Aamor -  Shih Tzu kille

Alla inlägg den 10 april 2014

Av Aamor & Tina - 10 april 2014 18:27

I morse försökte jag få matte till att gå ett annat håll och hopp om att det var så att hon inte skulle jobba men tyvärr!

Matte sa att det kvittar vilket håll vi går för vi ska ändå gå till matteföräldrarna - suck! Jag som kände för en dag hemma med matte, hihi!

Nu har jag haft det jättebra trots detta men man känner sig liksom lite sugen på att få vara hemma nu när det är i slutet av veckan.

Efter en hel del sovande tar vi hejdlöst bett om godis, har funkat några gånger men några har vi gått bet på men skam den som ger sig, hihi!


Matte var och handlade innan hon komoch hämtade mig men först hämtade hon mattefar så han slapp cykla ner till stan för att storhandla.

Då vi kom hem fick jag syn på Arktis matte, har inte sett henne på en vecka för hon har varit och opererat benet. Det var kul att se henne och att allt gått bra.


Idag tyckte jag att det krävdes lite mutor för att äta mat, hihi! Jag ratade maten och hoppade upp i soffan för att lägga mig men så kom jag på att matte har en påse med torkad kycklingfilé på soffbordet så det berättade jag för henne utifall hon hade glömt det, hihi!

Jag hade tänkt byta ut maten mot sånt istället men matte klippte små fjuttebitar över maten istället och då gick det att äta.

Mutor är bra och jag förespråkar mutor i såna här sammanhang, hihi!


Nu ska vi ta det lugnt för matte har lite ont i revbenen eller musklerna runt där, hon har gått lite konstigt de senaste dagarna för ryggont och då blir hon ju öm på annat ställe också.

 

Så här kan jag ligga och protestera mot min mat, sucka lite också, hihi (gammal bild).

Presentation


Detta är jag.
Världens skönaste kille!

Tibets flagga, mitt ursprungs land!

 

Fråga mig

11 besvarade frågor

Aamor & Tina

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18
19
20
21
22 23 24 25 26
27
28 29 30
<<< April 2014 >>>

Länkar

Butiker

Köpa hund? SKK´s uppfödar & valpsida!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Bloggtoppen Vovve


Ovido - Quiz & Flashcards