Aamor -  Shih Tzu kille

Alla inlägg den 25 mars 2015

Av Aamor & Tina - 25 mars 2015 17:54

I går skrämde jag skiten av hunden vår granne passar, hihi! Vi hade hälsat och jag hade talat om för honom att jag inte ville leka och när han för tredje gången tvunget skulle nosa mig i baken for jag upp och sa ilsket till honom att nu räcker det. Han blev så rädd att han ylade och gömde sig bakom grannen. Han är en muskulös jakthund, ca 1,5 år men tänk att lille jag kan skrämma honom han som jagar vildsvin, hihi!

Fick nästan höra idag att jag är tråkig, syrran ville leka men jag "tonade" bara bort hennes ljud och bild så hon hade inte nån tur där inte. Mattemor sa till henne "det inte är lönt att du försöker för Aamor leker nästan bara med sin matte" och det stämmer så jag får vara tråkig, hihi!

Matte fick våfflor när hon kom och hämtade mig, jag ville inte ha nån men jag smakade lite grädde och sen rörde matte ner lite grädde bland mitt torrfoder och det var mumma.
Vi gick ett litet annat håll på vägen hem för gubben med den stora hunden skulle tvunget gå där vi brukar när han såg att vi kom ut. Fast det var kul och jag spang jättemycket och lekte med matte, se jag är inte det minsta tråkig, hihi!

Jag hamnade en sväng på trimbordet när vi kom in för min tofs hade kasat fram så jag fick den i munnen plus att jag trampade på den när jag nosade på nått och gick framåt samtidigt, inte så skönt kan jag tala om.
Blev ett tuggben sen som slank ner i magen.

Matte gnällde att huvudet guppade samtidigt som jag tuggade så bilden blev suddig.

Ska du ha en tydligare bild matte så tuggar jag resten sen!

Presentation


Detta är jag.
Världens skönaste kille!

Tibets flagga, mitt ursprungs land!

 

Fråga mig

11 besvarade frågor

Aamor & Tina

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6 7 8
9 10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20 21 22
23
24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Mars 2015 >>>

Länkar

Butiker

Köpa hund? SKK´s uppfödar & valpsida!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Bloggtoppen Vovve


Ovido - Quiz & Flashcards