Aamor -  Shih Tzu kille

Direktlänk till inlägg 29 oktober 2011

Sovmorgon!

Av Aamor & Tina - 29 oktober 2011 17:58

Idag blev det nästan en lång sovmorgon, matte var uppe vid 6.30 då blåsan var full, är man van vid den tiden så....., som tur var la hon sig igen och halvsov sen till 8.30, så skönt!

Vid 9 gick vi ut på dagens första runda, matte fick ha lite mat i magen först sa hon och jag brydde mig inte för jag var inte i så stort behov att gå ut!

Hade kul åt en katt (Melle) som smög på 5 hade skator och 2 kråkor som satt och åt på en död igelkott, Melle smög och hoppade fram men skatan som satt i trädet varnade de andra hella tiden och då låtsades Melle som om han inte gjorde nått och gick men vände stax efter och började smyga igen, såg kul ut!

Jag blev utskälld att 2 hundar i en bil som parkerade precis när vi gick förbi, hussen väntade att släppa ut dom till vi passerat, tack för det för de lät ilskna! Matte skrattade åt mig när jag tittade på de bjäbbiga hundarna och sa "så låter du och Affi också när ni skäller på någon hund!", kan jag aldrig tänka mig!


Vid 11 gick vi bort till matteföräldrarna för matte skulle städa vår bil invändigt, jag fick inte hjälpa till utan fick allt snällt stanna inne hos de andra, fisigt! Jag ville in i bilen sen för att kolla och godkänna städningen men det fick jag inte, det är ju inte jag som grusar ner den och mattefar höll med mig men matte påstår annat.

Jag har ätit idag också, hihi, mattemor gjorde kycklingfilé och matte smulade kyckling och blandade i mitt torrfoder, gott!

När vi kom hem fick jag hälsat på katten Igor och sen gick vi in.

Min tofs har blivit fixad och några otrevliga tovor har fått sätta livet till när matte använde borsten och kammen, bra matte ta död på de där tovorna, hihi!

Nu ska jag passa matte resten av kvällen och se till så hon inte gör mer än slappar för jag tycker hon gjort tillräckligt idag för även dammsugaren har varit framme en vända fast jag tror hon ska tvätta lite för den torra tvätten har hon hängt in men det sköter ju tvättmaskinen.

 

Ha en fortsatt bra helg!

 
 
Maurice & Kajsa

Maurice & Kajsa

29 oktober 2011 18:40

men så söt du är på bilden!! Och vi tror inte alls att ni skäller ilsket i bilen på skällisar utanför. Ni är säkert jätteartiga och trevliga. Och ger dem komplimanger och glada tillrop! Så tänker vi... T o m Kajsa tycker att du är en riktigt charerande och gullig skällis! (Och det är ett högt betyg för att komma från henne!)

ha det så skönt ikväll - det låter verkligen som om matte behöver vila sig. bästa metoden att få människor att sluta göra nyttigheter är, att lägga sig PÅ dem. Det funkar i alla fall jamarns bra på lillie. "Man stör inte den katt som sover" är en bra lag. :)

nosgos å gottisar
Maurice & Kajsa

http://lillieslya.blogspot.com

Aamor & Tina

29 oktober 2011 18:44

Nä vi vill bara snacka med de som vi skäller på!
Jag tacka och bugar och bockar för komplimangen.

Nackdelen är att jag vill helst inte ligga i famnen eller på nån men jag är bra på att pipa och få som jag vill på så sätt, hihi!

 
Julia

Julia

29 oktober 2011 19:07

Vilken gullig bild på dig, ler du mot kameran?
Söt är du i alla fall.
Ta god tass om matte, hon har gjort nog för idag!

=^.^=

Kram och Nosbuffar

http://hjuliahullerombuller.blogspot.com

Aamor & Tina

29 oktober 2011 19:33

Hon ska bara hänga upp tvätten när den är klar sen ska vi slappa och titta på TV.

 
Hillman

Hillman

3 november 2011 09:16

Nu har Lillhussen fixat vårt internet, så nu kan vi blogga igen och läsa massor med saker som du gjort sen sist.

Tassigt av matten att du inte fick vara med och städa, det är samma här så otaxsamt så man blir smått sur. Du som är så förtjust i katter borde ha en egen men det klart din matte jobbar ju och då skulle hon behöva släpa ut en katt oxå, hihi.

Taxpussar.

http://taxar.bloggagratis.se

Aamor & Tina

3 november 2011 16:51

En egen katt hade varit störtkul men matte säger nä. Hon älskar katter men jag får ingen ändå!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Aamor & Tina - 19 mars 2023 21:12


Förra veckan, v 10 hade jag semester och gjorde bara det jag ville. Passade på att vila, städa, tvätta okej jag gjorde inte bara det jag ville utan några måsten också men den mesta tiden tog jag som den kom. Under en och samma dag satt jag ute på e...

Av Aamor & Tina - 29 januari 2023 16:03

Tänk att vi redan är inne på slutet av januari 2023, tiden bara flyger! Var längesen jag skrev här men tänkte att nu var det dags. Har det hänt något? Nja inte nått direkt så men lite har väl hänt. Först med bilen som började hoppa lite eller rä...

Av Aamor & Tina - 7 november 2022 19:54


Mörkt om kvällarna nu och det känns som om klockan är mer än vad den är men det är ju den tiden nu så det är bara att gilla läget. Jag hade semester en vecka medförande den 17 okt och det var helt enkelt skönt med lite höstledigt. Hade bara en gr...

Av Aamor & Tina - 18 september 2022 15:31


Varit i gång och jobbat nu i 7 veckor, shit vad det går fort. Den åttonde börjar i morgon. Är igång för fullt med olika saker på jobbet. Samverkansmöte, medarbetarsamtal, arbetsplatsträff, K3-möte, teknikcoachträff och säkert något glömt jo dags me...

Nu!

Av Aamor & Tina - 1 augusti 2022 10:46


Jag är nu inne på min sista semestervecka. Har varit bra, lugnt och skönt. Vädret har varit bra, lite skiftande men 90% har varit toppen. Gjort lite av varje, träffat folk och gjort det som har gjort mig glad. Cyklat en hel del, så skönt att ta ...

Presentation


Detta är jag.
Världens skönaste kille!

Tibets flagga, mitt ursprungs land!

 

Fråga mig

11 besvarade frågor

Aamor & Tina

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Länkar

Butiker

Köpa hund? SKK´s uppfödar & valpsida!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Bloggtoppen Vovve


Ovido - Quiz & Flashcards