Aamor -  Shih Tzu kille

Alla inlägg den 9 mars 2010

Av Aamor & Tina - 9 mars 2010 20:52

När matte hade friserat mig så gick vi ut. Matte passade på att kasta lite sopor samtidigt.

Vi kom ut på cykelbanan som går parallellt med vägen mellan de två bostadsområden här,  på andra sidan vägen inne på andra området kom en kvinna med en stor hund och när den hunden fick syn på oss så gav den upp ett skall och gjorde en tjurrusning så kvinnan kanade med en bra bit innan hon fick stopp på hunden. Kvinnan skriker "lägg nu av, vad f*n håller du på med?" till sin hund.

Jag och matte går vidare men kvinnan har svårt att hålla sin hund.

Både jag och matte tyckte att det var obehagligt så vi skyndade vidare men var nästan beredda på att hunden skulle komma farande men det gjorde den inte.

Den hoppas jag att vi aldrig möter.


Lite längre bort på rundan höde jag ett konstigt ljud och stannade, matte sa att det var bebis som grät i en lägenhet. Då klättrade jag upp i en snöhög för att höra bättre och kanske se bebisen, men jag såg ingen och jag som älskar barn.


Hemma igen på vårt område mötte vi katten Peggy, det var längesen hon ville kela med oss men nu ikväll var hon jättekelig. Det var så mysigt för hon la sig på rygg och jag fick lukta på hennes mage och sen strök hon sig mot mig flera gånger.

   

Bilden är från i somras.


Natti Natt.... 

Av Aamor & Tina - 9 mars 2010 17:58

Måste börja med att berätta att matte hostade knappast något i går när vi gick och la oss, lite hostande i natt men inget mot vad hon gjort de andra nätterna.

Skönt för henne och mig att få sova mer.

Hoppas det blir likadant i kväll/natt.


Det har varit ganska så lugnt hos Affi idag, visst vi busade till klockan 10.30 men sen har vi mest slappat.

Jag försökte följa med mattefar ner i källaren men så hittade jag ett tuggben på tredje trappsteget så jag tog den och vände upp till Affi igen för att vsa vad jag hittat.


Matte var lite sen för hon hade varit och handlat och sen varit hemma och lämnat det men när hon kom blev jag så glad men hittade inget jag kunde ge till henne så Affi hann före upp i hennes famn. Gjorde inget!


Tror att matte snart ska fixa till min frilla för vi hann inte med det i morse eller rättare sagt hon fixade mig i går kväll så det behövdes inte i morse.

Presentation


Detta är jag.
Världens skönaste kille!

Tibets flagga, mitt ursprungs land!

 

Fråga mig

11 besvarade frågor

Aamor & Tina

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Länkar

Butiker

Köpa hund? SKK´s uppfödar & valpsida!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Bloggtoppen Vovve


Ovido - Quiz & Flashcards