Aamor -  Shih Tzu kille

Alla inlägg den 20 april 2014

Av Aamor & Tina - 20 april 2014 17:12

Vi gick till syrran och matteföräldrarna vid middagstid igår för att hjälpa till och så skulle matte fixa det sista på sillatårtan hon bidrog med till påskfesten.

Matte fixade och jag tog en vilostund, bra fördelning men jag fick se sillatårtan när den var klar och även om det inte föll mig i smaken så tyckte jag att den var rätt fin, hihi!

 

När det mesta var klart och vi väntade på gästerna gick matte ut och la sig på trädäcket i solen och då var jag och Affi snabbt ute hos henne för en massa bus och kel, matte var på lagom höjd då, hihi!

När vi tröttnat atte hon sig i en stol istället och vilade lite.


Affi berättade för sin husse att hon var hungrig så hon fick mat och när jag lite senare sa till matte att även jag ville ha mat började matte förbereda till mig.

Hon la upp torrfoder men jag ville ha lite smält smör på så även det fixade hon men när jag skulle böja på huvudet för att börja äta kom Affi och tryckte bort mig och åt nästan all min mat!!!!

Hon gillade tydligen också torrfoder med smör, hihi!

Matte fixade nytt till mig och så blev även jag mätt.


Vi blev så glada när gästerna kom, det var mattefars bror, han fru, deras dotter och barnbarn. Pappan var hemma för han hade blivit sjuk.

Vi överföll nästan barnet och han var lite smårädd i början så matte sa till oss några gånger men sen blev han van vid oss och då fick matte säga till honom att låta bli oss.

Var helt slut när vi sen gick hem.


Idag fick vi en lång sovmorgon även om vi mest låg och myste efter 8.30

Blev en långrunda på morgonen och den var härlig, varmt och gott och jag fick skällt på tre hundar, hihi! fick och fick säger matte men jag gjorde det ändå.

Hoppade upp i soffan när vi kom hem igen och tur var det för matte började bädda rent i sängen och startade tvättmaskinen och så kom till och med dammsugaren fram.

Då allt äntligen var klart la hon sig i sängen med sin bok och efter en stund kom även jag och gjorde henne sällskap.

Jag gillar lugn och ro, hihi!

 


Vi var ute en liten kort runda för en stund sen och sen fixade matte mat till sig men jag väntar nog till senare, kanske efter nästa gång vi varit ute.


Presentation


Detta är jag.
Världens skönaste kille!

Tibets flagga, mitt ursprungs land!

 

Fråga mig

11 besvarade frågor

Aamor & Tina

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18
19
20
21
22 23 24 25 26
27
28 29 30
<<< April 2014 >>>

Länkar

Butiker

Köpa hund? SKK´s uppfödar & valpsida!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Bloggtoppen Vovve


Ovido - Quiz & Flashcards