Aamor -  Shih Tzu kille

Alla inlägg under december 2013

Av Aamor & Tina - 3 december 2013 18:13

Matte ville inte gå upp i morse för när hon såg hur gott jag låg och sov i sängen mellan hennes knän så ville hon bara somna om och jag kan ärligt säga att det hade hon gärna fått göra för mig, hihi!

Tog det lugnt när vi gick till syrran för vi hade inte speciellt bråttom så jag kunde få stå och titta mig omkring, matte säger att jag tittar på ingenting men jag tittar faktiskt på nått eller om nått kommer.


Har mest tagit det lugnt hos syrran, varit ute i hagen och rastat oss lite men sen har vi vilat igen.

Matte gjorde några ärenden innan hon hämtade mig, bland annat var hon och köpte sig en ny huvudkudde och en sak till mig.

Hon tänkte på det som Melody sa att ett fårskinn på min plats i bilen nog var en bra idé för gruset faller inte igenom där i alla fall så nu har jag ett grått fårskinn på min plats. Har inte provat det än men det är säkert toppen.


Jag har fått paket idag, två stycken! Ett var bara mina ögondroppar, Zilkeye som matte skickar efter men det andra - mums, det innehöll bland annat godsaker till mig. Tack så mycket Julia!

Jag fick en av stickisarna efter maten och matte skulle ta kort men ja, nått blev det men - ja ni kan själv se!

 

Bråttom bråttom - mums mums!


Fick tugga lite överblivna ben sen för jag har ätit den biten som där är torkad kycklingfilé runt!

 

Som ni ser samlar jag bitarna på hög!


Träffade på Arktis när vi kom hem, var ett tag sen nu så jag behövde påminna honom om hur han ska göra när han hälsar på mig, hihi!

La mig precis ner för nu har jag hållt igång matte med att öppna balkongdörren, ge mig vatten ur sprayaskan, ta upp kuddarna som mystiskt hamnat på golvet, sagt till att balkongdörren ska stängas och så lite mer vatten ur sprayflaskan, hihi!


Av Aamor & Tina - 2 december 2013 18:16

Försökte övertyga matte om att det var helg idag med men hon gick inte på det utan sa bara "det är faktiskt måndag idag Aamor" - skit också!

Sen sa hon nått som lät härligt att vi ska vara lediga i 17 dagar över jul, nyår och trettonhelg - det ska bli så skönt.


Matte fick ta matteföräldrarnas bil till jobbet idag för vår var på Ditec´s lackbehandling och invändig städning.

Hon sa sen när hon såg den att den var så fin att jag fick nog inte åka i den mer - ha det ska vi nog bli två om för det är ju min bil också och matte kan faktiskt dammsuga den lite oftare om nu jag grusar ner den - ha, där fick hon!


Bra dag hos syrran för vi har mest gosat och vilat. Matte slutade inte sent idag som hon skulle för hon ska jobba länge 2 dagar nästa vecka istället - suck!

Åt mat hos matteföräldrarna innan vi gick hem för jag kom på att jag var hungrig när matte kom för att hämta mig, så kan det bli ibland.


Inga katter syntes ute så vi gick in efter en liten stund. Mörkt och kallt för det fryser på nu.

Varit kanonfint väder hela dagen med sol men ganska kallt.

 

Från igår!

Av Aamor & Tina - 1 december 2013 17:01

Trodde att matte aldrig skulle lägga sig i gårkväll, jag frågade flera gånger men hon skulle se klart filmen först sa hon.

Till slut var hon själv trött så hon gick och gjorde sig nattredo i en paus och sen la vi oss i sängen och matte såg slutet där men jag somnade direkt.


Blev sovmorgon denna blåsiga 1:a Advent men ändå "rätt" antal sovtimmar för matte.

Matte lovade mig igår att vi skulle gå en långrunda idag eftersom det blev dåligt med det igår så vi hade tur att det "bara" blåste och inte regnade, hihi.

Innan vi gick ut fick jag en ny tofs för min nos var dold bakom en hårgardin och det hade blivit svårt att läsa alla nyheterna med den hängandes där, hihi!

Jag visste precis var jag ville gå och när det var samma runda som matte tänkt var lyckan total. Lite fel blev det ändå för vi skulle gått den andra hållet för då hade vi sluppit motvinden den längsta sträckan.

 

Hittade ett bra ställe med massor av nyheter och lite lä så jag själv kunde lämna några nyheter!

Ett tag låg allt hår struket längs med kroppen och det kändes som om jag hade sprejat håret där bak för det stod ut, hihi!

Såg några hundar men inga som var nära nog att hälsa på men däremot mötte jag vår vägg-i-vägg granne som var ute på en promenad.

Vi letade även efter mattes kompis katt som smitit ut från lägenheten för några dagar sen men ingen har sett honom, vi hoppas han hittas snart.


Hemma satte vi oss på bänken en stund för jag ville kolla efter katterna men trots att matte kallade syntes inga!

 

Matte var är katterna? Var? Ser ju inga!


Blev en en skön vila i soffan när vi kom hem och matte satte sig vid datorn för att läsa nyheter och sen kolla in två avsnitt från en serie hon följer men sen kom hon och la sig en stund i soffan hos mig.


Nu har jag precis varit ute och där var inga katter ute denna gång heller så vi gick in och åt vår mat så nu behövs det lite vila igen, hihi!

Presentation


Detta är jag.
Världens skönaste kille!

Tibets flagga, mitt ursprungs land!

 

Fråga mig

11 besvarade frågor

Aamor & Tina

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19
20
21 22
23
24
25 26
27
28 29
30
31
<<< December 2013 >>>

Länkar

Butiker

Köpa hund? SKK´s uppfödar & valpsida!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Bloggtoppen Vovve


Skapa flashcards