Aamor -  Shih Tzu kille

Alla inlägg den 4 april 2014

Nu!

Av Aamor & Tina - 4 april 2014 18:55

Matte var mycket klok i gårkväll och gick och la sig tidigt men sen läste hon ganska länge men det gjorde inte så mycket trots allt.

Sovit jättegott i natt men var ändå trött när mattes klockradio gick igång. Hoppade upp och la mig i soffan när matte var klar i badrummet.

Då vi skulle gå iväg kom matte in till mig och satte sig ner och sa att det var okej att vara extra trött idag för det är ju sista dagen denna vecka vi ska upp tidigt.

Hängde med ut i hallen och sen gick vi iväg. Var kallt ute, matte sa att bilens termometer stod på -2 grader och gräset var vitt.

Hoppades på att möta nån men trots att jag försökte förhala promenaden till syrran så kom det inte en enda människa och jag började undra om det ändå inte var lördag, hihi!


Har mestadels sovit hos syrran, hon försökte få igång mig vid ett tillfälle men det blev att jag lyfte på huvudet och sen sprang hon runder i huset själv - lagom med motion för mig, hihi.

Matte var lite sen för hon skulle in och beställa två nya sommardäck till bilen och sen in om och handla mjölk nu när hon hade bilen.

När hon sen kom blev jag helt galet glad och ville bara ropa "nu kom min matte, nu nu nu"! Hade ett fasligt jobb för samtidigt som jag skulle hälsa på henne försökte jag jaga bort syrran som ville vara med.

Matte gav mig en puss och sen hälsade hon på oss bägge.

Hon fick 2 pipleksaker av mig och en av syrran och hon blev så glad och började pipa med den som fungerade, den ene jag gav henne givetvis, hihi!


Fick åka bil hem och då är det fredag och vi är lediga, jippie!

Åt min mat med en halv smulad köttbulle som matte snodde hos matteföräldrarna och när jag ätit fick jag den andra halvan, mums!

Matte fick för sig att min tofs behövdes sättas om, den har nog klarat sig sen i söndags om vi inte är ute och reser så det är länge men nu var det dags.

Försökte gömma mig men det var inte lönt och när matte fixade och höllt på med mig var det rätt mysigt.

Har hjälpt henne att ladda tvättmaskinen, jag tyckte att en av strumporna inte var i behov av tvätt men matte hann ta den innan jag hann lämna badrummet, hihi!

Även hjälpt till när matte lagade sin mat. Nu har jag inte rört i grytorna eller nått sånt utan jag såg till att hon inte tog den närmsta vägen mellan spis-vask-kyl för jag låg mitt på golvet så hon fick runda mig varje gång! Blev lite extra motion för henne ju, hihi!

 

Hjälpsamma jag, hihi!

Presentation


Detta är jag.
Världens skönaste kille!

Tibets flagga, mitt ursprungs land!

 

Fråga mig

11 besvarade frågor

Aamor & Tina

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18
19
20
21
22 23 24 25 26
27
28 29 30
<<< April 2014 >>>

Länkar

Butiker

Köpa hund? SKK´s uppfödar & valpsida!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Bloggtoppen Vovve


Ovido - Quiz & Flashcards