusti 2022 10:46


Jag är nu inne på min sista semestervecka. Har varit bra, lugnt och skönt. Vädret har varit bra, lite skiftande men 90% har varit toppen. Gjort lite av varje, träffat folk och gjort det som har gjort mig glad. Cyklat en hel del, så skönt att ta ...

Presentation


Detta är jag.
Världens skönaste kille!

Tibets flagga, mitt ursprungs land!

 

Fråga mig

11 besvarade frågor

Aamor & Tina

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6
7
8 9 10 11 12 13
14
15 16 17 18 19 20 21
22 23
24
25 26 27 28
29 30
31
<<< December 2014 >>>

Länkar

Butiker

Köpa hund? SKK´s uppfödar & valpsida!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Bloggtoppen Vovve


Ovido - Quiz & Flashcards