Aamor -  Shih Tzu kille

Alla inlägg den 27 januari 2014

Av Aamor & Tina - 27 januari 2014 18:14

Jag hoppade självmant upp till matte i morse vid 5-tiden, jag gick givetvis på trappan men jag behövde inte stötta av matte men jag valde inte att lägga mig på min halva utan rullade ihop mig mellan mattes knä som jag brukar. Enda fördelen nu sa hon är att hennes ben inte behöver ligga utanför sängen när jag bäddar ner mig, hihi!


Det var riktigt brrrr kallt i morse! en massa minusgrader, matte sa -6 och så blåste det jättemycket så det var absolut ingen fröjd att gå ut så det var tur att vi tog bilen till syrran.

På förmiddagen sov vi mest men sen har vi hållt igång, vi höll matteföräldrarna igång med olika aktiviteter som vi ville göra, hihi!

När sen matte kom för att hämta mig var det dags med torkad kycklingfilé som vi tar från hennes mun och sen kunde vi gå hem!


Träffade på Arktis på hemvägen och han är en riktig tonåring nu. Han vill busa och kommer med sina stora tassar och skäller och jag blir tokig på honom och far fram men får bara en massa hår i munnen och en ilsken matte. Tänk om vi kunde gått sidan om varandra istället. Han blir kanske vuxen nån gång, hihi!

Inne ville jag ha mat men när matte serverade mig hade jag ångrat mig och ville hellre ha godis, fick en pytteliten bit så jag skulle komma igång men det gjorde jag inte, hihi!

Då jag inte fick mer blev jag lite sur och gick och la mig istället och nu har matte satt undan maten. Som tur är kommer den fram igen om jag vill ha den. Kanske efter nästa runda för jag har inte gjort nr 2 idag och det brukar smaka godare när den delen är tom, hihi!


Vi har fått snö idag, nästan hela dagen har det snöat och blåst, skitkallt säger matte att det var vid middagstid när hon var ute och körde och fick hoppa in och ut ur minibussen.

Har blivit några cm och det är sån där bra snö som flyger, lite fastnar men det är ju för mina tassar är varma.

Nu är det slappetime!

 

Från innan i år!

Presentation


Detta är jag.
Världens skönaste kille!

Tibets flagga, mitt ursprungs land!

 

Fråga mig

11 besvarade frågor

Aamor & Tina

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Januari 2014 >>>

Länkar

Butiker

Köpa hund? SKK´s uppfödar & valpsida!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Bloggtoppen Vovve


Ovido - Quiz & Flashcards