Aamor -  Shih Tzu kille

Direktlänk till inlägg 27 oktober 2011

Hjärta!

Av Aamor & Tina - 27 oktober 2011 18:17

Det är så mörkt och trist nu på morgnarna att jag aldrig vill vakna och jag kan inte förstå varför man ska behöva ge sig iväg så tidigt! Vet att andra börjar jobba tidigare men det struntar jag i för jag är trött när vi ska gå iväg.

Matte säger att om hon börjat senare så hade hon varit hemma senare, det vill jag ju inte men jag tycker ändå det är tidigt!

Hur kan matte ha hjärta att kalla på mig när jag ligger så här skönt och sover på min hjärtkudde!

  Jag vill ju inte vara själv hemma så jag vaknar ju rätt så snabbt när matte börjar klä sig men se så gott jag sover!


Blev inte någon fortsatt lång sovmorgon hos Affi heller för klockan 9 väckte hon mig för hon ville leka, då stod hon framför min säng och studsade, buffase på mig och skälle lite, suck, det var bara till att leka en stund!

Gick sen till mattemor så hon kunde lyfta upp mig i fönsterkarmen och där somnade jag med fönsteröppnar handtaget som huvudkudde.


När matte kom hem frågade mattefar om hon ville köra honom till kyrkogårdarna för han skulle tända lyktor och lägga kransar och det gjorde hon och vi fick följa med, åka bil gillar vi ju!

På hemvägen sa matte att om jag ville gå långrunda idag så var det okej och det ville jag så nu har jag "läst nyheterna" där och vissa nyheter var så fräcka att jag fick krafsat över dom, hihi!

Hemma satt Ollie och väntade på mig och han var så kelig men rätt som det var tvärvände han och sprang in, matte sa att det var nog dags med kvällsmat.

Matte är lite taskig för hon säger att jag måste äta mat innan jag får nått godis så jag tänker sova istället för nån mat ska jag inte ha!

Matte säger att jag är lite tramsig med maten nu och vill inte ha nått men att det inte går nån nöd på mig så jag klarar mig ändå!



 
 
Julia

Julia

27 oktober 2011 19:06

Mörkret är tråkigast på hösten och vintern :( Matte gillar det inte heller.
Du är verkligen tramsig med maten. Du måste ju äta för att orka busa med syrran.

=^.^=

Kram och nospuss

http://hjuliahullerombuller.blogspot.com

Aamor & Tina

27 oktober 2011 19:14

Så säger matte också men ja.....äter väl när jag blir hungrig säger matte!

 
Frasse

Frasse

28 oktober 2011 15:51

Ja, fyjam för mörkret, men jag slipper i alla fall gå ut i det på morgonen som du. Tycker synd och dig och våra mattar som måste slita sig från sängens varma famn! Å andra sidan slipper ju du vara ensam hela dagarna som jag... Mjau, allt har sina för- och nackdelar som matte brukar säga :-)
Men nu är det snart helg, hoppas det blir mycket mys och gos för både dig och matte då!
Tassklappar

http://gunillaofrasse.allas.se

Aamor & Tina

28 oktober 2011 17:41

Jag tror nog att ingen av oss kan klaga på våra liv egentligen men man bara måste gnälla ibland!
Oj vad jag ska njuta av att ha matte hemma i helgen!

 
Ingen bild

Eva

28 oktober 2011 17:08

Mjau Aamor!
Så bra att du sprätter över "fräckisarna" så det inte kommer småvalpar o läser dom. Mörkret o vädret är lite jobbigt nu, vi sover mest om darna.
Måste berätta att jag har blivit av med klådan,o pälsen växer ut, ett tag sa matte att jag liknade en igelkott,men har fortfarande tratten, matte tar av den när hon har koll på mig nu i början, jag river hål i pannan, huden är väl lite skör där ännu. Annars har vant vant mig vid den, matte har "hoppsäkrat" överallt till mig, där den emot annars o då blir det platt fall.

