Aamor -  Shih Tzu kille

Alla inlägg den 20 mars 2015

Av Aamor & Tina - 20 mars 2015 18:10

Idag kom vi iväg, jag till matteföräldrarna och syrran och matte till jobbet. Hon är betydligt bättre även om hon inte är fullt okej än men veckan har gått och så säger hon att det är skönt att komma igång igen.

Jag har haft det jättebra hos syrran för jag har ju inte fått kela med matteföräldrarna på jättelänge så det tog jag igen.
Sa till dom att äta frukosten snabbt för sen skulle jag upp på bordet och kela, hihi! Har kelat jättemycket och syrran gick emellan mig och mattefar några gånger när hon tyckte jag var för nära hennes husse.

Matte hade också haft det jättebra på jobbet och de blev glada när de såg henne. Hade tydligen varit flera sjuka i samma som matte hade.
Skönt att komma igång säger hon.

Trodde matte var lite snurrig i morse när hon tog på sig strumporna men tydligen var det meningen för det var "rocka sockorna" idag och i morgon och givetvis vill hon vara med på det för annorlunda är bra!

Matte var sen för hon skulle in på Ö&B och handla lite till oss och till matteföräldrarna, bla var deras solrosfrö slut och "deras" fåglar och ekorrar var såååååå hungriga, hihi!
Mattefar gick ut på trappan för att hjälpa matte in med grejorna och då passade jag på att sticka ut, hihi!
Mattefar kallade men jag stängde öronen för allt utom matte så när hon stod och plocka saker i bagageutrymmet kom jag och hälsade henne välkommen.

Så fort vi kom hem drog matte igång dammsugaren, bäddade rent i sängen för nu fick det vara slut på sjukan och slängde sängkläderna i tvättmaskinen och sen hoppade hon in i duschen.
Nu har hon lugnat ner sig och ätit lite så jag kan få lite lugn och ro, hihi!
Jag har också ätit och efteråt var jag ute på balkongen och busade i mina två gamla sängar som inte kommit längre än dit men det gör inte mig nått för de är kuliga.

Blir törstig efter mat och bus. Lite suddig bild men ni ser ändå, hihi!

Presentation


Detta är jag.
Världens skönaste kille!

Tibets flagga, mitt ursprungs land!

 

Fråga mig

11 besvarade frågor

Aamor & Tina

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6 7 8
9 10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20 21 22
23
24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Mars 2015 >>>

Länkar

Butiker

Köpa hund? SKK´s uppfödar & valpsida!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Bloggtoppen Vovve


Ovido - Quiz & Flashcards