Aamor -  Shih Tzu kille

Direktlänk till inlägg 27 december 2010

Störig!

Av Aamor & Tina - 27 december 2010 10:06

Jag var ganska så trött i går kväll, tyckte att vi kunde gå och lägga oss tidigt men matte ville inte. Men klockan 21 sa jag ifrån att jag ville ut sista gången så kunde jag åtminstone sova sen även om matte var vaken.


Matte har varit ganska så störig i natt, hon har bara sovit när jag velat bli kelad. Jag fick minsann väcka henne klockan 03, 05.45 och sen igen klockan 8.

Dåligt sätt att bara ligga och sova så där, visst det var mitt i natten men hon kunde väl varit vaken när jag är det!

8.30 gick jag ut på min morgon runda och det snöar än, har nog kommit 1 dm sen igår. Jag mötte ingen hund idag men jag såg snöskottar damen men hon hade inte tid att prata idag för hon satt på en sån där maskin som flyttar runt snön. Annars pratar hon alltid med mig och gosar lite!


Tänka att det är måndag idag och matte är hemma hos mig, jag ska njuta av det ett bra tag till.

Matte var inne på Adlibris och beställde två böcker i morse, Shih Tzu for dummies och History of the Shih Tzu. Den första köpte hon mest för att det var kul men den andre om vår historia ska hon läsa för mig, om jag orkar lyssna annars får hon läsa den själv!


 
 
Julia

Julia

27 december 2010 11:21

Att du inte låter matte sova klockan mitt-i-natten... Busfrö!
Fast matte förlåter dig säkert ;-), sin lille (p)älskling.
Ha en mysig/busig dag med matte!

http://hjulia.bloggplatsen.se

 
Hillman & Illerson

Hillman & Illerson

27 december 2010 12:18

Här är det tvärsemot, matte är uppe och störar sig mitt i natten, när vi sover som bäst. Snö har vi oxå fått det började snöa i går natt och slutade först sent igår kväll. Inga mängder men det har kommit mycket runt hörnet, hihi. Hussen var ute och sopade av bilarna, sen var snököraren här igår men han kommer nog idag med.

Taxkramisar.

http://taxar.bloggagratis.se

 
Wille

Wille

27 december 2010 14:13

Hejsan Buse !
Vicken passande rosett du fick här om dagen. Håller med om att den var mer manlig faktiskt. Inget rosa eller rött för killar va ?
Ni har haft skojigt ser jag, precis som det ska vara ! Men varför fick du bara en leverpastejmacka ? I o f inte helt fel, men när mattar och husar vräker i sig en massa mat, då kan de väl dela med sig lite.
Själva har vi varit ute på en härlig, och i mattes ögon, vacker promenad idag, det snöar nämligen fina dalande snöflimngor !
Själv var jag mest intresserad av alla dofter UNDER snön, så det var flera gånger jag dök ner i snön för att hitta dem och studera !

http://willebus.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Aamor & Tina - 19 mars 2023 21:12


Förra veckan, v 10 hade jag semester och gjorde bara det jag ville. Passade på att vila, städa, tvätta okej jag gjorde inte bara det jag ville utan några måsten också men den mesta tiden tog jag som den kom. Under en och samma dag satt jag ute på e...

Av Aamor & Tina - 29 januari 2023 16:03

Tänk att vi redan är inne på slutet av januari 2023, tiden bara flyger! Var längesen jag skrev här men tänkte att nu var det dags. Har det hänt något? Nja inte nått direkt så men lite har väl hänt. Först med bilen som började hoppa lite eller rä...

Av Aamor & Tina - 7 november 2022 19:54


Mörkt om kvällarna nu och det känns som om klockan är mer än vad den är men det är ju den tiden nu så det är bara att gilla läget. Jag hade semester en vecka medförande den 17 okt och det var helt enkelt skönt med lite höstledigt. Hade bara en gr...

Av Aamor & Tina - 18 september 2022 15:31


Varit i gång och jobbat nu i 7 veckor, shit vad det går fort. Den åttonde börjar i morgon. Är igång för fullt med olika saker på jobbet. Samverkansmöte, medarbetarsamtal, arbetsplatsträff, K3-möte, teknikcoachträff och säkert något glömt jo dags me...

Nu!

Av Aamor & Tina - 1 augusti 2022 10:46


Jag är nu inne på min sista semestervecka. Har varit bra, lugnt och skönt. Vädret har varit bra, lite skiftande men 90% har varit toppen. Gjort lite av varje, träffat folk och gjort det som har gjort mig glad. Cyklat en hel del, så skönt att ta ...

Presentation


Detta är jag.
Världens skönaste kille!

Tibets flagga, mitt ursprungs land!

 

Fråga mig

11 besvarade frågor

Aamor & Tina

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< December 2010 >>>

Länkar

Butiker

Köpa hund? SKK´s uppfödar & valpsida!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Bloggtoppen Vovve


Ovido - Quiz & Flashcards