Aamor -  Shih Tzu kille

Alla inlägg den 28 mars 2015

Av Aamor & Tina - 28 mars 2015 18:18

Jag är en hund som talar om för matte vad jag vill och eftersom jag är rätt så envis så talar jag om det till hon förstår. Nu har vi levt tillsammans rätt länge så hon är ganska snabbtänkt, hihi!
Som i morse när jag talade om för henne att jag tyckte hon skulle gå upp! Jag låg och snackade och först trodde matte att hon kunde snacka lite med mig men till slut fattade hon att hon skulle upp och då tystnade jag, hihi!
Nu snackar jag inte så högt utan det är mer lite ljusa mmmmmmm: anden och lite gurglingar och de låter nog ganska lika men betyder olika vid de olika tillfällena.

Min morgonrunda tog vi lite senare för jag hade inte bråttom att gå ut. Vi gick en ganska lång runda och trots solens frånvaro var det ändå hyfsat skönt.
Inne igen sov jag en stund.
Åt min mat redan vid halv 3 för då talade jag om att det skulle sitta gott med mat i magen eller jag började tigga godis och då vet matte att jag är hungrig för mat tigger jag ALDRIG!

Här ligger jag och talar om för matte att det är dags för henne att komma ner på golvet för jag är kelsjuk, hon kom ner. Efter en stund kel då jag kryper så när matte jag kan komma så ska vi leka sök, jisses så bra jag är på att komma på tillfällen att få godis och matte anar inget, hihi!

Nu ligger jag i hallen och talar om att det är dags att gå ut, kanske nån katt är ute och det måste jag ju kolla upp, hihi!
Ha en underbar lördagskväll!

Presentation


Detta är jag.
Världens skönaste kille!

Tibets flagga, mitt ursprungs land!

 

Fråga mig

11 besvarade frågor

Aamor & Tina

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6 7 8
9 10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20 21 22
23
24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Mars 2015 >>>

Länkar

Butiker

Köpa hund? SKK´s uppfödar & valpsida!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Bloggtoppen Vovve


Ovido - Quiz & Flashcards