Aamor -  Shih Tzu kille

Alla inlägg den 20 januari 2014

Av Aamor & Tina - 20 januari 2014 17:41

Eftersom matte nu ändrade sängen igår så jag kunde fortsätta hoppa upp till matte på rätt sida har allt funkat bra, sovit gott och jag vet precis var jag ska gå upp och ner och ja jag är lite mot förändringar som rör mig, hihi!

Matte sa att jag hade lärt mig med tiden men jag ville inte och sen var det tur att det inte kändes rätt för matte heller.


Måndag igen och klockan väckte mig, matte var redan vaken men hon låg kvar i sängen och väntade på att höra nyheterna klockan 06.

Det blåste lika mycket i morse som det gjort i helgen, nästan så vi flyger iväg när vi rundar husknuten.

Tog en runda innan vi gick ner till bilen för att köra till syrran.


Varit ganska mycket vilande hos syrran så inget nytt där inte men man ska ju var lugn inomhus och passa på att samla energi så man orkar gå när man kommer ut, hihi!

Matte slutade inte sent idag så jag vet att det då innebär att hon ska jobba länge en annan dag istället men det tar vi då.

Ville nästa inte följa med matte hem för mattefar stod vid spisen och stekte skinka som de skulle ha till mat och den var sååååå god. Matte fick hämta mig i köket och ta på mig kopplet där, hihi!

Min snälla matte skar faktiskt en skiva som hon tog med sig hem och gav mig tillsammans med torrfoder, lite av biten i alla fall för resten fick jag som gottis efteråt.


Matte hade tänkte starta tvättmaskinen men det som hon hängde upp igår var inte riktigt torrt så hon får vänta tills i morgon istället men diskmaskinen startades och hon har ätit nu, blev mackor med kokt ägg bara för hon har ätit middag en gång innan.

Nu ska vi göra så lite som möjligt resten av denna måndag för att vara ute är ingen höjdare då det blåser fortfarande jättemycket även om det nog har minskat lite.

Matte sa att snödrivorna vid vägkanten på väg till jobbet var dubbet så höga som vår bil på vissa ställen och så såg hon en bil som kört av och precis missat en stolpe.

 

Från januari 2012 

Presentation


Detta är jag.
Världens skönaste kille!

Tibets flagga, mitt ursprungs land!

 

Fråga mig

11 besvarade frågor

Aamor & Tina

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Januari 2014 >>>

Länkar

Butiker

Köpa hund? SKK´s uppfödar & valpsida!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Bloggtoppen Vovve


Ovido - Quiz & Flashcards