Aamor -  Shih Tzu kille

Alla inlägg under maj 2015

Av Aamor & Tina - 10 maj 2015 18:46

Matte fick sova lite längre idag men inte mycket innan jag kallade på henne så nu säger hon att hon får nog skaffa mörkläggningsgardiner, hihi!
Det var rätt blöt ute när vi gick morgonrundan, regnade inte men hade gjort innan vi vaknat. Tassar och mage var hyfsat blöta när vi kom in.

Jag intog min soffkudde, var ett tag sen jag låg här så tänkte prova den igen. Var ett bra ställa att ligga och torka på och matte det tar nog hela dagen att bli torr för jag hörde att du skulle kamma mig när jag torkat!

Jag klarade mig ifrån trimbordet i några timmar men sen hamnade jag där.
Det blev en mysig stund för vi kelade jättemycket. Matte hittade en otäck tova på bakbenet nära rumpan men den tog hon snabbt "död" på med hjälp av tovdelaren.

Hit med godiset nu för nu har jag varit duktig, hihi!

Har precis varit ute och pinkat och träffat en Jack Russel herre på 9 år, vi hälsade lite försiktigt först och sen sa hans matte att jag var en gullig tjej och det var tur för hennes hund gillade inte andra hanar, hihi! Matte sa inget och efter en stund ville han till och med leka med mig. Som det kan bli, hihi!
När vi skilts åt sa matte "kom här min lilla tjej" och då satte jag mig ner och bara tittade på henne men då ändrade hon det till kille och då kom jag, hihi!

Jag åt mat när vi kom in igen och nu har jag tuggat tuggben ute på balkongen och tvingat matte att hämta mer vatten till min sprejflaska för den var tom.

Är jag söt som en flicka matte?

Av Aamor & Tina - 9 maj 2015 17:29

Jag väckte matte, påstår hon i alla fall men jag hörde allt att hon redan var vaken fast klockan bara var 7.30 Jag berättade för henne att hon var tvungen att gå upp för jag behövde nått, hihi!
Jag behövde ha henne vaken och uppe så jag kunde gå och lägga mig igen för hur kul är det att vara vaken själv, hihi!
Fick höra att jag allt var lite tramsig och bortskämd men det är ju hennes fel som skämt bort mig.

Vi gick en ganska lång runda när matte fixat sig och ätit och när jag vaknat. Det kom lite regndroppar men de föll så glest att vi inte brydde oss.
Hemma igen startade matte en maskin tvätt och vek det som var torrt men sen har vi mest tagit det lugnt, matte har läst och jag har vilat. Har skiftat mellan olika ställen så lite motion har jag fått ändå, hihi!

Nu på eftermiddagen försvann matte ut i köket men jag bara la mig lite närmare så jag hade koll på henne när hon lagade mat.
Har precis varit ute och luftat matte och mig själv, nu föll det minidroppar och tätt kom dom, inte lika kul att vara ute då. Vi som hade hoppats på fint väder denna helg.


Gammal bild men sen jag bäddade till mitt fårskinn första gången så gör jag det rätt ofta nu så jag får det som jag vill, hihi!

Av Aamor & Tina - 8 maj 2015 17:46

Tänk nu är det fredag igen och jag ska få njuta av att ha min matte hemma med mig hela helgen.
Här ska sovas, busas, tittas på katter och en massa annat, matte säger kammas men det lyssnar jag inte på, hihi!

Det har varit rätt skönt väder idag även förmiddagen var lite kylig. Har tagit det lugnt som vanligt, inte många knop gjorda hos syrran.
Mattefars äldsta bror som varit sjuk ett tag har gått bort fick vi veta idag, trist men jag har aldrig träffat honom men jag kan ju tänka mig att det känns konstigt för mattefar när syskon försvinner.

Matte kom direkt och hämtade mig efter jobbet och sen tog vi bilen hem. Gick en lite extra runda innan vi gick in och då fick jag kel och pussar av en liten tjej som brukar snacka med mig.
Ville ha mat så matte fixade till det men så ångrade jag mig och gick och la mig istället men efter lite funderande och plus att matte satte sig för att äta sin så valde jag att äta lite, knappt halva portionen.

Hmmmm, ska jag äta eller ska jag inte? Är ju hungrig men...........

Matte har vandrat rund med dammsugaren också men nu ska vi slöa resten av kvällen i alla fall till jag behöver gå ut.

Av Aamor & Tina - 7 maj 2015 17:41

Här hemma är vi trötta och igår var det matte som var väldigt trött.
Hon somnade inte förrän säkert 02.30 natten mellan tisdag och onsdag. Hon sa att hade hon inte somnat till 03 tänkte hon gå upp och sätta sig för då var det inte lönt att ens försöka.
Hjälpte nog inte till heller att jag behövde gå ut klockan 01 men jag väckte henne inte så.......
Hon var iväg och veckohandlade till oss och hade mattefar med då efter jobbet men sen blev hon helt slut och kände sig som en zombie så efter att ha ätit slog hon sig ner i soffan och sen satt hon där förutom att hon körde en maskin tvätt.
Hon har sovit gott i natt och det är bra och tur att det är fredag i morgon.

Jag har varit hos syrran och haft det bra, sovit den mesta tiden, hihi! Idag har det varit sånt där trist väder med regn, blåst, solsken och mer regn alltså helt opålitligt!
Vem blir pigg av det!

Jag åt mat direkt vi kom hem och matte blev lite förvånad för de senaste dagarna har jag ätit först efter 21.
Matte borde ha lärt sig nu att jag äter när jag själv vill, hihi!
Nu ska vi slappa lite för matte är lite trött än även om det inte är som igår.

