Aamor -  Shih Tzu kille

Alla inlägg den 11 januari 2014

Av Aamor & Tina - 11 januari 2014 18:04

I går tyckte jag att jag och matte skulle gå och lägga oss men matte sa att klockan bara var 19 och att det var på tok för tidigt så istället kelade vi lite i sängen och det var ju också trevligt.

Blev sänggång vid 23 istället och sen sov vi gott eller i alla fall fram till 01.30 då någon satt och kliade sig så nån annan vaknade - ups!

Vi somnade om efter en stund, hihi!


I morse vaknade matte lite väl tidigt, redan 05.30 men som tur var hoppade jag upp till henne och snarkade henne till söms igen, hihi! Klockan var lite mer när vi sen vaknade igen och då låg jag så gott i mattes knäveck och sov men blir helt plötsligt väckt av att en starkt blixtrande!

 

Huvudet är längst bort, hihi!


Vi tog en sväng bort till matteföräldrarna för deras TV i köket hade knasat till sig lite och så ville de att matte skulle titta på den.

Efter lite suck och stön och tittande i instruktionsboken tröttnade matte på den och kastade den till sidan och körde på bara.

Hon passade även på att koppla in deras viasatbox till den TV:n och så fick hon allt att fungera. Det var nog för att Affi och jag var uppe på bordet och hjälpte henne väldigt mycket, jag hade tex den tjocka instrukionsboken som huvudkudde, hihi!

Vi stannade kvar så fick matte middag också.

Jag själv åt mat när vi kom hem och nu har jag lekt lite med mina leksaker, blir lite extra leksen ibland när man är så där mätt och go!

Har fått tofsen omsatt för jag såg inte mycket och hela nosen var gömd och det kan bero lite på att jag var uppe i matteföräldranas soffa och gnuggade bäddade med nosen. hihi!


Nu lite gnäll! Nu vill jag och matte bara skrika SLUTA REGNA för det har öst ner hela denna dag också och det står vatten överallt, gräsmattorna är så sunkiga och det säger bara slörp när vi går på dom - är så otroligt trist.

Hade allt kommit som snö hade vi haft höga vallar nu, kanske inte så mycket bättre men lite för detta är inte kul!

Så nu har jag gnällt, inte för att det hjälper men vi är så trötta på detta nu.


Presentation


Detta är jag.
Världens skönaste kille!

Tibets flagga, mitt ursprungs land!

 

Fråga mig

11 besvarade frågor

Aamor & Tina

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Januari 2014 >>>

Länkar

Butiker

Köpa hund? SKK´s uppfödar & valpsida!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Bloggtoppen Vovve


Ovido - Quiz & Flashcards