Aamor -  Shih Tzu kille

Direktlänk till inlägg 16 december 2012

Inte coolt!

Av Aamor & Tina - 16 december 2012 17:56

Ingen tidigt väckning av matte i morse utan hon fick sova tills hon själv vaknade och tyvärr var det redan 06.30 - hon är hopplös som vaknar så tidigt när det är helg.

Hon låg kvar ett litet tag men sen gick hon upp så redan halv 8 var jag ute på dagens första runda, jag valde en kort en för det var halkigt och slaskigt ute och lite regn.

Inne igen valde jag att sova en god stund till i mattes säng medan hon lyssnade på bok, hon lyssnade på slutet på "Pansarhjärtat", den var läskig sa hon och ny lyssnar hon på "Hyptonisören".


Telefonen ringde vid 12-tiden och sen frågade matte mig om jag ville åka en sväng med bilen, jag vaknade fort och satt vid dörren innan matte rest sig från stolen, hihi!

Blev bara en tur bort till syrran för de bjöd på en fika och syrran och jag busade lite. Matte behövde shoppa lite för mjölken var slut, ibland tror jag att matte är en kalv, hihi!

Det värsta var ju att hon lämnade mig och det är inte coolt när det är helg men hon var snabbt tillbaka så det var nästan okej.

Jag blev hungrig när jag var hos syrran så matte tog upp mitt torrfoder men jag valde syrrans istället, hennes kulor var godare idag , hihi!

Det är inte samma sort men jag åt den sorten förut, märket är samma så magen fixar det - hoppas jag!


Tyvärr ville matte att vår bil skulle stå kvar på matteföräldrarnas uppfart eftersom hon skulle ändå ha den i morgon men på så sätt blev ju jag lurad på två turer, hmpf!


Vädret har varit slaskigt och blött hela dagen, man kan ana lite gräs där vägskrapan tagit för nära gräskanten men inte på de stora gräsytorna, inte än i alla fall. Snorhalt på gångvägarna och matte höll på att sätta sig när vi gick hem.

Hon sa några ovackra ord och den fick hon ont i ryggen, mer än innan!

Matte såg en film på datorn, en där äldre engelska människor åkte till Indien och bodde på ett hotell för just äldre.

Hon sa att den var bra och att hon aldrig hört talas om den innan!

Nu ska vi slappa resten av kvällen och i morgon börjar sista jobbeveckan för detta året - YEAH!!!!!!


Igår kväll pratade jag och matte med Rex och hans husse och han berättade att vissa struntar att låsa sina garageportar i den längan han har sitt garage och då kan folk ta sig in i hela garaget, någon hade tagit sig in i hans bil och rotat runt men inte tagit nått. Nu går han ner varje kväll och känner på alla portarna så de är låsta.

Visst är det konstigt att vissa är så slarviga, de borde inte få lov att ha sitt garage kvar tycker vi!

 

Gammal bild!


 
 
Melody

Melody

16 december 2012 18:44

Inte konstigt om din matte inte kan sova om hon ligger och lyssnar på så där läskiga böcker! Min matte hon låg och lyssnade på Musikhjälpen i natt, så hon glömde att det var sovdags. I morse tyckte hon jag låg så stilla, fastän jag var vaken, men jag låg och sög på hennes hörlurar. Hon får skylla sig själv som inte håller ordning på sina saker!
Puss från Melody

http://melodyshihtzu.blogspot.se

Aamor & Tina

16 december 2012 18:50

Melody då, du ska inte sno mattes hörlurar, hihi!
Nä matte somnar hur spännande det än är så just i sovstunden bekommer det henne inte det minsta. Värre när hon är vaken och det är läskigt!

 
Smulan, Amanda och matte Jula

Smulan, Amanda och matte Jula

16 december 2012 19:02

Låter lite bekant, undrar om filmen inte var om Marigold Hotel? Den filmen gillar vi med, speciellt Maggie Smith. Hon är fantastisk!
Slarvigt att inte låsa efter sig, när man har bilen i en garage länga. Bra att någon kollar att det är låst som det ska. I och för sig ska man nog inte lämna nåt man är rädd om i bilen, men är de lättåtkomliga kan tjuvar lätt frestas, speciellt nu i jultider.
Ha nu en trevlig kväll och börja räkna ned!!!

=^.^=

Kram å nosbuff

http://hjuliahullerombuller.blogspot.se

Aamor & Tina

16 december 2012 19:26

Jo det var den filmen, den var bra - Tack!
Matte skrattade gott åt Maggie Smith och hennes sätt, hihi!
Nä man kan inte lämna nått värdefullt i bilen men det finns ju en del typer som gillar att bara förstöra - tyvärr!
Tur inte vi har vår bil i den längan, fast det kanske är samma sak i vår, kanske får kolla nån gång, hihi!
Ja nu ska det räknas ner och vi börjar med 5!

