Aamor -  Shih Tzu kille

Direktlänk till inlägg 31 oktober 2011

Dimma!

Av Aamor & Tina - 31 oktober 2011 17:59

Igårkväll när jag var ute min sista runda fick jag gosat lite med Ollie. Han luktade väldigt länge i min päls, tyckte nog att luktade gott sa matte!

När vi sen skulle lägga oss ville jag ligga i mattes säng när hon fixa på toa, när hon kom in i sovrummet sov jag gott på hennes täcke som hon vikit dubbelt! Mjukt och skönt tyckte jag.

Låg kvar även när matte släckt lampan, matte tyckte att jag sov så gott så hon ville inte störa mig och så är det så sällan jag vill sova i hennes säng så hon tog ett annat täcke men precis när hon fått tag på det och fått det över sig ville jag ner, hihi!

 


Sovit gott hela natten så både jag och matte var pigga när vi vaknade, matte sa att det märktes att vi fått en extra timme men vad vet jag!

På väg till syrran såg vi en annan hund som jag inte träffat förut, matte sa till mig att vara duktig och inte skälla och det var jag.

Hunden var en Lagotto som hette Laban och han var bara 6 månader, vilket yrväder, for runt runt och vågade inte riktigt hälsa på mig först men jag satt lugnt och till sist kom han fram. Kul med nya vänner!

Hos syrran blev det  en ordentlig genomgång av min päls av henne, dels luktade jag nybadad och sen av en annan hund, hon ger sig inte så det är bara att sitta där tills hon nosat klart!

Vi har tagit det lugnt, skällt på några hundar i fönstret, matteföräldrarna uppskattar det inte men det struntar vi i.

Jag har ätit lite torrfoder men kyckling i till middag, bra va!


Matte jobbade länge så hon kom inte förrän strax efter 16.30, trodde jag skulle kunna hålla inne en 2:a till vi skulle gå hem men det gick inte för strax innan hon kom var vi ute och rastade mattefar, nöden har ingen lag!

Det är väldigt dimmigt, mörkt och mjölkigt, känns som folk man möter bara dyker upp från tomma intet, vi gillar inte dimma matte och jag!

Har ätit en 1/2 portion torrfoder nu när jag kom hem och nu ska jag sova en stund!

 
 
Maurice & Kajsa

Maurice & Kajsa

31 oktober 2011 18:31

Det är allt lite läskigt med dimma - vi ser spöken när vi sitter och försöker se vad som händer och lillie säger att t o m ljudet blir annorlunda utomhus. Iff.

Vad duktigt du ätit nu! Man måste äta, *oroliga*, annars blir man tetig och sur och tillslut krymper man och försvinner. Förmodligen uppätna av snabeldraken!! *nickar

Var rädd om dig Gulltofs!
nosgos å måndagsgottisar
Maurice & Kajsa

http://lillieslya.blogspot.com

Aamor & Tina

31 oktober 2011 18:47

Håller med Lillie, ljudet blr helt konstigt när det är dimma.
Har ätit bra nu några dagar, måste krympa mycket för att komma in i dammsugaren men grinig blir jag säger matte, hrmpf!

 
Julia

Julia

31 oktober 2011 18:56

Så duktig du var som inte skällde ut valpisen! Klart att syrran är nyfiken vem som har gosat med dig ;-)

=^.^=

Kam och nosgos

http://hjuliahullerombuller.blogspot.com

Aamor & Tina

31 oktober 2011 19:46

Hon var nog lite avis också, hihi!

 
Buttons + Floridatjej

Buttons + Floridatjej

1 november 2011 16:50

nu har jag läst ikapp veckovis, och som ´vanligt har du varit ute på en hel del mys. Visst är det skönt att vara nyfrissad ? det tycker i alla fall jag'..................wet kisses

http://floridatjej.bloggplatsen.se

Aamor & Tina

1 november 2011 17:35

Det är inget jämfört med er resa. Kan tänka mig att er resa är nästan som mattes när hon var i ert land en månad.
Det är stört skönt att bli ren och fin!

 
Hillman

Hillman

3 november 2011 09:24

Det har vart sån där läskig mjölkdimma här oxå, så man knappt ser var man sätter tassarna. Din syrra är en fräsig hund med mycket bestämda åsikter, det har jag förstått men jag tror att alla tjejer är lika, för så var min reservmorsa.

Taxpussar.

http://taxar.bloggagratis.se

Aamor & Tina

3 november 2011 16:49

Tror också att alla tjejer är så men hon var så redan som 6 veckors valp!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Aamor & Tina - 19 mars 2023 21:12


Förra veckan, v 10 hade jag semester och gjorde bara det jag ville. Passade på att vila, städa, tvätta okej jag gjorde inte bara det jag ville utan några måsten också men den mesta tiden tog jag som den kom. Under en och samma dag satt jag ute på e...

Av Aamor & Tina - 29 januari 2023 16:03

Tänk att vi redan är inne på slutet av januari 2023, tiden bara flyger! Var längesen jag skrev här men tänkte att nu var det dags. Har det hänt något? Nja inte nått direkt så men lite har väl hänt. Först med bilen som började hoppa lite eller rä...

Av Aamor & Tina - 7 november 2022 19:54


Mörkt om kvällarna nu och det känns som om klockan är mer än vad den är men det är ju den tiden nu så det är bara att gilla läget. Jag hade semester en vecka medförande den 17 okt och det var helt enkelt skönt med lite höstledigt. Hade bara en gr...

Av Aamor & Tina - 18 september 2022 15:31


Varit i gång och jobbat nu i 7 veckor, shit vad det går fort. Den åttonde börjar i morgon. Är igång för fullt med olika saker på jobbet. Samverkansmöte, medarbetarsamtal, arbetsplatsträff, K3-möte, teknikcoachträff och säkert något glömt jo dags me...

Nu!

Av Aamor & Tina - 1 augusti 2022 10:46


Jag är nu inne på min sista semestervecka. Har varit bra, lugnt och skönt. Vädret har varit bra, lite skiftande men 90% har varit toppen. Gjort lite av varje, träffat folk och gjort det som har gjort mig glad. Cyklat en hel del, så skönt att ta ...

Presentation


Detta är jag.
Världens skönaste kille!

Tibets flagga, mitt ursprungs land!

 

Fråga mig

11 besvarade frågor

Aamor & Tina

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Länkar

Butiker

Köpa hund? SKK´s uppfödar & valpsida!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Bloggtoppen Vovve


Ovido - Quiz & Flashcards