Aamor -  Shih Tzu kille

Alla inlägg under oktober 2013

Av Aamor & Tina - 6 oktober 2013 19:52

Idag har vi haft en riktig slappe-söndag, vi sov länge och gick en lång runda men sen satt vi ute länge och snackade med Arktis och hans matte och lite andra tvåbenta som passerade oss.

Inne igen så startade matte en maskin tvätt och sen la vi oss i soffan och slappade.

Matte tittade lite på sen serie på dreamfilm men sen slappade vi lite till, hihi!


Var ute vid 18-tiden och trots att vi satt ute så ville inga katter komma fram, Ollie kom men gick bara förbi.

Tofsen blev omsatt när vi kom in för mattorna hade gnuggat loss en hel del hår, hihi!

Nu ska vi fortsätta vårt slappande denna söndag för i morgon börjar en ny arbetsvecka.

 

Gammal slappebild, hihi!

Av Aamor & Tina - 5 oktober 2013 17:44

I natt har jag sovit gott, inga vandringar ut mitt i natten. Har hoppat upp till matte några gånger men hon har nog bara känt av att jag kommit upp för hon har i alla fall inte börjat snacka, hihi! Låg tätt intill henne när hon vaknade i morse och det var härligt att få lite kli på ryggen så jag vaknade.


Idag har vi haft fullt upp så nu ska vi ta det lugnt resten av kvällen.

Började med att vi tog en långrunda, vi var ute i 1,5 timme, några sittpauser blev det för mattes rygg är som den är.

När vi kom hem fick matte avkvista mig för jag hade hur natur som helst under magen och vid benen, mest småkvistar.

Lite vila i soffan, jag sov och matte lyssnade på bok men sen for matte upp och började dona med mina saker som hon använder på mig när det är baddags.

Jag kollade lite vad hon sysslade men orkade inte bry mig så jag hoppade upp i soffan igen så där låg jag när jag blev kidnappad.

Var skönt att få bada för det var ett tag sen nu, jag blir inte så smutsig vanligtvis och min päls är rätt lättskött så därför behövs inte riktigt så täta bad för mig.

Efteråt satt jag i matte famn i mina badlakan, blev 2 timmar och 15 minuter idag och hade inte matte blivit trött på det hade det nog blivit längre.

Trimbordet nästa och lite föning och tillfixning.

 

Slutresultatet!


Trodde sen att vi skulle ta det lugnt men då började matte rota runt i frysen och kastade lite som låg längst inne där och allt åkte ut och inpackat i en stor filt.

Vi gick ner och kastade lite sopor och trots att jag visade matte att frysen var öppen när vi skulle gå sa hon att det skulle den vara - min mat var där och tänk om den tinade!!!!!

Inne igen så blev frysen fönad och det utan att ha blivit badad - jag fattade ingenting men jag låg hela tiden och tittade på matte och den droppande isen.

Efter allt vårt slit blev vi hungriga så först fixade matte mat till mig och sen åt hon pytt i panna, stekt ägg och rödbetor - jag kollade noga hennes mat men hon fick ha den själv, hihi!


Ha en trevlig lördag alla vänner!

Av Aamor & Tina - 4 oktober 2013 17:48

Jag väckte matte 03.20 för att jag behövde gå ut så matte fick på sig några kläder och så gick vi ut, matte halvsov nog verkade det som.

Inne igen blev det rumptvätt men det bästa stället att torka på är ju mattes säng så jag var snabbt uppe och la mig där innan hon hann dit, hihi!

Tyvärr fick jag flytta på mig för hon skulle tydligen också ligga där men vi samsades om sängen och när jag sen torkat gick jag ner och la mig i min egen säng.


Idag är det en glad fredag av många orsaker - först för att det ÄR fredag, jag har fått en bloggaward av Deco - Tack! Jag har fått åka bil hem och sen lite till.


När syrran och jag rastade mattefar idag träffade vi på Arktis och vi blev så glada när vi såg varandra.

Jag låg och sov uppe på en stol när matte kom för att hämta mig men jag hörde henne och fick så bråttom att vakna och snabbt hämta en pipleksak som hon skulle få.

Jag fick som sagt åka bil hem men först körde vi ner till min affär för att handla lite mat till mig, såna där goda Mush "köttbullar" och när vi ändå var där nere fick jag mina klor klippta.

Kloklipparen ville ge mig en bit godis men jag nosade och sen fnös jag åt det och det sa matte var synd för där var en man som delade ut den sorten gratis idag - äh det var ju inte gott så vad skulle jag med det till, hihi!


Hemma träffade jag på Arktis igen och han blev så glad men slutade "tramsa" i tid så jag slapp säga till honom, räckte med en blick idag, hihi!

Åt mat när vi kom in och nu ska jag sova lite och njuta av denna ljuvliga och glada fredag!

 

Bild från augusti!


 

Denna fina fick jag av Deco. Tack så mycket!

Anledningen var: Han är en riktigt cool hund som gillar katter!

Katter älskar jag verkligen!


Nu ska man ju ge den vidare men jag har alltid svårt av välja.

Den ska ges till tjejer så jag väljer att ge den till alla mina tjejvänner här på bloggen!

Ni är tuffa brudar som vet hur livet ska vara och tar för er av det!





Av Aamor & Tina - 3 oktober 2013 18:19

Eftersom matte gnällt lite över att jag väcker henne 30 minuter innan klockan gör det valde jag en annan tid att hoppa upp till henne idag, hihi!