 
Dui och Deco

Dui och Deco

16 december 2012 19:24

vi tycker allt att du är lite rolig som gillar att åka bil, vi tycker nämligen att det är sådär. Men det är ju bra att man gillar olika saker.Nosbuff

http://duideco.blogspot.com

Aamor & Tina

16 december 2012 19:28

Katten matte hade innan gilade att åka bil de första åren men sen vägrade hon.
Jag gillade det inte alls i början för då hade matte mig i en bur och gissa om jag ylade, hihi. Nu har jag bälte och det är mycket bättre!

 
Roy och Tess

Roy och Tess

16 december 2012 19:38

Skönt med en sista jobbvecka för det här året..
Så kul du verkar ha med sin syrra :).. ..
Det blev trimbordet för mig jag hade fått två stora tovor..
kram Roy

http://cockernroy.blogspot.se

Aamor & Tina

16 december 2012 20:51

Syrran och jag har kul, oftast i alla fall!
Fy för tovor! Jag hade en jättestor på tassen precis i böjen men den klippte matte bort!

 
Kjelle Bus

Kjelle Bus

16 december 2012 19:45

Här vaknade matte för sent idag , hon hade visst stängt av ljudet på mobilen när hon skulle snooza. Så hon blev allt lite sen till jobbet , men det ordnade sig ändå :)
Här har också den mesta snön slaskat bort , men luriga isfläckar finns det gott om säger matte som halkat runt på jobbet idag.

http://kjellebus.blogspot.com

Aamor & Tina

16 december 2012 20:49

Det är lätt hänt när man ska snozza, matte var expert på det för några år sen så hon fick ha en klocka som ringde som hon inte nådde från sängen, hihi!

 
Felix

Felix

17 december 2012 14:23

Sicka slarvstakar det finns, tur att vi har egna garagen, så vi slipper sånt. Sen är det skönt att bo här för det är lugnt i alla lägen, hihi. Fast ibland saknar jag någon kompis att leka med men matten är rätt bra på att krypa på alla fyra, hihi.

Russelpussar.

http://taxar.bloggagratis.se

Aamor & Tina

17 december 2012 17:54

Det är nackdelen att dela garagelänga, förr hade vi väggar mellan, egenhändigt uppsatta men brandmännen som kollade godkände inte detta och är det gallerstaket klipps de upp.
Visst är det kul när matten kryper runt, min gör det ofta, hihi!

 
Frasse

Frasse

17 december 2012 15:50

Min matte är precis tvärtom mot din - det vill jama hon är en riktig sjusovare! I helgen slog hon alla rekord och steg inte upp förrän vid ett på lördagen. Fast då var hon i otakt, hon hade råkat sova bort hela fredagskvällen och sedan givetvis inte kunnat somna på natten...
Trist att du blev snuvad på bilturerna, men du fick ju lite extra gott torrfoder som tröst! Stulen mat smakar bäst :-)
Bra att Rex husse kollar garageportarna, inte kul om någon lägger vantarna på ens saker...
Tassklappar

http://gunillaofrasse.allas.se

Aamor & Tina

17 december 2012 17:52

Sån sjusovare var matte förr, speciellt när hon jobbade på schema för då var det ingen ordning alls på tiderna men nu vaknar hon tidigt, ibland kan hon sova länge men det är sällan.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Aamor & Tina - 19 mars 2023 21:12


Förra veckan, v 10 hade jag semester och gjorde bara det jag ville. Passade på att vila, städa, tvätta okej jag gjorde inte bara det jag ville utan några måsten också men den mesta tiden tog jag som den kom. Under en och samma dag satt jag ute på e...

Av Aamor & Tina - 29 januari 2023 16:03

Tänk att vi redan är inne på slutet av januari 2023, tiden bara flyger! Var längesen jag skrev här men tänkte att nu var det dags. Har det hänt något? Nja inte nått direkt så men lite har väl hänt. Först med bilen som började hoppa lite eller rä...

Av Aamor & Tina - 7 november 2022 19:54


Mörkt om kvällarna nu och det känns som om klockan är mer än vad den är men det är ju den tiden nu så det är bara att gilla läget. Jag hade semester en vecka medförande den 17 okt och det var helt enkelt skönt med lite höstledigt. Hade bara en gr...

Av Aamor & Tina - 18 september 2022 15:31


Varit i gång och jobbat nu i 7 veckor, shit vad det går fort. Den åttonde börjar i morgon. Är igång för fullt med olika saker på jobbet. Samverkansmöte, medarbetarsamtal, arbetsplatsträff, K3-möte, teknikcoachträff och säkert något glömt jo dags me...

Nu!

Av Aamor & Tina - 1 augusti 2022 10:46


Jag är nu inne på min sista semestervecka. Har varit bra, lugnt och skönt. Vädret har varit bra, lite skiftande men 90% har varit toppen. Gjort lite av varje, träffat folk och gjort det som har gjort mig glad. Cyklat en hel del, så skönt att ta ...

Presentation


Detta är jag.
Världens skönaste kille!

Tibets flagga, mitt ursprungs land!

 

Fråga mig

11 besvarade frågor

Aamor & Tina

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24
25 26 27 28 29 30
31
<<< December 2012 >>>

Länkar

Butiker

Köpa hund? SKK´s uppfödar & valpsida!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Bloggtoppen Vovve


Ovido - Quiz & Flashcards