Aamor -  Shih Tzu kille

Alla inlägg den 23 april 2014

Av Aamor & Tina - 23 april 2014 18:11

Idag har det blivit en hel del träffar av alla de slag.

Första träffen blev i morse på väg till syrran för då mötte jag syrran och Alice (en tibetansk terrier), roligast att träffa syrran för Alice slår med framtassarna. Ja jag vet att jag är känslig med det men jag har ju ingen nos och de kommer så nära mina ögon.


Syrran och jag har busat en hel del idag, vårkänslorna som rusar i kroppen, hihi! Vi har kutat runt matbordet och sen rusat genom huset några gånger, jag har ju inte en chans att hinna fatt syrran men det är kul ändå, hihi!

Kelat med mattefar, det är kanonbra att gnugga huvudet i hans bröstkorg och samtidigt river han så gott i min päls med alla fingrarna. Matte säger att det är av det jag får tovorna men jag bryr mig inte och inte hon heller, hihi!


Inga ärenden för matte idag som tog lång tid i alla fall. Hon var på ett snabbt men jag märkte knappt att hon var lite sen så det var okej.

På hemvägen blev det nästa träff. Mötte Skrållan, en Jack russel som är vildare än vild men hon leker som jag tycker man ska, hihi!

Den allra bästa träffen blev när vi satt ute en stund innan vi gick in för då kom först Ollie och sen kom Melle. I och för sig var det bara Ollie som ville kela men jag är nöjd bara katterna kommer nära mig.

 

Jag , Ollie och Melle.

Ollie körde bort Melle efter en stund och sen kelade han jättemycket med mig - lycka.

Mindre kul är att Peggy har varit borta länge, hon har inte varit hemma på nästan en hel vecka, hoppas det är okej med min favorit katt.


Det blev trimbordet idag trots att jag satt och gömde mig under köksbordet en stund men så fort jag smög ut såg matte det och då var det kört.

Maten är där matte tycker den ska vara - i min mage och nu ska jag vila mig lite för matte ska nog snart äta och då passar det bra att sova en stund.

Presentation


Detta är jag.
Världens skönaste kille!

Tibets flagga, mitt ursprungs land!

 

Fråga mig

11 besvarade frågor

Aamor & Tina

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18
19
20
21
22 23 24 25 26
27
28 29 30
<<< April 2014 >>>

Länkar

Butiker

Köpa hund? SKK´s uppfödar & valpsida!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Bloggtoppen Vovve


Ovido - Quiz & Flashcards