Aamor -  Shih Tzu kille

Alla inlägg den 8 april 2014

Av Aamor & Tina - 8 april 2014 17:36

Det regnade lite i morse när vi gick iväg så matte tog bilen till jobbet, hon hade tänkt cykla men så sa mattefar att det ev skulle bli åska på eftermiddagen och hon vill helst inte cykla då.


Varit en lugn dag med massor av vila och kel. Har kelat med mattefar idag också men idag försökte syrran tränga bort mig och när det inte gick skulle hon ner på golvet och sen tjatade hon på mattefar att lyfta ner även mig men det gjorde han inte, hihi!

Då jag tyckte det var dags att gå ner lyfte han ner mig och då tyckte Affi att det var dags att busa men jag la mig i min säng istället, mycket lugnare.


Matte var sen även idag, suck men hon hade varit i köttaffären och handlat massor av gott, kotletter, ryggbiff, fläskfärs, grytbitar och skinkschnitzlar och jag ser verkligen fram emot när detta ska tillagas, hihi!

Regnade lite när vi gick hem men lagom till vi nådde porten slutade det en stund så vi kunde sitta ute lite i alla fall för det började ganska snabbt igen.

Jag åt min mat medan matte la köttet i plastpåsar och sen in i frysen.

Sen kollade jag när hon var som mest upptagen för då är det som roligast att be om dricka, kommer hon inte med en gång tjatar jag på henne tills hon kommer, hihi!

 

God dricka!

Handduken har hon under för tydligen rinner en del ut innan jag hinner svälja att hon sprutar in och hon vill inte ha en blöt matta.

Gott att dricka vatten så här, hihi!


Nu ska nog bara matte äta lite när hon blir hungrig men sen ska vi nog bara mysa och slöa!

Presentation


Detta är jag.
Världens skönaste kille!

Tibets flagga, mitt ursprungs land!

 

Fråga mig

11 besvarade frågor

Aamor & Tina

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18
19
20
21
22 23 24 25 26
27
28 29 30
<<< April 2014 >>>

Länkar

Butiker

Köpa hund? SKK´s uppfödar & valpsida!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Bloggtoppen Vovve


Ovido - Quiz & Flashcards