Aamor -  Shih Tzu kille

Alla inlägg den 30 april 2014

Av Aamor & Tina - 30 april 2014 18:49

I morse sa matte att det var sista arbetsdagen denna vecka så i morgon kunde jag sova länge - tror jag såg ovanligt trött ut i morse, hihi!

Var faktiskt rätt trött för det blev ju ingen sovmorgon förra helgen för mig, lite på lördagen men knappt så det räknas. I morse tog jag mig in till matte i badrummet men jag stannade kvar där när hon var klar, kom ut först när vi skulle gå - så lite trött, hihi!


En underbar dag, vi varit ute mest hela dagen. Kanske inte gjort så mycket mer än legat och tagit det lugnt men vi har varit ute ändå.

Då matte kom, lite sen för hon skulle tre ärenden innan men det gick hyfsat fort trots allt så blev jag glad och ville pussas och syrran började tjeta om godis direkt men det blev puss först.

Idag ville även jag ha nått gott.

Matte frågade om jag fått hjälp med att dra ut en hårslinga i tofsen idag också och det hade jag.

Syrran är väldigt hjälpensam med det. Mattefar sa till oss att springa ut på gräset för att kissa lite och hon ville inte själv och jag ville inte men fick ändå=en tofs som står åt annat håll än den ska.


Fick åka bil hem och sen hjälpte jag matte hem med de tre kassarna hon hade, ja jag hjälpte till med att gå där hon sa och inte "tramsa" som jag tydligen kan göra ibland.

Vi gick in och satte kylsakerna och sen gick vi ut igen, matte kastade lite pappkartonger och sen satte vi oss på bänken.

Först kom  Igor, han kommer ut nu när det är vår för man ser honom inte på hela vintern och sen kom Ollie och kelade.

Jag blev lite väl upphetsad när han klättrade upp på en ställning bakom bänken där växerna ska klänga sig upp. Först hoppade jag upp på bänken och sen försökte jag snacka ner honom men matte tyckte jag snackade för högt så hon tog mig under armen och vips så var vi inne!

Okej, ska inte hetsa upp mig nästa gång för då flyger jag in!


Det är Valborg idag men vi ska inte göra nått speciellt utan vi ska ta det lugnt och se fram emot 4 lediga dagar där inga tidiga morgnar ska förekomma, inte av nån klocka i alla fall, hihi!

 

Tror vi ska mysa i sängen lite idag, matte ska nog läsa sin bok! (från januari)


Trevlig Valborg!

Presentation


Detta är jag.
Världens skönaste kille!

Tibets flagga, mitt ursprungs land!

 

Fråga mig

11 besvarade frågor

Aamor & Tina

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18
19
20
21
22 23 24 25 26
27
28 29 30
<<< April 2014 >>>

Länkar

Butiker

Köpa hund? SKK´s uppfödar & valpsida!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Bloggtoppen Vovve


Ovido - Quiz & Flashcards