Aamor -  Shih Tzu kille

Direktlänk till inlägg 25 november 2011

Jippie!

Av Aamor & Tina - 25 november 2011 17:18

Blev så glad när matte sa "Aamor, idag är det fredag" i morse när vi vaknade så jag trodde nästan att vi skulle stanna hemma men tyvärr!

Jag ville gå det hållet som vi går när det är ledig dag men matte sa att jag skulle vara hos Affi idag också, lite besviken satte jag mig ner och funderade ett tag men sen gick vi vidare till syrran.

Har väl inte varit nån vidare fart i oss men vila är ju skönt, hihi! Jag har vilat i sängen (Affis eller min beroende på vem man frågar) och sen har jag vilat i fönsterkarmen bland blommorna, där är bra för jag slår bara upp ögonlocket om något passerar.


Matte undrade nog vad det var med mig när hon kom för jag kom inte rusande mot henne i glädjeyra men det var för att jag precis kräkt nån minut tidigare.

Hon la sig på golvet ändå och då kröp jag in i hennes famn för att mysa lite och för att hon skulle tycka lite synd om mig, hihi! Det sista gjorde hon inte utan sa bara att så blir det när du inte äter ordentligt - jajajajaja!


Fick åka bil hem för den skulle ställas i garaget nu när det är helg, står annars kvar hos matteföräldrarna på vardagarna.

Jag har fått min mat men inte velat ha nått, matte gav mig ett tuggben så att jag skulle komma igång sa hon men vi får väl se om "jag kommer igång", hihihi.

Det ska inte göras många knop ikväll säger matte och det tycker jag låter bra!

 

 
 
Julia, Smulan och Amanda

Julia, Smulan och Amanda

25 november 2011 18:15

NU är det helg... HURRA!!!
Ha nu en riktig skön fredagskväll!

=^.^=

Kram och nospuss

http://hjuliahullerombuller.blogspot.com

Aamor & Tina

25 november 2011 19:04

Samma!

 
liza

liza

25 november 2011 22:41

Hej Aamor
Även om matte tycker att man bör äta varje dag tycker inte vi fyrbenta det...Din söta mamma ska inte ha några fler småttingar sista kullen säger min matte..hon har gått i pension som det så vackert heter..Du och din matte får ha en skön helg..Vi kommer att springa och gömma oss ett antalgånger..matte ska städa och tvätta..då åker damsugarn fram flera gånger och den låter inte kul..man tror att den ska äta upp en..Hälsa syrran..Vov och kram..tiller från oss..Tanja

http://www.kimzanskennel.se

Aamor & Tina

25 november 2011 23:11

Ojdå, det ska nog jag också göra för matte har informerat att det ska tvättas både kläder och Aamor, förhoppningsvis slipper jag tvättmaskinen, hihi!
Min underbara mamma får så söta bebbar men man får pensionera sig nån gång ju.

Kramar till er också!

 
Hector

Hector

25 november 2011 22:50

Du ser ut att ha det jättegosigt där bredvid, eller nästan på fällen. Ni matchar varandra lite i färg också.
Vad bussig du var som inte skällde för mkt på Kalle kanin.
Här hemma har vi ingen kanin men väl ett mnarsvin, Curry heter han. Han brukar springa på golvet med oss, och matte säger att hon är inte ett dugg orolig, för Curry och vi kommer bra överrens. Inte fråga om ngn jakt där heller.
Vi brukar pussa på honom lite då och då.
Det låter som om du varit på ett kalas som heter duga, för du fick väl också smaka lite ?
Ha nu en härlig helg killen. Nospuffar i massor

http://rocketbuz.blogspot.com

Aamor & Tina

25 november 2011 23:08

Jag fick smaka men ville inte ha nått!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Aamor & Tina - 19 mars 2023 21:12


Förra veckan, v 10 hade jag semester och gjorde bara det jag ville. Passade på att vila, städa, tvätta okej jag gjorde inte bara det jag ville utan några måsten också men den mesta tiden tog jag som den kom. Under en och samma dag satt jag ute på e...

Av Aamor & Tina - 29 januari 2023 16:03

Tänk att vi redan är inne på slutet av januari 2023, tiden bara flyger! Var längesen jag skrev här men tänkte att nu var det dags. Har det hänt något? Nja inte nått direkt så men lite har väl hänt. Först med bilen som började hoppa lite eller rä...

Av Aamor & Tina - 7 november 2022 19:54


Mörkt om kvällarna nu och det känns som om klockan är mer än vad den är men det är ju den tiden nu så det är bara att gilla läget. Jag hade semester en vecka medförande den 17 okt och det var helt enkelt skönt med lite höstledigt. Hade bara en gr...

Av Aamor & Tina - 18 september 2022 15:31


Varit i gång och jobbat nu i 7 veckor, shit vad det går fort. Den åttonde börjar i morgon. Är igång för fullt med olika saker på jobbet. Samverkansmöte, medarbetarsamtal, arbetsplatsträff, K3-möte, teknikcoachträff och säkert något glömt jo dags me...

Nu!

Av Aamor & Tina - 1 augusti 2022 10:46


Jag är nu inne på min sista semestervecka. Har varit bra, lugnt och skönt. Vädret har varit bra, lite skiftande men 90% har varit toppen. Gjort lite av varje, träffat folk och gjort det som har gjort mig glad. Cyklat en hel del, så skönt att ta ...

Presentation


Detta är jag.
Världens skönaste kille!

Tibets flagga, mitt ursprungs land!

 

Fråga mig

11 besvarade frågor

Aamor & Tina

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22
23
24 25 26 27
28 29 30
<<< November 2011 >>>

Länkar

Butiker

Köpa hund? SKK´s uppfödar & valpsida!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Bloggtoppen Vovve


Ovido - Quiz & Flashcards