Ingen nytagen bild men jag har sett till att få mitt godis, även om det var i snålaste lagen än en gång och just att se till att få godiset gör jag här, hihi!

Av Aamor & Tina - 5 maj 2015 17:34

I morse när vi skulle ge oss iväg, jag hade fått kopplet på mig och matte skulle knäppa jackan, tittade matte på mobilen och sen tog hon av sig igen och inte bara jackan utan alla, nästan kläderna.
Jag tänkte nu ska vi krypa ner i sängen igen men tyvärr inte. Jag blev lite lurad där för matte bytte om till andra kläder istället.
Hon förklarade att hon fått reda på att hon skulle vara på ett ställe idag men så hade det tydligen krisar till sig så hon skulle vara på 4H istället och då fick hon ju ha andra arbetskläder än de hon hade på sig.
Kändes lite snopet för mig som fick upp hoppet på en dag hemma men men.........

Jag har haft det bra hos syrran. Vi blev blöta när vi var ute med mattefar för det har regnat till och från hela dagen.
Matte fick mat hos matteföräldrarna idag, kålpudding så hon sa mums, jag sov lite istället för att smaka, hihi!

Vi fick vänta med att gå hem för det började regna ordentligt men efter en stund slutade det igen och då passade vi på.
Nu slappar matte i soffan och jag i min säng nedanför henne.
Jag vill nog äta senare för igår åt jag vid 21.

Ingen nytagen bild men det ser ungefär ut så nu, hihi!

Av Aamor & Tina - 4 maj 2015 18:57

Det känns rätt tufft att behöva gå upp tidigt och ge sig iväg så här efter tre dagars ledighet.
Trots att jag var sååååååå trött vägrade matte att stanna hemma!
Det var knappt att det ens kändes kul att åka bil till syrran, rätt kul trots allt men jag var lika trött ändå.

Har mest sovit under dagen men vi tog ut mattefar på en runda vid middagstid.
Matte jobbade länge och det känns lite trist när jag bara vill hem.
Satt ute en stund och njöt, okej inte det bästa vädret men det regnade inte nu i alla fall och då måste man passa på.
Jag fick hälsa på både stora och halvstora tvåbeningar. Två stannade och snackade med oss.
Så fort vi kom in bad jag matte att öppna balkongdörren och sen intog jag min dyna där.

Givetvis kom matte och störde sin trötte påg.

Jag har nu intagit sängen vid soffan och tänker sova en stund och kanske jag äter lite senare.

Bu!

Av Aamor & Tina - 3 maj 2015 18:22

Jag tyckte att matte skulle vakna och gå upp redan 06.30 men det tyckte inte hon! Hon var uppe och vände för att kolla om jag behövde gå ut men när så inte var fallet hoppade hon ner i sängen igen!
Trots mina ihärdiga försök att prata snällt med henne om hur trist det var att vara vaken helt själv var hon iskall så jag fick också gå och lägga mig.

Strålande sol idag och precis lagom varmt så jag valde att vi skulle gå en lång runda. Vi gick runt hela skolan och ett bostadsområde och när vi nästan var hemma mötte vi en man matte känner, han var ute och cyklade med sin Rottweiler.
Han sa att han hund var jättesnäll och vi hälsade men precis när vi nosat på varandra sa jag "Bu" och hunden hoppade baklänges, hihi!
Äldst är störst om inte till kroppstorleken för denna hund var väldigt stor och fin men bara 1,5 år så jag var ju störst, hihi!
Vi hälsade igen utan nått bu från min sida men han var lite vaksam, hihi!

Slöade lite när vi kom hem och efter att jag varit på trimbordet en vända.
Jag har hjälpt matte att kasta sopor, var med i alla fall, hihi och sen gick vi ännu en ganska lång runda så när vi kom in ville jag äta mat.
Maten matte åt innan passade inte mig, hon kokte torsk och ris med currysås och det kunde hon behålla för sig själv.
Nu ska vi njuta av kvällen och samla de sista krafterna så vi orkar jobba en hel vecka, okej okej så jag orkar vara hos syrran för matte orkar jobba utan att behöva samla extra kraft.

Titta matte, finns inte mer gott på tuggbenet. Får jag en till? Det blir inget med det blev svaret.

Av Aamor & Tina - 2 maj 2015 17:34

Vi tog en riktigt lång sovmorgon och ändå hade jag inte bråttom att gå ut så jag lät matte äta frukost först. Jag skulle kunna sova lite till men matte tyckte att vi tvunget skulle gå ut när hon var klar.
Solen sken och det borde ha varit väldigt skönt ute men tyvärr blåste det rätt mycket och kallt, vi tog ändå en lång runda.

Hemma har vi inte gjort nått mer än slappat och det har varit riktigt härligt, jag drar nog igång lite bus senare ikväll men ibland är det gott att bara vara.
Matte har sagt några gånger att hon borde köra igång tvättmaskinen men struntade ändå i det, bra matte!
Hon har lagat mat till sig så lite har hon gjort ändå, hihi! Jag har inte ätit än men det kommer jag nog att göra senare.

Gammal bild men jag har mest legat i denna säng idag och matte har suttit i soffan och läst.

Presentation


Detta är jag.
Världens skönaste kille!

Tibets flagga, mitt ursprungs land!

 

Fråga mig

11 besvarade frågor

Aamor & Tina

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5
6
7 8 9 10
11 12 13 14 15 16
17
18
19
20
21 22 23
24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Maj 2015 >>>

Länkar

Butiker

Köpa hund? SKK´s uppfödar & valpsida!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Bloggtoppen Vovve


Ovido - Quiz & Flashcards