Aamor -  Shih Tzu kille

Alla inlägg den 23 januari 2014

Av Aamor & Tina - 23 januari 2014 18:31

Det har varit lite mer bus i mig och syrran idag, ja syrran är där alltid bus i men vi har härjat lite ute i vår hage. Det är skönt när det är snö och lite kallt för jag blir lite spralligare då.

Vilat har vi också gjort och sen har vi skällt på hundar, barnvagnar och annat som ev kan vara en hund som gått förbi vårt hus, vi har ju bra utsikt från köksfönstret.

Matteföräldrarna påstår att jag inte hör när de säger till mig men det gör jag, struntar bara i det, hihi!


Matte hämtade mig direkt efter jobbet och sen satt vi ute en stund trots att det är kallt. En kvinna som bor i huset sidan om vår kom och snackade och jag blev så glad för jag har inte sett henne på jättelänge.

Snöar lite också men det är bara lite så det blir nog inget av det, ev lite puder på marken.

Vi gick in efter en liten stund och jag åt min mat medan matte satte in i diskmaskinen och startade den.

Sen började hon dammsuga och störa sig och jag var väldigt frågande för det brukar hon inte göra så mitt i veckan men jag låg och tittade på henne och lät henne hålla på.

Hon har lite mycket energi för hon har svårt att somna på kvällarna och vaknar tidigt på morgnarna men det nog snart över för hon blir så ibland. Energin kan bero på säger hon att hon har inte lika ont i ryggen just nu, peppar peppar - hon vågar knappt säga det för då är det snart kört igen.


I natt blir det sista natten med gänget, nä sängen. Matte skänker vår gamla till sitt jobb för de kan behöva en där så de ska hämta den i morgon och så får vi verkligen hoppas att min nya, nä vår kommer i morgon för annars får vi sova på soffan, hihi! Eller ännu värre att matte tar mina sängar, bara tanken ger mig rysningar, hihi!

Ska bli spännande med ny säng, jag kommer att sova jättegott i den men man vet aldrig med matte, inte de första nätterna i alla fall!

 

Jag i vår säng, denna är 1,05 och den nya blir 1,60 så lite skillnad blir det! (gammal bild)

Presentation


Detta är jag.
Världens skönaste kille!

Tibets flagga, mitt ursprungs land!

 

Fråga mig

11 besvarade frågor

Aamor & Tina

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Januari 2014 >>>

Länkar

Butiker

Köpa hund? SKK´s uppfödar & valpsida!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Bloggtoppen Vovve


Ovido - Quiz & Flashcards