Aamor -  Shih Tzu kille

Alla inlägg den 10 januari 2014

Av Aamor & Tina - 10 januari 2014 17:24

Låg och tittade på matte i morse när hon åt frukost och hon såg nog hur trött jag var för hon berättade att det är fredag idag och sista gången vi hör klockan denna vecka!

Det är min jippie-dag alltså så kan det bli bättre!!!!

Fredagen är härlig för det är början till helg även om jag nu måste upp tidigt men annars är lördagen bäst med tanke på att jag slipper klockan - varje dag har sin charm egentligen men fredag är fredag - Jippie-dag!


Det började regna när vi kommit halvvägs till syrran, ingen direkt överraskning med tanke på hur mycket det regnat den senaste tiden, jag brydde mig inte men matte blev lite gnällig och skyndade på mig så det var bara att traska på!

Dagen hos syrran har varit lugn och mest bestått i vila och gos - en härlig dag!


Matte kom lite senare för hon skulle köra upp till den Netto-affär som ligger på andra sidan stan för att se om de hade en sak som var slut på "vårt" Netto men det var slut även där men hon fick handlat lite annat istället.

Blev rysligt glad när hon kom så jag tryckte in en pipleksak i min mun och lät lite ynklig, matte skrattade och sa att jag nog skulle spotta ut den innan jag kvävdes men först kelade vi lite.

Fick åka bil hem och bara det gör dagen till en jippie-dag, hihi!

Medan matte lagade mat till sig låg jag och tittade på min bara, matte kanske skulle göra nått som var gott och då är det onödigt att äta sig mätt på sin egen mat, hihi.

Nu gjorde hon bara pytt i panna med stekt ägg men ägget ville jag smaka så hon skar några bitar och strödde över min mat och vips var skålen nästan tom, är det fredag så är det, hihi!


Matte bytte om när vi kom hem för måndagar och fredagar har hon såna där arbetar byxor på sig, blue wear heter det visst men nu har mysbyxorna åkt på så det blir nog mys nu, hihi!

 

Titt ut, fredag idag! (gammal bild)

Presentation


Detta är jag.
Världens skönaste kille!

Tibets flagga, mitt ursprungs land!

 

Fråga mig

11 besvarade frågor

Aamor & Tina

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Januari 2014 >>>

Länkar

Butiker

Köpa hund? SKK´s uppfödar & valpsida!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Bloggtoppen Vovve


Ovido - Quiz & Flashcards