Aamor -  Shih Tzu kille

Alla inlägg den 8 mars 2015

Av Aamor & Tina - 8 mars 2015 18:19

Matte vaknade tidigt även idag men lyckades somna om som tur var. Jag kallade på henne vid 9 för då låg jag vaken och det var inte kul att vara vaken själv, matte gick upp och jag la mig igen, hihi!

Vi gick en lång runda även idag fast matte lurade mig och fick övertyga mig om att den var lika lång som den tänkta rundan. Det var så att jag ville gå in brand några lägenhetshus och sen upptäckte jag att vi kom ut där vi gått innan men när matte förklarat så hängde jag med henne.
Varit strålande sol och rätt varmt trots att det blåst lite för mycket.
Alla ville nog promenera med sina hundar för vi såg minst 7 olika på rundan, blev inte så mycket lösgång för mig tyvärr med hundar överallt.

Hemma igen satte matte igång tvättmaskinen och sen la hon sig i soffan med sin bok och jag intog sängen nedanför soffan.
Behövde gå ut igen vid 15.30 och när vi kom in bad jag matte om att få mat.

Tog inte så lång tid att komma igång idag och så fick jag äta i TV-rummet på mattan, hihi! Matte tycker jag knuffar ut maten från skålen men det får hon plocka upp sen är ju inget kladdigt. Ibland tar jag en mun full och äter det gottiga och spottar ut torrfodret, hihi!

Nu ska vi nog snart gå ut, jag försökte övertala matte innan men då höll hon på att laga mat så jag fick höra "det kan du bara glömma Aamor". Hon visste nog att jag försökte lura henne, hihi!
Resten av kvällen kommer att bli lugn för nu ska vi samla krafterna för en hel arbetsvecka till - äh, det kommer att gå bra!

Presentation


Detta är jag.
Världens skönaste kille!

Tibets flagga, mitt ursprungs land!

 

Fråga mig

11 besvarade frågor

Aamor & Tina

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6 7 8
9 10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20 21 22
23
24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Mars 2015 >>>

Länkar

Butiker

Köpa hund? SKK´s uppfödar & valpsida!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Bloggtoppen Vovve


Ovido - Quiz & Flashcards