Aamor -  Shih Tzu kille

Alla inlägg den 7 mars 2015

Av Aamor & Tina - 7 mars 2015 18:22

Vi hade ställt in oss på en skön och lång sovmorgon men matte vaknade 07, tack och lov vägrade hon gå upp och efter en timme slumrade hon till och sen var klockan 10. Jag fick en skön sovmorgon men matte vaknade med ett ryck och så hör jag henne säga "sån tur den är kvar". Hon hade drömt att hon blivit skallad och ena framtanden hade krossats, tur det bara var en dröm ju!

Matte fick duscha och äta i lugn och ro men sen gick vi ut, humöret på topp för vi såg hur solen sken men lite nerslagna blev vi ändå för det blåste rätt kallt och mycket men vi traskade ändå vidare.
Vi stannade ett tag vid idrottshallen, där var mycket att titta på idag, ska vara nått dansband som ska spela där idag mm.
En av killarna på mattes jobb passerade med några kompisar och han kom och hälsade på mig, oj vad jag charmade honom, hihi!
Han tittade sen allvarligt på matte och frågade om hon skulle in på hallen och lyssna och matte sa "nääää, du vet väl att jag är en rock-tjej!", jo det visste han ju men han blev lite tveksam. Han var nog bara rädd om matte, hihi!
Vi gick vidare efter en stund och vi gick en lång runda, ner om alla kolonierna och jag sprang jättemycket och bar lös i min långlina, så härligt!
Vi var ute i 1,5 timme och när jag kom hem la jag mig och sov.

Kom in igen från en kort runda för en stund sen och matte tyckte att jag skulle äta min mat, kan hon ju tycka!
Efter en liten stund frågade hon mig varför vi alltid måste ha samma diskussion om mat varje kväll, inte varje kväll matte utan bara 9 av 10, hihi!
Börjar först med att hon måste klura ut vad jag vill ha för nått extra på torrfodret och sen när det är valt så är det mängden av toppingen som ska diskuteras, tycker ofta väldigt olika och jag tycker matte kan ge sig för jag äter ändå inte förrän där är rätt mängd.
Vi kan hålla på med dessa samtal i över en timme ibland, hur kul som helst tycker jag, hihi!
Tog nog bara 30 minuter idag och maten är i magen och nu blev ögonen trötta så dags att Zzzz Zzzz!

Närbild från igår!

Presentation


Detta är jag.
Världens skönaste kille!

Tibets flagga, mitt ursprungs land!

 

Fråga mig

11 besvarade frågor

Aamor & Tina

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6 7 8
9 10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20 21 22
23
24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Mars 2015 >>>

Länkar

Butiker

Köpa hund? SKK´s uppfödar & valpsida!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Bloggtoppen Vovve


Ovido - Quiz & Flashcards