Har du nu barngodis hemma till alla Halloweenbesökare som kommer, annars får du ge av ditt eget.

Ha en bra helg till er båda!
Mjauu...Snutte o Ruffa

Aamor & Tina

28 oktober 2011 17:37

Så skönt att klådan försvunnit men din stackare som måste ha tratten för den är inget kul att ha på sig!
Vi har inget godis till Halloween besökare för matte gillar inte den dagen. mina små tvåbenta kompisar frågade matte om hon hade nått om de kom på Halloween och då svarade matte att jag öppnar inte ens dörren om ni kommer för jag gillar inte det! Hon är lite koko ibland, jag gillar ju besökare! Mitt godis får de minsann inget av ;)

 
Hillman

Hillman

28 oktober 2011 18:07

Kul att du oxå åkt bil, det är häftigt jag har alltid gillat bilåka ända sen jag var valping, hihi. Jaså, du sprätter oxå över fräckisarna, det gör jag med innan matten hinner mä och läsa dem, hihi.

Taxpussar.

http://taxar.bloggagratis.se

Aamor & Tina

28 oktober 2011 18:15

Gäller att vara snabb!

 
Hector

Hector

29 oktober 2011 14:15

Jo nog är dte mörkt ute allt, husse tycker dte öär jobbigt att gå upp vissa dagar han med, men så är dte nog. Matte hon har tur hon för hon sover om mornarna när hon jobbat. När hon inte jobbat så sover hon i alla flal tills det är ljust ute och då brukar vi ta en skön promenad !
Ha en härlig dag nu !!!

http://rocketbuz.blogspot.com

Aamor & Tina

29 oktober 2011 17:54

Min matte har också jobbat natt innan, innan jag fanns och då både vaken och jour (sovande) men det kunde vara och var lika jobbigt som att gå upp på morgnarna sa matte.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Aamor & Tina - 19 mars 2023 21:12


Förra veckan, v 10 hade jag semester och gjorde bara det jag ville. Passade på att vila, städa, tvätta okej jag gjorde inte bara det jag ville utan några måsten också men den mesta tiden tog jag som den kom. Under en och samma dag satt jag ute på e...

Av Aamor & Tina - 29 januari 2023 16:03

Tänk att vi redan är inne på slutet av januari 2023, tiden bara flyger! Var längesen jag skrev här men tänkte att nu var det dags. Har det hänt något? Nja inte nått direkt så men lite har väl hänt. Först med bilen som började hoppa lite eller rä...

Av Aamor & Tina - 7 november 2022 19:54


Mörkt om kvällarna nu och det känns som om klockan är mer än vad den är men det är ju den tiden nu så det är bara att gilla läget. Jag hade semester en vecka medförande den 17 okt och det var helt enkelt skönt med lite höstledigt. Hade bara en gr...

Av Aamor & Tina - 18 september 2022 15:31


Varit i gång och jobbat nu i 7 veckor, shit vad det går fort. Den åttonde börjar i morgon. Är igång för fullt med olika saker på jobbet. Samverkansmöte, medarbetarsamtal, arbetsplatsträff, K3-möte, teknikcoachträff och säkert något glömt jo dags me...

Nu!

Av Aamor & Tina - 1 augusti 2022 10:46


Jag är nu inne på min sista semestervecka. Har varit bra, lugnt och skönt. Vädret har varit bra, lite skiftande men 90% har varit toppen. Gjort lite av varje, träffat folk och gjort det som har gjort mig glad. Cyklat en hel del, så skönt att ta ...

Presentation


Detta är jag.
Världens skönaste kille!

Tibets flagga, mitt ursprungs land!

 

Fråga mig

11 besvarade frågor

Aamor & Tina

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Länkar

Butiker

Köpa hund? SKK´s uppfödar & valpsida!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Bloggtoppen Vovve


Ovido - Quiz & Flashcards