Aamor -  Shih Tzu kille

Direktlänk till inlägg 4 mars 2010

Jag ställer upp!

Av Aamor & Tina - 4 mars 2010 17:49

Matte pratade med mattemor och då berättade mattemor att Affi vaknat någon gång mellan 04-04.30 och ville helt enkelt inte sova mer. Hon och mattefar skulle gå upp och vara i köket, Affi fick som hon ville.

Hon får ju inte samma motion som annars när jag är där eftersom hon ständigt ska ha koll på mig. Nu har hon vilat nästan hela dagarna så inte så konstigt att hon vaknar tidigt.

Men jag är inte den - Jag ställer upp på att rasta syrran lite.

Matte skulle köra ner till apoteket och då passade vi på att busa och sen tog min matte med oss ut i trädgården för skaren bär oss alla nu (läs matte).

Vi fick springa av oss ordentligt där ute.

  

Åhej, vad det går undan, jag först och syrran jagar mig!

Hoppas hon sover längre i morgon bitti!


Vi vilade lite sen när vi kom in och sen gick matte och jag hem till oss.

Matte ringde en kollega och jag passade på att äta min mat men helt plötsligt märker jag att hon snackar i telefon fortfarande så jag sätter igång att pipa, se mig!

När hon slutat prata somnade jag, hihi! Hon slutade faktiskt inte prata för jag pep. Kollegan och hennes familj skulle äta middag!

 
 
Bamse och Valle

Bamse och Valle

4 mars 2010 18:08

Och tänk om man varit lika lätta som er, eller rättare sagt att vi inte haft så väldans mycket snö. Vad kul man hade haft med att jaga varandra. Ha en bra kväll

http://mrbamse.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Eva

4 mars 2010 19:03

Mjau Aamor!
Inte konstigt att ni är fulla av energi när ni inte fått härja runt på hela veckan. Men nästa blir ni nog utmattade när det är kväll om ni ska ta igen allt ni ha missat.

Förut när matte hade en väggfast telefon o prata i den trodde Ruffa att hon prata med henne så hon kom alltid dit o höll på med sitt jamande, eller så föste hon ner det som fanns på bordet , matte sa att hon var som att "hon är som en glytt" passa på när matte var upptagen med annat. Det verkar som du gör likadant, men vi vill ju vara i fokus alltid, eller hur?
Matte undrar ibland hur den av oss som t.ex ligger i köket o sover kan höra när den andre sitter i mattes famn o blir kelad (utan att det sägs ett ord) kommer som ett skott o ska tränga sig in, kan höra detta, vi är likadana båda två, men mest Ruffa. Kan det knastra i pälsen eller är det vi som sänder ut "där fick du" tankar?

Ha en bra kväll till er båda!

Mjauu...från Snutte o Ruffa

 
Hillman

Hillman

5 mars 2010 09:11

Har ni skare för det ser ut som ni springer uppe på snön, här fryser all snö sönder så man sjunker ända ner till backen när man försöker ta sig ut i det vita. Skönt att din matte mår bättre, men hon måste vara rädd om sig så hon inte blir sämre.

Taxkramisar.

http://taxar.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Aamor & Tina - 19 mars 2023 21:12


Förra veckan, v 10 hade jag semester och gjorde bara det jag ville. Passade på att vila, städa, tvätta okej jag gjorde inte bara det jag ville utan några måsten också men den mesta tiden tog jag som den kom. Under en och samma dag satt jag ute på e...

Av Aamor & Tina - 29 januari 2023 16:03

Tänk att vi redan är inne på slutet av januari 2023, tiden bara flyger! Var längesen jag skrev här men tänkte att nu var det dags. Har det hänt något? Nja inte nått direkt så men lite har väl hänt. Först med bilen som började hoppa lite eller rä...

Av Aamor & Tina - 7 november 2022 19:54


Mörkt om kvällarna nu och det känns som om klockan är mer än vad den är men det är ju den tiden nu så det är bara att gilla läget. Jag hade semester en vecka medförande den 17 okt och det var helt enkelt skönt med lite höstledigt. Hade bara en gr...

Av Aamor & Tina - 18 september 2022 15:31


Varit i gång och jobbat nu i 7 veckor, shit vad det går fort. Den åttonde börjar i morgon. Är igång för fullt med olika saker på jobbet. Samverkansmöte, medarbetarsamtal, arbetsplatsträff, K3-möte, teknikcoachträff och säkert något glömt jo dags me...

Nu!

Av Aamor & Tina - 1 augusti 2022 10:46


Jag är nu inne på min sista semestervecka. Har varit bra, lugnt och skönt. Vädret har varit bra, lite skiftande men 90% har varit toppen. Gjort lite av varje, träffat folk och gjort det som har gjort mig glad. Cyklat en hel del, så skönt att ta ...

Presentation


Detta är jag.
Världens skönaste kille!

Tibets flagga, mitt ursprungs land!

 

Fråga mig

11 besvarade frågor

Aamor & Tina

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Länkar

Butiker

Köpa hund? SKK´s uppfödar & valpsida!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Bloggtoppen Vovve


Skapa flashcards