Kanske inte rätt att kalla det dag för klockan var 03, matte upplyste mig om det men sen somnade hon snabbt igen, hon gillade denna tiden bättre för då fick hon sova några timmar till.


Hemsk dag hos syrran idag!

Vi blev lämnade ensamma från klockan 9 till 12, det är hela TRE (3) timmar! Vilket elände detta var!

När matteföräldrarna sen kom tillbaka blev vi väldigt glada och pussade på dom och allt vi kunde komma på så de inte gör så igen, inte på länge i alla fall.


Matte var och handlade lite och förnyade vårt lotto, samma sak som med bilen att det är hennes när det ska betalas men mitt när där är vinst - oftast är det mattes med andra ord, hihi!

När hon kom in genom dörren beklagade jag mig över att jag varit ensam med syrran idag för när hon la sig på golvet hos mig kröp jag så nära henne jag kunde och viskade i hennes öra så matteföräldrarna inte skulle höra.

Visst överlevde vi men det var med nöd och näppe   


Hemma hamnade jag på trimbordet för matte sa att jag kändes som en tovad hund och undrade vad jag hittat på idag för jag såg inte ut så i morse, inte lika mycket i alla fall men så blir man när man blir ensam hemma - till och med håret protesterar, hihi!

Nu är tovorna borta och matte är nöjd. Även jag är nöjd för jag har ätit och fått mitt efter maten godis och ska nu sova en stund på mattes fötter om hon är still.

 

Efter avtovningen, matte säger att jag behöver bada också men vi tar det kanske till helgen!

Av Aamor & Tina - 2 oktober 2013 18:27

Även i morse hoppade jag upp till matte och klockan var samma tid som igår, 30 minuter innan klockan ringer.

Hon fick erkänna att det var bara en mini-elefant idag men hon vaknade ändå - ja ja!

Matte klagade lite på att jag var ett "saktgående fordon" när vi gick till syrran i morse men man måste stanna lite då och då och titta sig runt omkring så man inte missar nått och nyheterna måste läsas noga.

Sen är det så att om man inte ser nått så kan man sätta sig ner och vänta på att nån ska komma på vissa ställen som där brukar komma folk på, hihi!

Vi kom ju fram och man ska inte ta ut sig i onödan, hihi!


Toppendag hos syrran för jag har vilat mig mycket. Mattefar sa till matte att jag sovit hela förmiddagen uppe på bordet.

Ja det stämmer och så skönt det varit för jag har bara kunnat öppna ögonen så har jag sett mina matteföräldrar.

Lagom att vara så nära om man blir kelsjuk för då sträcker de bara ut sina händer och kliar lite på mig, bordet är bra!

De äter fortfarande sin frukost lite väl långsamt för jag hade faktikt kunnat vara där uppe tidigare, hihi!

 

Bild från förra veckan, man kan ha det mesta som huvudkudde, hihi!


Matte berättade att när hon kom körandes på vägen in till matteföräldrarna så stod en polisbil där och strax efter kom en till med sirener och blåsljus och tydligen har det varit några typer, fy för såna som rånat både en kille och en tjej på datorer och lite annat med en halvtimmes mellanrum. Vissa kan inte skilja på mitt och ditt!

Fast enligt tidningen så hade det skett på annat håll i stan men de har kanske stuckit detta hållet!!!!

De var i alla fall borta när jag och matte gick hem, polisen alltså  och vi hoppas att de fått tag på dessa typer.


Ingen katt som ville komma och hälsa på mig idag så vi gick in istället.

Jag har ätit min mat och nu vilar jag lite till för det är ju aldrig fel med vila, hihi!

Av Aamor & Tina - 1 oktober 2013 18:41

I morse vaknade matte av att, som hon sa en elefant kom dundrandes upp till henne och kastade sig mellan hennes knän. Tydligen sa det bump bump åhhhhhh när den där elefanten kom upp till henne men själv hörde jag ingenting och så sa hon att hon menade att det var jag som var elefanten och att jag skulle smyga mig upp till henne!!!!

Äh va då då son skulle ju upp en halvtimme senare så det är väl inget att gnälla om, hihi!

Halvvägs till syrran hör vi nått som prasslar i buskarna och ut kommer Ollie, han kommer fram till mig direkt och ger mig lite morgonkel för att sen gå hemåt - jag tyckte han kunde följa med mig istället.


Bra dag hos syrran för hon har inte dragit runt på mig så mycket idag, hihi.

Har kelat massor med mattefar men jag måste passa på när Affi gör annat för hon gillar inte när jag är för nära hennes husse.


När matte och jag sen gick hem ville jag stanna vid buskarna för att se om Ollie var där inne men matte sa att om han var där skulle han komma fram när han såg oss så vi gick hem istället och satte oss på bänken.

Matte fick syn på Peggy och kallade på henne så hon kom och kelade lite men när jag ville leka med henne gick hon iväg.

Strax efter kom Arktis och när han ville leka vände jag häcken mot honom, hihi!

Fick påminna honom om hur man uppför sig när han satt och skällde i mitt öra, hihi. Han slängde sig då på rygg och då gick jag fram till honom.

Åt min mat när vi kom in och nu ska jag vila mig lite innan jag ska ut på sista rundan.

 

Jag och Peggy för 1 år sen.

Presentation


Detta är jag.
Världens skönaste kille!

Tibets flagga, mitt ursprungs land!

 

Fråga mig

11 besvarade frågor

Aamor & Tina

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29
30
31
<<< Oktober 2013 >>>

Länkar

Butiker

Köpa hund? SKK´s uppfödar & valpsida!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Bloggtoppen Vovve


Ovido - Quiz & Flashcards